КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 899
  • 1 047
  •   2
Отговори
# 240
  • IT
Изгледах и аз накрая интервюто с Марина.
Аз мисля, че Марина все още неосъзнава, че глупавите и реплики и поведение я изкараха навън.
Това интервю трябва да бъде запазаено като учебно помагало със заглавие: "Как можем да се изложим безброй на много пъти"
А за изказването-"Знам, че Камен Донев е самороден талант."-оставам безмълвна.

# 241
  • Мюнхен
Любопитно ми е кой искате да е победител на групата ?  Simple Smile

Аз съм за Вики и след нея за Сано. Ще е хубаво да се сложи като анкета, интересно ще ми е да видя резултатите. Може и с 2-3 опции.  Praynig
Иначе  и аз съм склонна да мисля, че Каменов каза истината за Бо. И това не е защото не и симпатизирам, а защото каза че лично я е видял и преди всичко защото тя малко се оплете в лъжи след това. Били в един хотел, ама това нищо не значело. Не го била виждала, ама после пък се били засичали. Не искам да я обиждам, че да не ме съди после  hahaha hahaha hahaha hahaha , но не знам защо ми остана съмнение, че може и да е истина. Пък и първо беше категорична, че ще го съди, после пък и било жал. Ако някой в яда си каже нещо подобно за мен, може и да  размисля, но ако е в ефир и каже, че лично ме  е видял и особено ако аз се зарека, че ще го съдя, то след това връщане няма. Ще го съдя ДО ДУПКА!

# 242
Замислих се,че досега само един участник от известните е отпаднал- Илиян Киряков  newsm78 Останалите 5-ма почти сигурно ще са на финал,най-много един от тях да отпадне/ най-вероятно Вики/. Тази седмица сигурно Каменов ще изхвърчи,ако събере копия за неуспешно изпълнена мисия  Peace
За Вас незнам,обаче аз ако не си купя един ваучер да изгърмя на тоя финал,пък на. Mr. Green За всеки един бих гласувала,само и само да не отидат парите при Бориса  Twisted Evil

# 243
Напълно възможно е САНО да е Къртицата. За първи път в този сезон, в ефира на предаването на отпаднал играч беше зададен въпроса: "С кого игра?". Имайки предвид, че Ники Николов има отношение към Марина като към клоун, щом като минута преди да обявят, че отпада, нареди на водещия да попита "какво и говори седмото чувство" просто тотално я е взел на подбив, но му е удобно да я използва за да прикрие къртицата. Най-вероятно Маринка е дала доста грешни отговори, може би леко са преувеличили, че е голяма разликата с Георги, за което НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА, щото почти съм убеден, че резултати накрая от тестовете НЯМА ДА ИЗКАРАТ.. а смее ли някой участник да каже че отговорите са му манипулирани - ще бъде притиснат с клауза от договора си и ще се потули всичко... Та да се върнем пак към Маринка.. Съобщава тя, че е играла със Сано и хоп - Сано вече не може да е Къртица.. А Марина е такъв баламурник, че е напълно възможно да е оплескала почти всичко за Сано... А Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО И САМИЯТ ГЕОРГИ ДА Е ИГРАЛ СЪС САНО, НО ТОВА ЗА СЕГА НЕ СЕ ЗНАЕ, А И НЕ ВЯРВАМ ДОРИ ДА Е ТАКА ПРОДУКЦИЯТА ДА ГО ИЗЛЪЧИ, а и според мен Георги определено не би споделил на всеослушание с кого е играл!!... Та.. Замислете се, КАКВА Е ПОЛЗАТА ПРОДУКЦИЯТА да пита Марина в ефир с кого е играла, за първи път от началото на шоуто.. защо не питаха предишните участници.. просто е преценено, че с отговора който ще даде Марина ще се осигури стабилно прикритие за къртицата...
Допълнително - Саното не е много близък с никого.. спазва умерена дистанция от всички.. дори да му бъде възложена роля на Къртица - то в неговото отношение към останалите няма да може да бъде забелязана никаква промяна.. Още повече, че по принцип Сано изглежда морален, и ако беше близък с някой от базата щеше все пак да изпитва някакви угризения ако трябва изведнъж да почва да го заблуждава, че не е къртица, а така просто той си продължава в тази линия, в която вървеше и без това..

Дори допускам, че, тъй като често взимат интервюта от участниците, със сигурност продукцията знае, ако даден играч отиде на тест - с кого ще играе. В този смисъл допускам, че гласуването на зрителите в петък си беше абсолютна парлама (то по принцип вота на зрителите си е парлама, ама айде), тъй като продукцията си беше избрала Марина, за да играе със Сано на теста, дори да уцели повече верни отговори, накрая ще и ги променят (А дори да се опита да търси справедливост ще и ги нагласят и ще и кажат - "ами ти не помниш, но според системата си отговорила така и така.. сигурно в напрежението си се объркала..") и иди после доказвай противното.. та.. имайте едно на ум! Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 16:38 от 20666

# 244
Напълно възможно е САНО да е Къртицата. За първи път в този сезон, в ефира на предаването на отпаднал играч беше зададен въпроса: "С кого игра?". Имайки предвид, че Ники Николов има отношение към Марина като към клоун, щом като минута преди да обявят, че отпада, нареди на водещия да попита "какво и говори седмото чувство" просто тотално я е взел на подбив, но му е удобно да я използва за да прикрие къртицата. Най-вероятно Маринка е дала доста грешни отговори, може би леко са преувеличили, че е голяма разликата с Георги, за което НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА, щото почти съм убеден, че резултати накрая от тестовете НЯМА ДА ИЗКАРАТ.. а смее ли някой участник да каже че отговорите са му манипулирани - ще бъде притиснат с клауза от договора си и ще се потули всичко... Та да се върнем пак към Маринка.. Съобщава тя, че е играла със Сано и хоп - Сано вече не може да е Къртица.. А Марина е такъв баламурник, че е напълно възможно да е оплескала почти всичко за Сано... А Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО И САМИЯТ ГЕОРГИ ДА Е ИГРАЛ СЪС САНО, НО ТОВА ЗА СЕГА НЕ СЕ ЗНАЕ, А И НЕ ВЯРВАМ ДОРИ ДА Е ТАКА ПРОДУКЦИЯТА ДА ГО ИЗЛЪЧИ, а и според мен Георги определено не би споделил на всеослушание с кого е играл!!... Та.. Замислете се, КАКВА Е ПОЛЗАТА ПРОДУКЦИЯТА да пита Марина в ефир с кого е играла, за първи път от началото на шоуто.. защо не питаха предишните участници.. просто е преценено, че с отговора който ще даде Марина ще се осигури стабилно прикритие за къртицата...
Допълнително - Саното не е много близък с никого.. спазва умерена дистанция от всички.. дори да му бъде възложена роля на Къртица - то в неговото отношение към останалите няма да може да бъде забелязана никаква промяна.. Още повече, че по принцип Сано изглежда морален, и ако беше близък с някой от базата щеше все пак да изпитва някакви угризения ако трябва изведнъж да почва да го заблуждава, че не е къртица, а така просто той си продължава в тази линия, в която вървеше и без това..

Дори допускам, че, тъй като често взимат интервюта от участниците, със сигурност продукцията знае, ако даден играч отиде на тест - с кого ще играе. В този смисъл допускам, че гласуването на зрителите в петък си беше абсолютна парлама (то по принцип вота на зрителите си е парлама, ама айде), тъй като продукцията си беше избрала Марина, за да играе със Сано на теста, дори да уцели повече верни отговори, накрая ще и ги променят (А дори да се опита да търси справедливост ще и ги нагласят и ще и кажат - "ами ти не помниш, но според системата си отговорила така и така.. сигурно в напрежението си се объркала..") и иди после доказвай противното.. та.. имайте едно на ум! Simple Smile
Напълно съм съгласна с написаното!

# 245
А вие разбрахте ли ,че готвят предаване с водещ - Марина.Иван го спомена в един от лайфовете.

# 246
Не мисля,че гласуването миналата седмица е било нагласено.  Peace Виж за отговорите на тестовете съм склонна да повярвам,че дори и при проверка да има някаква нередност,участника ще си мълчи,защото ще има някаква договорна клауза  Peace А пък това,че от продукцията знаят номиниран участник с кой ще играе вече ми се вижда голяма фантасмагория  Mr. Green още повече що се касае до Марина,от която никой не знае какво да очаква  Peace

# 247
още повече що се касае до Марина,от която никой не знае какво да очаква  Peace

... Joy още повече ,че тя самата не знае какво да очаква от себе си пък камоли другите Joy

# 248
  • Варна
Любопитно ми е кой искате да е победител на групата ?  Simple Smile

Аз съм за Вики и след нея за Сано. Ще е хубаво да се сложи като анкета, интересно ще ми е да видя резултатите. Може и с 2-3 опции.  Praynig

Диди, ако си тук да кажа и аз, че и на мен ми се иска да си пуснем такава анкетка, но с опции всички играчи, които взеха участие в предаването  Rolling Eyes А с финалистите можем да си пуснем по натам, след 1,2 седмици примерно  Peace

Относно тестовете бяха казали, че ще обявят броя отговори на всеки и кой с кого е играл накрая на предаването. Можеше Николов и сега да го направи на лайфа за тестовете, които се отнасяха до Русев, но го пропуснаха това  Rolling Eyes Дано след всичко направят един финален епизод само с обяснения за двете Къртици, със записи от стаята за разследване и подробно разяснение на всичко вкл. и тестовете  Peace
Иначе за Сано не мисля, че може да е новата К, тъй като има сериозна възможност да спечели по-голямата сума - като победител на Групата и би било глупаво от негова страна да приеме на този етап от играта. А още повече не вярвам и да са му преложили такъв вариант, тъй като е подбран именно за фаворит, а не за К Wink

# 249
И още нещо...
Някой беше споменал за изкушението на Ева-та, която вкараха за рождения ден на Сано... Ники Николов е цар на необявените подсказки, освен директните жокери (кода с който са отворили стаята от този сезон, почерпката с алкохол и ядки на именния ден на жената на Кирил Ефремов от първия сезон.. и още имаше, но не се сещам сега)... Освен фреската "Сътворението на Адам", предложена в рамка (символизирайки телевизор) Сано е първият участник който влиза в шоуто, както Адам е първият човек според Библията. Ябълката която предложи стриптийзьорката на Сано? Simple Smile Адам? Simple Smile ТОВА СИ БЕШЕ БОНУС ЖОКЕР!! Не е ли нетипично, гола жена, облечена в ЧЕРНО НАМЕТАЛО (нарочно, за да не дойде с листо между краката баш като самата Ева) да ти предложи ЯБЪЛКА??? Това си е замислено, хем да не е супер директно и елементарно хем да си е жокер. Забележете - жокер, който от събота до днес, четейки темата, мисля само един човек разгада (да ме прощава, не му запомних ника).
А на Сано никак няма да му е зле с премията на къртицата от около 80-90, дори 100 бона примерно... има как да ги натрупа, в събота с лекота взе 6000 от провала само на една група. Колко пари остават за разпределение още? Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 18:14 от 20666

# 250
Това с ябълката наистина беше много странно. Идва някаква и му носи ябълка?!? Laughing

Иначе смятам, че Сано има най-голям шанс да бъде избран от публиката за победител (нали публиката избира победителя?).

# 251
  • София
малко изпуснах покрай почивните дни .....

# 252

Иначе смятам, че Сано има най-голям шанс да бъде избран от публиката за победител (нали публиката избира победителя?).

Да се надяваме да е публиката,а не продукцията  Mr. Green

# 253

Диди, ако си тук да кажа и аз, че и на мен ми се иска да си пуснем такава анкетка, но с опции всички играчи, които взеха участие в предаването  Rolling Eyes А с финалистите можем да си пуснем по натам, след 1,2 седмици примерно  Peace

И какъв е смисълът на такава анкета с отпаднали участници?

# 254
  • Варна

Диди, ако си тук да кажа и аз, че и на мен ми се иска да си пуснем такава анкетка, но с опции всички играчи, които взеха участие в предаването  Rolling Eyes А с финалистите можем да си пуснем по натам, след 1,2 седмици примерно  Peace

И какъв е смисълът на такава анкета с отпаднали участници?

Просто дадох предложение за анкета каквато на мен би ми се искала Peace
А смисълът й би бил да видим кой от всички участници считаме за най-подходящ за победител.
На мен лично би ми се струвала безсмислена анкета в последният момент и избор напр. единствено  м/у Бориса, Евгени и Каменов, защото просто не виждам в тях никакъв победител и въобще не бих гласувала в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт