1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
Пише, че снимката е от сета на КД днес.

Аз очаквах Бергита да е в бяло.
 Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 15:29 от varna_2

# 408
Много бих искала Халит да участва в сериозен филм и екип,който да представят в Кан и евентуално да оценят с награда,защото това би било признание и за ,,по-европейско кино,,,по-значими от чисто турските теми/каквато беше в 1001 нощ/ и да оценят таланта му и извън Турция.А в Турция има такива режисьори на филми,които стават все по-известни по света и се представят на международни фестивали,а защо и многонационален екип

# 409

Права си, Сиси! В киното е истината. Но и там не всеки ден се появяват талантливи проекти. Всички хора от артистичните среди в Турция много се радват на наградата в Кан. Халит също е писал поздравления в туитър. Сериалите в последните години са доста зле откъм свежи идеи и добри сценарии. Иначе изобщо филмопроизводството им си е една добре смазана машина, продуцентските фирми се ръководят от кадърни хора, много от тях завършили в Америка, има мениджърски фирми, където също се работи по западни стандарти, актьорите си имат агенти. Много по-напред са от нас. Направи ми впечатление, че и тримата  актьори, изпълняващи главните роли в наградения филм са завършили актьорско майсторство, тоест не са попаднали случайно в този бранш.

# 410
Радвам се и за Нижат Ишлер,аз също го харесвам,но той като че ли участва повече и в международни проекти,познават го и извън Турция

# 411
Според мен също си личи и в сериялите кои са завършили актьорско майсторство,колкото и да са талантливи манекените им.

# 412
Нежат Ишлер е известен извън Турция мноооооого преди други техни звезди.
Кадърен актьор,  обичан, освен това и от прочетеното за него, благодарение на инфото от момичетата в други теми - чувствителен към социалните явления и събития. Дано е здрав и да радва феновете си дълги години.
Също много харесвам Мелиса С. Участието и във ВВ е прашинка сред многобройните и роли, не само на екрана, но и в театъра. Изчистена игра, семпла и в същото време  с много запомнящо се излъчване.

# 413
Пише, че снимката е от сета на КД днес.

Аз очаквах Бергита да е в бяло.
 Joy

Булката от екипа ли е, случайно ли са там?!

# 414

Булката от екипа ли е, случайно ли са там?!

Не, случайно са били около сета и са поискали да се снимат с Берг.

# 415
Ясно.

Бергито няма да я видим в бяло скоро време. По бански може, но с бяла рокля - не. Звездите ми го говорят.  Grinning hahaha
Според мен  - догодина по това време.  Joy

Значи днес снимат. /най-вероятно/

# 416
  • София

Halit Ergenc... with his nephew Aziz at Etiler 24 4 2014 (english tran

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 19:12 от krasminikif

# 417

Вчера Берг е била в магазина за обувки 37 numara.

Екипът на магазина е написал в профила си в Инстаграм

Госпожа Бергюзар Корел беше вчера при нас. Купи си много хубави обувки. Познавахме я от екрана, и преди ни беше любимка, но сега я обичаме още повече, защото видяхме, че е много скромна и сладка.

Това е сайтът на магазина

http://www.37numara.com/

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 20:53 от varna_2

# 418
# 419
Varna, Кpаси - стpахотни снимки, стpахотно видео на Халит! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт