КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 710
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 390
Странно жена 67 набор, гонеща 50г, да харесва и подкрепя такова невъзпитано, самонадеяно девойче, като Бориса.....
Чалгата не е само вид музика, тя е нарицателно на вид мислене и поведение, на подкрепата на хора без стойност, лансирането им, че и възхищението от тях. Тази кифла ли трябва да е пример за младите.......ужас и потрес.

Иван кара някакъв джип на тойота,  Ирина кара джип на мицибишиши, но Андрей не знам, него не  съм го виждала на живо.

Така е. Свят шарен хора всякакви. Ама го научаваш към преклонна възраст, гонеща 50 Simple Smile Но не ми се спами повече. Ще отида да си разходя старите кокали, че има и по интересни неща. А и не ми се кара с теб. Може да се окажеш сладурана Simple Smile

# 391
Преди 2-3 години караше черно порше

Аха, значи Марина нещо такова ще подкара скоро:

Grinning

# 392
Правилно Desi 67 тук някои хора се опитват да налагат своя морал и разбирания, да дават определения и да цъкат с език, защото някой има различни разбирания от неговите. Тук всеки си мисли, че той е прав и другите са в грешка. Нямаш право да харесваш Бориса и Евгени и толкова. Обаче няма аргументация. Бориса била с голямо самочувствие. Ми, че защо пък да не е. Трябва да е срамежлива и притеснителна за да е успешна в живота ли ? Била кифла. Как пък някой решава коя жена е кифла и коя не ? Нека някой да ми покаже определение за кифла от тълковен речник, а не своите схващания. И видиш ли възрастта определя кого да харесваш и кого не. Щом си еди кой си набор нямаш право да симпатизираш на млади хора. Била лицемерна, защото криела къртицата. Ами нали целта на играта е да знаеш кой е къртицата за да спечелиш предаването. Значи, аз ако знам със сигурност кой е Къртицата, да не съм луд да кажа на останалите за да ме бият на теста. Трябва да си много глупав да знаеш, че си в игра за награда и да подариш победата на друг от добро сърце. После той ще те смачка, ама ти си добър човек, не си лицемер. Евгени пък не бил мъж. Точно пък Евгени си е мъж отвсякъде. Две деца е направил има и хубава съпруга, която го подкрепя. Ама не нямало право женен мъж да е приятел с младо момиче. Сто процента има други помисли. Мъж и жена не могат да са приятели. Мъжът все си мисли за оная работа. Пълни смешки. Абе изобщо никаква аргументация няма защо да НЕ харесваме Бориса и Евгени.

# 393
Каменов ако яде всеки ден за закуска мръвка, не е ли вредно наистина ?

# 394
  • София
Гласувах в анкетата за Бориса.
Не съм млада и красива,нямам мустаци...блондинка съм,вероятно това е причината Simple Smile
Не ме интересува как точно си криви устата,колко е арогантна и не помня точно другите основателни причини да не е харесвана.
Аз гледам съзтезание,не Биг Брадър и за мен Бориса,Емил Русев и Борислав изнесоха цялото предаване,докато другите си мереха интонациите и крачките.
Емо и Боби са извън играта и затова аз подкрепям останалата Бориса (морално,смс-и не пращам)

# 395
  • София
Правилно Desi 67 тук някои хора се опитват да налагат своя морал и разбирания, да дават определения и да цъкат с език, защото някой има различни разбирания от неговите.
............... Била лицемерна, защото криела къртицата...........
Не само,защото криеше Къртицата,това е в реда на играта,а защото обвиняваше бурно другите в някакво лицемерие и двуличие.
Всъщност,  именно Бориса се опитва да налага някакъв неин морал и размахва с пръст,цъкайки с език.
Всеки избира,кого точно да харесва,но се почна и тука с двойния стандарт  Wink Peace!

# 396
Дидо, има много красиви жени, жени които се поддържат, следят модата и се грижат адски много за себе си. Бориса е поддържана, няма спор, красива е ама дето се вика да не ти е в къщата. Ок, харесваш я обаче ти лично би ли понесъл някой да ти говори по този начин, да няма елементарно възпитание, да провокира, да обяснява кое е морално и кое не и след това сама да прави това, което по рано е казала че НЕ е морално? Не съм злобна и не мога да си изкривя душата и да не кажа, че е много хубава, но да си я гледаш на картинка. Кифла е, да. Защото просто има това държание, което хората определят като кифленско. ЗАВИШЕНО самочувствие, никой не е казал, че трябва да е тиха, кротка и срамежлива, ама трябва да си знае цената. Нито е последната, нито пък първата красавица. Сега е на 23, ама нали се сещаш, че всяка година започват да излизат нови и нови звезди и след време никой няма да я помни или ще я свързват с голи снимки, секс сцени и връзка с някой чичко паричко. Ето такива жени наричам аз кифли, никога няма да кажа например на Кремена Халваджиян, че е кифла, на Дияна Любенова, на Диляна Попова /която е много по красива от Бориса/.

# 397
  • София
Хм за мен пък Диляна Попова е абсолютна кифла.
Грейс, на мен пък ми е интересно дали на теб пък би ти харесало някой да ти говори като Жоржинио?

# 398
 Shocked #Crazy Shocked

+1  Laughing

# 399
  • sofia
Какво  чудите, че и по-зрели жени харесват Бориса. То нали подобни майки са възпитали цяло подобно поколение... ooooh!
Мен пък в последно време адски ме дразни как въпросната се мазни и гука из базата. Много ми е неестествено някак. По-я биваше, като се мусеше. По-естествено стоеше. hahaha

# 400
Разбрали се Жоро с кого е играл на теста ?

# 401
Разбрали се Жоро с кого е играл на теста ?

Не, ама за 29 сек. да отговориш на 10 въпроса...  Rolling Eyes

# 402
Грейс, на мен пък ми е интересно дали на теб пък би ти харесало някой да ти говори като Жоржинио?
Не знам кое по-точно и е кифленското, но няма значение.
Да не казвам голяма дума ама такова отношение което Бориса получава от Жоро, вярвай ми няма да получа понеже няма да го предизвикам. Имам малко или много уважение към хората и някаква елементарна култура.

# 403
Ивайла на тези снимки е много красива,направо се чудя как може да има такава голяма промяна   Rolling Eyes Много жалко  Sad

# 404
Ляво или дясно?

Общи условия

Активация на акаунт