КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 802
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 300
Днес и утре са от 21:30 ч. дейлитата.

# 301
  • sofia
 Нямам фаворит за шампион. Единствено искам Женята и Бо да не са! Егати тъпия кастинг, честно! На никой не мога да симпатизирам на 100%....Саното единствен не се изложи, но това е защото единствен не разкри нищо от себе си. Вероятно това е и била целта му. Умело играе, спор няма. Ивайла също го раздава "стратег", но и се получи "Хитрата сврака". Все пак не е толкова зле, колкото други. Вики е симпатяга, но е по-скоро безлична. Костята, с настървената си игра ми прилича на пинчер, който скача срещу овчарка. Претенциите му са несъпоставими с възможностите. Ни е хубав, ни оставам с впечатление, че е тъй умен, дрънкането му по пианото ме влудява, а също и гъзарските му причесчици. А Каменов е каръшки неудачник. Жоро ми прилича на дребен злобар, но...тогава той ме изненадва и се държи много мъжки и казва нещата на място. За жалост, не уцелва точното време.
Относно снощният лов, абе, толкова ли за 2 месеца не се научиха да хвърлят тия ми ти оръжия?!? Егати мързеливците! Браво на Ивайла!!!

# 302
Саното единствен не се изложи.

Останалите с какво се изложиха? Rolling Eyes

Един по един моля.

# 303
  • sofia
Саното единствен не се изложи.

Останалите с какво се изложиха? Rolling Eyes

Един по един моля.
Евгени се оказа лицемер, Бориса надута, Ивайла манипулативна, Жоро агресивен, Каменов слабак, Костя и Вики не мога да ги набедя в нищо. Но аз и не съм ги познавала.
Да уточня значи, че от известните, само той не се оцапа.

# 304
Благодаря ти, Кришка. Породи ми се един въпрос:

След края на "Къртицата" бихме нарекли играч победител ако:

а) не е показал нито едно лошо човешко качество
или
б) спечели парите на групата или съответно къртицата, ако е къртица

Кое е вярно?

# 305
  • IT
На Борисчето, съдбата не и подсказа правилно за Маринка  Mr. Green

# 306
Бориса ходи ли на лов изобщо?

# 307
Бориса ходи ли на лов изобщо?

Изобщо, откакто е започнало предаването? Да, разбира се!  yes

# 308
# 309
  • sofia
Благодаря ти, Кришка. Породи ми се един въпрос:

След края на "Къртицата" бихме нарекли играч победител ако:

а) не е показал нито едно лошо човешко качество
или
б) спечели парите на групата или съответно къртицата, ако е къртица

Кое е вярно?
Ха де. Би трябвало победител да е една смайваща Къртица, ошушкала групата и заблудила ни тотално.

# 310
Някой по-напред беше питал какво ни е мнението за Коста - аз го харесвам - интелигентен, креативен, с чувство за хумор. Оправдавам така наречените от антифеновето му "двулични" прояви с това, че  бяха просто правилните ходове, за да оцелее в играта. Поради различността и интелекта му беше силно подозиран за К., особено от Ивайла, която диктува посоката на копията - затова и беше ОК с предложението на Боби за номинацията й - да отстрани главния агитатор за неговото номиниране. Имаха обща цел, но подплътена от различни доводи, те двамата самите по нищо не си приличат като играчи и личности, не бяха в пълния смисъл "един отбор/лагер", а  просто моментна обща идея ги събра. Затова и не мисля, че беше "предателство" копието на Костя срещу Боби. Копието му срещу Ивайла също е съвсем логично, видяхме от записите, че до последния момент той е бил нарочен за номинации вместо Русев. Костя не е в предаването да търси дружки, а е индивидуален играч, който играе играта целенасочен и с мисъл.

Подкрепям написаното! По-интересен, интелигентен, талантлив, креативен, възпитан, целенасочен играч в предаването аз не виждам!

# 311
  • Sofia, Младост 3
Да се запиша и аз, много изпускам покрай тези празници. Бориса, Сано и Ивайла засега са ми топ 3 заподозрени, надявам се Сано да не е К., за да си спечели парите на групата по-скоро.

# 312
От една реплика, когато ловуваха останах с впечатление, че има човек, който ги учи как да го правят, защото иван коментира, че павел добре ги е научил/ или си е свършил работата, не помня точно....но явно не ни дават тези моменти. Ивайла беше много добра в лова.
Друго си мислих, Бориса беше написала в изолатора, че Георги е къртицата, някой помни ли кога го е написала при първия или втория си престой там? Ако е при първия си престой, т.е. тя е мислела Георги за къртица и е играла с него, освен ако не е заблуждаваща информация за следващите посетители на изолатора. Ако Бориса е играла само на теста с Боби с Емил Русев, защото той и е подсказал да играе с него, тогава теорията на последния, че тя е знаела, че той е Къртицата от първата седмица не е вярна, т.е. той пак лъже. Следователно Бориска им симпатизираше просто така, някой беше писал, че се познава със семейството '' за пример'' от преди предаването....

# 313
От една реплика, когато ловуваха останах с впечатление, че има човек, който ги учи как да го правят, защото иван коментира, че павел добре ги е научил/ или си е свършил работата, не помня точно....но явно не ни дават тези моменти. Ивайла беше много добра в лова.
Друго си мислих, Бориса беше написала в изолатора, че Георги е къртицата, някой помни ли кога го е написала при първия или втория си престой там? Ако е при първия си престой, т.е. тя е мислела Георги за къртица и е играла с него, освен ако не е заблуждаваща информация за следващите посетители на изолатора. Ако Бориса е играла само на теста с Боби с Емил Русев, защото той и е подсказал да играе с него, тогава теорията на последния, че тя е знаела, че той е Къртицата от първата седмица не е вярна, т.е. той пак лъже. Следователно Бориска им симпатизираше просто така, някой беше писал, че се познава със семейството '' за пример'' от преди предаването....

Дават ги на официалния сайт на Къртицата. Simple Smile Ивайла наистина беше страхотна на лова, Евгени обаче е най-добрият ловец, има най-много ходения и само веднъж не е уцелил, а както видяхме, може и със завързани очи. Най-накрая успех и за Костя. Simple Smile Задобряха много.

# 314
Най-добрие е Евгени, защото Боби го няма Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт