КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 676
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 405
Наталия си е Наталия, изобщо няма място за сравнение с Бориса.

# 406
Наталия разбира се

# 407
А пък след това клипче съм сто процента сигурна, че е кифла Бориса Цък.

# 408
  • Бургас
Правилно Desi 67 тук някои хора се опитват да налагат своя морал и разбирания, да дават определения и да цъкат с език, защото някой има различни разбирания от неговите. Тук всеки си мисли, че той е прав и другите са в грешка. Нямаш право да харесваш Бориса и Евгени и толкова. Обаче няма аргументация. Бориса била с голямо самочувствие. Ми, че защо пък да не е. Трябва да е срамежлива и притеснителна за да е успешна в живота ли ? Била кифла. Как пък някой решава коя жена е кифла и коя не ? Нека някой да ми покаже определение за кифла от тълковен речник, а не своите схващания. И видиш ли възрастта определя кого да харесваш и кого не. Щом си еди кой си набор нямаш право да симпатизираш на млади хора. Била лицемерна, защото криела къртицата. Ами нали целта на играта е да знаеш кой е къртицата за да спечелиш предаването. Значи, аз ако знам със сигурност кой е Къртицата, да не съм луд да кажа на останалите за да ме бият на теста. Трябва да си много глупав да знаеш, че си в игра за награда и да подариш победата на друг от добро сърце. После той ще те смачка, ама ти си добър човек, не си лицемер. Евгени пък не бил мъж. Точно пък Евгени си е мъж отвсякъде. Две деца е направил има и хубава съпруга, която го подкрепя. Ама не нямало право женен мъж да е приятел с младо момиче. Сто процента има други помисли. Мъж и жена не могат да са приятели. Мъжът все си мисли за оная работа. Пълни смешки. Абе изобщо никаква аргументация няма защо да НЕ харесваме Бориса и Евгени.

виж сега всеки мъж може да прави деца то това им е дадено от природата.а да ли са мъже си личи от постъпките им.аз от постъпките на евгени виждам само мекушавост и дори не може той самия като го настъпиха участниците  да се аргументира.и определено евгени има влечение към бориса то се вижда.има право женен мъж да има приятели жени ама .....нали знаеш неможе да не прехвърчи нещо това пак ние в природата и на двата пола.
мисля че доста добре се аргументираме с коментарите си  Whistling

наталия избирам разбира се

# 409
Тая е кифла, оная е кифла, не, ей това е най-големия кифльок:

Скрит текст:

Mr. Green

# 410
 Аууу, този спор ЗА или Против Бориса, все още се вихри! Laughing
Даже вече и на възраст се обиждаме. ooooh! Приемете го бе хора, ние просто харесваме Бориса.И за протокола - и аз не съм блондинка, около тридесетака съм, с висше образование и сносна професия.

# 411
Даже вече и на възраст се обиждаме. ooooh! Приемете го бе хора, ние просто харесваме Бориса.И за протокола - и аз не съм блондинка, около тридесетака съм, с висше образование и сносна професия.
Може ли да попитам кое по точно в поведението й ти харесва? Не говорим за външния вид.

# 412
И аз да се аргументирам засто не харесвам Бориса и Евгени.
Бориса - за това, че винаги говори като последна инстанция и начиныт и да спори е - "Ти на мен ли сте ми говориш, бе..." НИкакыв финес няма в нея..Някой беше казал, че Ивайла спори с известно желание да вырне баланса и оправи нестата. Бориса спори като махленска клюкарка. Не ми харесва, че е сякаш вечно недоволна. За пырви пыт вчера в последното даилы ми се видя сладка и симпатична. Дано да има по-често такива кадри с нея. Страшно ме подрази с думите кым Боби и неговото пребиваване в изолатора - какво, че било тымно и имало малки мишленца в краката му. ПОчти сым сигурна, че друг участник стеше да быде в сыстата ситуация осте другата седмица, за да го видим колко е смел, но не би..продукцията ни лиши от това удоволствие. Направо виждам едно видео с нейните думи, колко и било тежко и с кадрите, кыдето танцува с метлата и си яде киви...Реакциите и на думите на Боби, че Ивайла, според него, не е имала тежык живот (боже, каква обида) и думите на Марина за Ивайла - много по-грозни и по-тежки. Ако свали малко от арогантността си, бих и симпатизирала.
Евгени - сысто не реагира по повод обидите кым Ивайла, а е голям морализатор, децата му гледат и т.н. Намесва се, когато иска. Той не е типичният болезнено честен и отговорен човек, а го играе такыв. КОгато номинира Боби, можеше да каже - аз в живота сым различен и в момента се боря с принципите си , но играя игра и като вищки искам да се спася..Много повече бих го уважавала. А, то правя за другите - о, колко благодетелно...  И с тая физиономия, че всеки пыт сте каже несто ама страшно важно, морално и достойно...преиграва. Георги хич не ми е симпатичен с много неста, но е много по-смел от Евгени и по мыж от него, застото винаги казва каквото мисли.

# 413
А пък след това клипче съм сто процента сигурна, че е кифла Бориса Цък.
+1 Peace

# 414

Тогава ти просто приеми, че нашето мнение за теб е такова, независимо от това на колко години си и с каква професия... Simple Smile
Тези спорове са излишни...

Иначе наистина Бориска почна да гука напоследък.. то не бяха охлювчета, запазени салфетчици и други по детски мили нещица.. а преди какъв намръщен звяр беше Grinning

# 415

Тогава ти просто приеми, че нашето мнение за теб е такова, независимо от това на колко години си и с каква професия... Simple Smile
Тези спорове са излишни...

Иначе наистина Бориска почна да гука напоследък.. то не бяха охлювчета, запазени салфетчици и други по детски мили нещица.. а преди какъв намръщен звяр беше Grinning
Нали преди финала трябва да се покажем колко сме прекрасни и какви душици сме.

# 416
  • Стара Загора
И аз да се аргументирам засто не харесвам Бориса и Евгени.
Бориса - за това, че винаги говори като последна инстанция и начиныт и да спори е - "Ти на мен ли сте ми говориш, бе..." НИкакыв финес няма в нея..Някой беше казал, че Ивайла спори с известно желание да вырне баланса и оправи нестата. Бориса спори като махленска клюкарка. Не ми харесва, че е сякаш вечно недоволна. За пырви пыт вчера в последното даилы ми се видя сладка и симпатична. Дано да има по-често такива кадри с нея. Страшно ме подрази с думите кым Боби и неговото пребиваване в изолатора - какво, че било тымно и имало малки мишленца в краката му. ПОчти сым сигурна, че друг участник стеше да быде в сыстата ситуация осте другата седмица, за да го видим колко е смел, но не би..продукцията ни лиши от това удоволствие. Направо виждам едно видео с нейните думи, колко и било тежко и с кадрите, кыдето танцува с метлата и си яде киви...Реакциите и на думите на Боби, че Ивайла, според него, не е имала тежык живот (боже, каква обида) и думите на Марина за Ивайла - много по-грозни и по-тежки. Ако свали малко от арогантността си, бих и симпатизирала.
Евгени - сысто не реагира по повод обидите кым Ивайла, а е голям морализатор, децата му гледат и т.н. Намесва се, когато иска. Той не е типичният болезнено честен и отговорен човек, а го играе такыв. КОгато номинира Боби, можеше да каже - аз в живота сым различен и в момента се боря с принципите си , но играя игра и като вищки искам да се спася..Много повече бих го уважавала. А, то правя за другите - о, колко благодетелно...  И с тая физиономия, че всеки пыт сте каже несто ама страшно важно, морално и достойно...преиграва. Георги хич не ми е симпатичен с много неста, но е много по-смел от Евгени и по мыж от него, застото винаги казва каквото мисли.

Напълно съм съгласна. В началото най-много от всички харесвах Бориса, но после се разочаровах. До тук не съм разочарована от Сано. Предполагам, че Бориса е Къртицата (по много причини - и поведение, и стратегия на продукцията ). Не забелязвате ли , че вече по малко общува с Евгени?

# 417
  • Стара Загора
Последният абзац е от мен. Грешно се е прикачил за цитата. Sorry...

# 418
По-малко общува с Евгени, защото все повече хлътва по Костя.   loveuuu

Не са ли прекрасна двойка?

# 419
Напълно съм съгласна. В началото най-много от всички харесвах Бориса, но после се разочаровах. До тук не съм разочарована от Сано. Предполагам, че Бориса е Къртицата (по много причини - и поведение, и стратегия на продукцията ). Не забелязвате ли , че вече по малко общува с Евгени?
И е толкова обичлива  Mr. Green И си говори с всиички и всичко, та чак и се зарадва на Жоро.

Общи условия

Активация на акаунт