КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 788
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 345
Ти досега заради мен ли прави неща  Joy , ама недей, давай заради темата и дискусията.  yes

# 346
Има нещо много мило в това,така със зъби и нокти да искаш да защитиш една жена.

Като нападаш друга жена, мда много мило.  Rolling Eyes

Разбира се,че е мило.На него му пука за Ивайла и нея си защитава.Какво значение има от кой точно.А и аз не помня той да е скачал на Марина или Бориса във връзка със спор между тях с Ивайла.

# 347
Ти май пак не разбра  Joy Това,че не четеш на всички коментарите и не си разбрал предположенията на другите си е твой проблем и няма да ги напиша отново само,защото ти не си ги разбрал или прочел  hahaha

# 348
Разбира се,че е мило.На него му пука за Ивайла и нея си защитава.Какво значение има от кой точно.

Не се връзва мило и агресивно отношение в едно.

# 349
Разбира се,че е мило.На него му пука за Ивайла и нея си защитава.Какво значение има от кой точно.

Не се връзва мило и агресивно отношение в едно.

Когато отсреща имаш агресивно отношение,нормално е същото и да получиш

# 350
Ти май пак не разбра  Joy Това,че не четеш на всички коментарите и не си разбрал предположенията на другите си е твой проблем и няма да ги напиша отново само,защото ти не си ги разбрал или прочел  hahaha

Надали само аз чета и само аз в мометна се чудя, какви са ти предположенията.

Точка от мен по темата, ако искаш ги напиши, ако искаш недей, давам ти пълна свобода.  Smile

# 351

Е и? Значи е агресивно, а не мило.

Агресията на Жожи е мила, ко?  doh

# 352

Надали само аз чета и само аз в мометна се чудя, какви са ти предположенията.

Точка от мен по темата, ако искаш ги напиши, ако искаш недей, давам ти пълна свобода.  Smile
Joy Наистина няма смисъл да коментирам повече това с теб  Wink

# 353

Е и? Значи е агресивно, а не мило.

Агресията на Жожи е мила, ко?  doh
Аз мисля,че бях разбрана  Peace това,което той показа към Ивайла е мило,стои до нея,защитава си я....  Peace  Това е моето мнение.Точка.

# 354
Бориса я харесват такива, които са като нея самата!

Аз я харесвам и гласувах за нея, но за съжаление не съм като нея......млада и красива newsm45

# 355
това,което той показа към Ивайла е мило,стои до нея,защитава си я

Затова ли тя го кара да се поуспокои и да спре, бяга от миличките му постъпки? Кой бяга от хубавото или милото отношение не е такова? Давай, няма точка.  Mr. Green

# 356
Аз я харесвам и гласувах за нея, но за съжаление не съм като нея......млада и красива newsm45

И добра в леглото е, нали било  hahaha СИГУРНО, че е викана по хотели от богаташи.

Има ли прилика вече?  tooth

# 357

И добра в леглото е, нали било  hahaha СИГУРНО, че е викана по хотели от богаташи.

Има ли прилика вече?  tooth
Тцъ, богаташ на живо не съм виждала newsm45 newsm45

# 358
Бориса я харесват такива, които са като нея самата!

Щом не си млада и красива, поне трябва да си зряла и мъдра, но последните качества не предполагат харесване надевойка като Бориса. Бориса не била лицемер? Моля?
Нали тя кри къртицата, това, ако не е лицемериие, здраве му кажи

# 359
Видео: Костя се раздаде за Бориса в спалнята

Колко се е оплел горкия.  newsm62

Видео: Каменов обясни защо воюват Израел и Палестина

Специалиста по международни отношения и геополитика.  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт