КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 975
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 180
  • SF
На мен пък точно тези обяснения ми се сториха доста абстрактни.

# 181
Фреската на Микеланджело, която е жокер тази седмица се нарича Сътворението на Адам, а не Сътворението на света. Ето на първо четене един сайт, в който може да видите http://www.rome.info/michelangelo/sistine-chapel/creation-of-adam/. Мисля че самото досковане на Бог с ръката на Адам е известно като сътворението на света. Така че може би трябва да търсим връзката с първия мъж, от което изниква въпроса, кой беше първия мъж, когото представиха в Къртицата този сезон?
п.п. Сега изгледах началото на сезона най-първият представен участник е Алексанъдр Сано, а той чудесно се връзва за къртица, така че и тази логика е напълно приложима.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 01:24 от Кифлата

# 182
...кой беше първия мъж, когото представиха в Къртицата този сезон?

Първата визитка е на САНО.

# 183
днеска му дадоха и ябълка Simple Smile

# 184
днеска му дадоха и ябълка Simple Smile

Оооо шииит.  Shocked

# 185
  • SF
Адам - Александър, първи, сътворяване на света… Отново ми е много отнесено.
Сано има ли нещо общо с Италия? Живял ли е там?
Помислете дали не играе в някакви такива пиеси или на италиански автори.
По начина, по който връзват жокерите, може да се окаже, че това е жокер за участника, който най-много обича спагети или еспресо…. Нещо такова.

# 186
# 187
Тази фреска се намира централно на купола Синктинтската капела и божественото докосване на  ръцете на Адам и Бог  е центъра, от там се развива и библейската история на сътворението на света, което чудесно се връзва и с първото представяне на първия участник, с който започва историята на втория сезон на Къртицата, в случая Сано. Ватикана е в Италия, но не е Италия. За мен това е най-логичната идея за жокера.

# 188
Сано доста се раздразни на Костя, задето се опита да им налее акъл, като им казва, че това не е картина, а фреска и в случая е снимка в рамка, а не картина.  Laughing

Снимка в рамка -> Телевизор -> Сериал -> Под прикритие ... и т.н.  #Crazy

# 189
Нали Марина е играла с Сано..самият Иван се изпусна и каза на лайфа че той отпада като заподозрян Mr. Green

# 190
Нали Марина е играла с Сано..самият Иван се изпусна и каза на лайфа че той отпада като заподозрян Mr. Green
Не можем да бъдем сигурни във възможностите на Марина.

# 191
Марина не бих я нарекла точно  пътеводна светлина  Joy

# 192
Марина не бих я нарекла точно  пътеводна светлина  Joy
Аааа, моля, не пренебрегвайте Марина, жената има седмо чувство  Joy

# 193
Обаче много ме разсмя Георги в изолатора  Joy hahaha

# 194
Ивайла, която толкова време си мълча и приема Марина за "детенце", реши да й опонира и да я провокира.  Rolling Eyes

Гл. редактор е при тях и ги моли да спрат, те продължават двете да си викат.  doh

Общи условия

Активация на акаунт