1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 233

• 37 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София

# 421
  • София

# 422

Коментарът на Берг към снимката

Нека седмицата донесе усмивки по лицата ни. Да има надежда за молитвите ни, за пожеланията ни, да има мир, обич. Не забравяйте себе си.

# 423
Една хубава снимка и на Кенан.

Очакваме ги двамата с Берг отново на екрана довечера.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 10:54 от varna_2

# 424
Цитат
Не забравяйте себе си.

Може би трябва да си го казваме всеки ден.

Цитат
Очакваме ги двамата с Берг отново на екрана довечера.

Даааааааа, най-после е отново понеделник! Липсваха ми много! Heart Eyes Hug

# 425
  • В тъмната гора.

От професионалното ми поприще на икономист имам усещането, че Пондр няма да постигне очакваните резултати откъм продажби. Това си е мое мнение.

Халит и племенника му за обсъждали бъдещето на Пондр.

# 426
Аз пък не вярвам в надписа на снимката. И как разбраха репортерите, че точно това са обсъждали.
Казаха им, точно на тях, какво са обсъждали...Слагат си каквито надписи искат.
А за продажбите, нямам мнение. Мога само да кажа, че технологиите се развиват адски бързо. Всеки ден излизат какви ли не приложения. Според мен, когато се захващаш с нещо подобно и инвестираш, би трябвало да предвидиш и рисковете. Не вярвам Халит и Азис да не са претеглили нещата и не вярвам да залагат само и единствено на печалбите от приложението.  Халит ясно заяви, че продължава с актьорството, а доколкото съм чела, Азис се занимава с технологии и компютри много отдавна, в смисъл в сектора е от доста време.

# 427
# 428

Халит отговори на лекаря, който си позволи да забърка името му в новината за това, че се е подложил на процедура по присаждане на косата.

Халит смята, че е използвал името му, за да си направи реклама.

Халит

Дори не ми е минавала през ум такава мисъл. Не е имало период в живота ми, в който да съм си мислел за подобно нещо. Никога не съм чувствал нужда от това. Ако в тази новина не беше споменато името на един човек, когото не мога да нарека лекар, защото поведението му не приляга на тази професия, щях да приема това като всяка друга невярна новина, и нямаше да се чувствам принуден да направя това изявление. Но в този случай имаме човек, който е потърсил медиите и използва името ми , за да си прави реклама. И някои коментатори подхванаха темата /тук визира един критичен коментар, който излезе за това, че си е присадил коса/. Започнаха да пишат с такава убеденост, че това се е случило, все едно са били до мен по време на операцията. Написаха в колко часа е била, колко съм платил. Колко ли хубави могат да изглеждат подобни хора, даже и да решат да си променят външния вид? Важно е това вътре в главата на човек да е красиво, а не отвън.

# 429
За кой ли път се убеждаваме ,че известните хора и в Турция непрекъснато се обсъждат не само с работата си ,но и с личния им живот .Не оставиха Халит и семейството му нито в най-тъжния му момент на смъртта на майка му,но и с непрекъснати измислици всеки ден.И колкото и да е добронамерен човек като Халит към медиите му писва в един момент.

# 430
"...известните хора и в Турция непрекъснато се обсъждат не само с работата си ,но и с личния им живот."

Това е така не само в Турция, навсякъде по света. Особено що се отнася до медиите. Какво ли не биха дали, за да произведат новина, сензация и да се четат публикациите им. Да кажем - това са публични личности, носят си кръста, тежка е короната на славата, но...да пишат верни неща.
Всъщност само известните хора ли биват обсъждани?!
Това сме хората. Все да надникнем в кухнята, в чаршафите, кой с кого бил, спал, ял, пил.
В днешно време една новина свързана с личния живот на някоя звезда ще бъде много по-четена и разпространена за секунди, отколкото новината за някое научно изобретение. Това е нашият свят, просмукан от жълтина. Ако има едно лесно всичко да бъде опорочено.

# 431
varna,...  bouquet  bouquet За превода! Халит знае как да отговори ! Grinning

# 432
  • В тъмната гора.
Мъчно ми е за Халит. Майката е тази, която по принцип обича безрезервно децата си. Загубата на толкова близък човек е огромна.
Човек сякаш осиротява след такава загуба. И тя е лична загуба, другите могат да съчувстват, но само толкова. За съжаление това е кръговрата на живота. Всеки, един ден ще си отиде от този свят, но нека да е по реда си. Предполагам, че Халит го осъзнава и се стреми да преодолее болката. Когато вече си родител се променя стветогледа, мечтите, усещанията ти. Децата ти застават на първо място, а всичко друго е след това. Това го виждам и в Халит. Много са сладки с Али.

# 433
Мишел,...+ 1 Peace Peace

# 434

Една изключително нежна снимка на Мерием и Лара, озаглавена също толкова нежно:

The smell of LOVE Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт