КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 768
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 315
Няма логика ,какво е знаела Бориса .... всичко изглежда тотално режисирано и манипулирано. Аз лично смятам,че те си изкарват след теста, който си решат самите продуценти.

Мисля,че Марина трябва да си понесе последствията от скандала с Ивайла. Никой няма право да обижда и говори каквото и да е пред милионна аудитория и да се оправдае,че  е малоумен.
Тя каза,че колата и е ще е като на Андрей. Каква марка има Андрей?

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:14 от Наоми

# 316
Защо сега е очевиден избора на Бориса?  newsm78

Русев, като игра бързо на тестове тогава се сещам се чудехме може ли да играе толкова бързо с друг човек, ако евентуално той не е къртица. Сега Георги разби всички рекорди с 29-те си секунди. Това е нещо значимо, за Бориса не се сещам освен "голи" предположения или съм забравил нещо?
Ти май наистина не следиш предположенията за нея  Laughing Тя играеше къртица заедно с Русев,прикриваше го,лъжеше.Аз съм написала другите ми подозрения  Peace
Според мен нито Георги,нито Ивайла е К.
Ако беше Георги К. Ивайла щеше да знае и нямаше да иска да ходи на тест,за да е едни гърди напред пред другите,както тя обича да се изразява.Защото ако тя отиде на тест и остане по този начин ще ги заподозрат,че един от двамата е К.
А Ивайла ако е къртицата,също къртицата няма интерес да се явява на тест.

# 317
  • София
Гласувах в анкетата,най-трудната досега  Mr. Green-за Каменов,не че ми е любимец,ама нали Бориса го засплаши с разни неща,та му съчувствам... Wink
Нямам любимец този път.

# 318
Не ми харесва теорията на Сано защо не искал повече деца, някой ако си я спомня......и не мога да повярвам, че ще го напиша, но тогава бях съгласна с Бориса.
Света бил пренаселе и подобни бля-бля, колко лош ставал света за децата, не искал да страдат........той света е пренаселен, но в Бг. прираста е отрицателен, особено български деца все по-рядко се раждат, за циганетата не говорим.....

# 319
Аз бих се радвала ако спечелят Сано или Вики, а фаворит ми е Георги за него и гласувах в анкетата.
Получи се това, че ще избираме победител не толкова на база неговите положителни качеста, а на база отрицателните на другите, които не  можем да пренебрегнем...или избира се най-малкото зло  Mr. Green
Все си мисля, че Къртицата е Емо К, на този етап от играта единственото, което се изисква от него е просто да не си признае в прав текст, така или иначе са му все неуспешни мисиите, даже беше повече Къртица от Емо Русев  Laughing

# 320
  • София
А какво се случва с парите на групата,ако Къртицата спечели и не бъде разкрита?От гледна точка на  продукцията май това ще е най-добрия вариант в случая,защото ще даде най-малко пари newsm78!

# 321
Не ми харесва теорията на Сано защо не искал повече деца, някой ако си я спомня......и не мога да повярвам, че ще го напиша, но тогава бях съгласна с Бориса.
Света бил пренаселе и подобни бля-бля, колко лош ставал света за децата, не искал да страдат........той света е пренаселен, но в Бг. прираста е отрицателен, особено български деца все по-рядко се раждат, за циганетата не говорим.....
Нямам точно мнение, защото не съм семейна и нямам деца, но на този етап си мисля, че бих предпочела да отгледам едно щастливо дете, отколкото три в лишения  Peace

# 322
А какво се случва с парите на групата,ако Къртицата спечели и не бъде разкрита?От гледна точка на  продукцията май това ще е най-добрия вариант в случая,защото ще даде най-малко пари newsm78!
Мисля, че няма такъв вариант, дори да не разкрият Къртицата накрая ще има финалисти с повече верни отговори  и  публиката ще гласува за победител от  тях .Къртицата печели, когато по-малко от 50 % да гласуват за него като заподозрян.

# 323
  • София
Гласувах за Сано, от самото начало ми е фаворит за победител.

# 324
Нямам точно мнение, защото не съм семейна и нямам деца, но на този етап си мисля, че бих предпочела да отгледам едно щастливо дете, отколкото три в лишения  Peace
E, Сано има възможност и три да отгледа, според мен. И сега като вземе парите от Къртицата съвсем Wink

# 325
Гледам анкетата, не мога да повярвам, че толкова хора са гласували ЗА Бориса и Евгени да спечелят формата #Crazyшокирана и възмутена съм

# 326
Цитат
Гледам анкетата, не мога да повярвам, че толкова хора са гласували ЗА Бориса и Евгени да спечелят формата #Crazyшокирана и възмутена съм

И защо си възмутена ? Евгени и Бориса са сред най-добрите участници в този сезон. И двамата се представят много силно на мисиите и са с много висок рейтинг сред участниците и много от зрителите. Не мога да разбера защо се шокираш ? Евгени освен това е любим спортист на мнозина и има много фенове, които го поддържат.

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 12:46 от dido1302

# 327
  • Бургас
Цитат

И защо си възмутена ? Евгени и Бориса са сред най-добрите участници в този сезон. И двамата се представят много силно на мисиите и са с много висок рейтинг сред участниците и много от зрителите. Не мога да разбера защо се шокираш ? Евгени освен това е любим спортист на мнозина и има много фенове, които го поддържат.

Това е твое е мнение и нямаш право да го налагаш.И аз съм възмутена и повечето хора тук са на това мнение според мен.
Именно в такива формати се проявят скрити черти от характера на човек поради затвореното пространство.А именно чертите които проявиха Евгени и бориса не са за гордост никак даже.
Няма да  ги изреждам защото сме ги обсъждали многократно.

# 328
Цитат
Това е твое е мнение и нямаш право да го налагаш.И аз съм възмутена и повечето хора тук са на това мнение според мен.
Именно в такива формати се проявят скрити черти от характера на човек поради затвореното пространство.А именно чертите които проявиха Евгени и бориса не са за гордост никак даже.
Няма да изреждам защото сме ги обсъждали многократно.

Не налагам никакво мнение. Вие сте шокираните, че вашите виждания се разминават с действителните симпатии на хората. Аз гледам предаването от самото начало и честно казано не се сещам дори и за една причина да смятам, че има нещо недостойно или нечестно в играта на Бориса или Евгени. Аз бих бил изненадан, ако някой успее логично и със смислени доводи да се аргументира какво толкова го е възмутило от поведението на Бориса или Евгени.

# 329

+1

Няма да съм изненадана,ако зад този вот стоят маса новорегистрирани  Mr. Green няма какво да се обясняваме по хиляда пъти защо не се харесват Б. и Е.  Peace За мен Бориса я харесват главно мъжете и някви недорасли пубери на 15-16год. за които тя е върхът  Peace с такива впечатления съм и от прочетените мнения във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт