Как бихте се кръстили сега?

• 3 422
  • 41
  •   1
Отговори
Как бихте се кръстили сега?
Кое лично име бихте си избрали?
А ако трябваше да имате индианско от типа на Летния дъжд, Червено цвете и т.н.?

# 1
Алекса или Алексис.

# 2
Хубава тема.  bouquet
Не бих си сменила името. Винаги ми е харесвало. Исках фамилията да сменям, понеже моята е обикновена, а на рода ми е рядко срещана, но си е бюрократщина и се отказах.

Индианското ми име би било- Дете на дъжда, ама не знам как се превежда на идиански. Mr. Green

# 3
Аз бих избрала същото , някак си ми пасва точно, но имам ужасни залитания към литературните героини- Скарлет, Ема, Аглая.
Иначе за индианско никога не съм мислила- може би Голямата крачка  Thinking

# 4
  • Пловдив
Както си се казвам, ми е ОК. Бих си сменила фамилията обаче, моята е производна от името на дядо ми, което го намирам за много тъпа практика, не че иначе е лошо името на дядо ми.

Ако можех да си избера подходящо индианско име, щях да го ползвам за никнейм тук, ама не мога. Wink

# 5
  • София
Бих си запазила името със сигурност.
А за индианското-може би Неугасваща любов, Родена за любов или нещо такова...най-много би ми пасвало  Mr. Green

# 6
И аз си харесвам името и не бих го сменила.
Индианско не знам...Нещо за луна. Синя луна примерно Thinking Тъмнокоса луна  Thinking

# 7
Веднага бих си сменила името с някое готино.

За индианско име бих избрала Лилава роза.

# 8
  • Телиш/Плевен
Когато бях малка никак не си харесвах името (Десислава) и само се заканвах, че като порасна, ще го сменя (обаче не си спомням с какво). newsm66 Е, да, ама като пораснах, започнах много да си го харесвам. Blush Така е и до днес, тъй че не бих го сменила.
Индианското ми име би било същото като ника - Лале в дъжда. Flushed

# 9
Бих си сменила името с  това, с което не кръстих дъщеря си - Матея. Много ми харесва.

За индианско име - само за едно съм сигурна - да фигурира тъмносиньо, любим цвят - Тъмносиня река, звезда, луна, пътека...Simple Smile

# 10
  • Варна
Не си харесвам много името, макар че си е съвсем обикновено име.Но не съм мислила как бих се казвала.Виж фамилията си/ моминската/ си я харесвам много и си я нося с гордост.Не се отказах от нея, когато се омъжих, просто добавих фамилията на съпруга ми с тире.

За индианско...не знам...може би Огнена сянка или Северно сияние... Flutter

# 11
  • Варна
Аз си харесвам името (Десислава) ,но онзи ден малката ми братовчедка която е на 4 ми съобщи че не иска да и казват Камелия а само Ками а когато порасне и се ОЖЕНИ ще се казва Роза  Laughing Laughing Laughing Laughing
 Казвам ви със сълзи съм се смяла колко сериозно го обясни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 12
Ако ще е индианско - примерно Бързата стъпка
нещо от рода на меги също ми харесва  
Скрит текст:
(в другия форум съм megi)

# 13
Не бих си сменила името с никое друго ! Харесвам си го  Blush Simple Smile

# 14
Собственото си име не бих сменила - каквото, такова.
Индианско... Хм. Може би Жената-от-съседното-типи-която-знае-какво-направи-ти-миналото-лято.
Или нещо подобно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт