1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 827
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Привет Simple Smile Помислих, че съм объркала темата - толкова много сте изписали. Но като видях наградата, разбрах причината за оживлението...И делегация от Чили, знамена се веят...изобщо - светът приветства Халит smile3501
Невероятно парти на великолепните, с толкова радостни лица на едно място, че чак ми се прииска и аз да бях там Wink Виждам, че и там е изгряла новата мода в снимките - "стискане на палци по турски" - както скромно сте го определили Mr. Green е изкуството на фотобомбинга. Идеята е да се саботира снимката.
Наай- много се зарадвах на наградата на Халит. Какво ли слово е произнесъл - надявам се и ние да разберем. Пожелавам му и съм сигурна, че ще има и още награди. Защото ги заслужава. Както и любовта на милионите си почитатели Simple Smile Колко ли е горда Берг тези дни с любимия си мъж  Hug
Скрит текст:
Сега погледнах гръцката фенска страница във фейсбук, но тя май вече е латино, коментари само на испански, такова стълпотворение, такава еуфория, сякаш Папата ги е навестил
Хубава вечер ви пожелавам и още вълнуващи новини за нашите любимци ! Благодаря на всички  за всичко, което сте постнали  newsm51

# 721
Споpед мен двусмисленото пpъстче е на Мехмет Гюнсюp/Мустафа - той е пpехвъpлил pъка пpез pамото на Енгин/Селим. Само не знам наpочно ли го е напpавил за да ока..а снимката или случайно... newsm78
На тази снимка се вижда най-добpе.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 21:31 от jupetrov7

# 722
# 723
# 724
# 725
# 726
# 727
# 728
# 729
# 730

Новата профилна снимка на Халит в Пондр