КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 654
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
dido1302 ,ако обичаш избягвай да ми правиш характеристики на база мнение,което съм дала за участник в реалити. Ясния си ти виж си постовете,които са пълни с критики към съфорумци.

Е съфорумците нямаме ли право да ги критикуваме ?

# 466
Много скучен епизод, от тук нататък май ще е много безинтересно!

# 467
Аз съм на 100%, че Ивайла е новата Къртица. Още като каза миналата серия, ни в клин-ни в ръкав, че рисунката била Адам, тоест мъж и ми станя ясно, че се опитва да отклони вниманието от себе си. "В смисъл" (ако трябва да цитирам "богатите" й изразни средства Mr. Green), спомена го много след като бяха вече в стаята за разследване.
И много други неща говорят, че е тя. Като например това, че както беше адски нервна и напрегната да не й бият шута, изведнъж след новия избор се успокои драстично и самодоволно изражение заля лицемерната й физиономия Wink
И на всичко отгоре е казала и на подпалвача на котки. Няма отърване от тия неприятни хорица...

# 468
  • пустинен пъпеш
Искам да спечели Виктория.

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … %B5-%D0%BD%D0%B0- %D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90-_l.384_i.10149822.html#.U2qINIF_uSo
Вижте 22:59 Виктория отпаднала?

# 469
Всички играем тенис на корт. sorriso, и ти си от продукцията.  Mr. Green
Laughing Ок,ама наистина може да е парфюма,все някой в базата може да я забележи с какъв парфюм се пръска  Laughing
20666 препарата дали мирише на степче  Laughing

# 470
Цитат
Колко е проста тая Бориса не е истина  doh ще ми сравнява двата казуса,пълен смях е

Кипиш от злоба и понеже не можеш да измислиш за какво да се хванеш и веднага се улавяш за всяка дума на Бориса. Много си ясна.  Simple Smile
Дидо, спри се , младеж, гледам и във фейса си много активен защитник на Бориса

# 471
  • Мюнхен
Искам да спечели Виктория.

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … %B5-%D0%BD%D0%B0- %D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90-_l.384_i.10149822.html#.U2qINIF_uSo
Вижте 22:59 Виктория отпаднала?

Може би трябва да се изгледа видеото внимателно и ще разбереш какво иска да каже с това. Русеви толкова усилено лъжеха, че тя е К., пък сега Христина каза нещо много умно (да не повярваш), че имаше въпрос на теста, "как се казва майката на К."  и тя смята, че ако Вики беше К., едва ли би имало такъв въпрос, защото майка и е починала.  Peace

# 472
  • София
Първата ми асоциация за жокера беше за напитката кюрасао,а топчето е ледчето в нея.
По никакъв начин не го връзвам,първо ми дойде за синя напитка.

# 473
Първата ми асоциация за жокера беше за напитката кюрасао,а топчето е ледчето в нея.
По никакъв начин не го връзвам,първо ми дойде за синя напитка.

И аз за това се сетих първо.Някой бил ли е барман....или алкохолик  Mr. Green

# 474
  • София
Сега четох във ФБ,че Евгени е разказвал как се е запознал със съпругата си.
Било е на морето и тя била барманка.Аз лично не го помня този разказ,но има няколко подобни коментара.  newsm78

# 475
САНО СИНЯ ВОДА (ЯБЪЛКА)

Още един път ЧЕСТИТО!
Утре ако намеря време вечерта, че съм на театър, ще събера всичко за жокерите, да му е по-удобно на Николов да ме цитира после..

# 476
Цитат
dido1302 ,ако обичаш избягвай да ми правиш характеристики на база мнение,което съм дала за участник в реалити. Ясния си ти виж си постовете,които са пълни с критики към съфорумци.

Е съфорумците нямаме ли право да ги критикуваме ?
Не, не може. Аз не съм се изтапанила в риалити за да ме критикуват, аз казвам мнението си за хора, които знаят, че ще бъдат коментирани.
Аз съм на 100%, че Ивайла е новата Къртица. Още като каза миналата серия, ни в клин-ни в ръкав, че рисунката била Адам, тоест мъж и ми станя ясно, че се опитва да отклони вниманието от себе си. "В смисъл" (ако трябва да цитирам "богатите" й изразни средства Mr. Green), спомена го много след като бяха вече в стаята за разследване.
И много други неща говорят, че е тя. Като например това, че както беше адски нервна и напрегната да не й бият шута, изведнъж след новия избор се успокои драстично и самодоволно изражение заля лицемерната й физиономия Wink
И на всичко отгоре е казала и на подпалвача на котки. Няма отърване от тия неприятни хорица...
Подпалвача на котки си има име.

# 477
  • Ямбол
А топчето?

# 478
Аз продължавам да мисля, че Пушката е къртицата. Новият жокер също може да бъде свързан с него - топчето символизира спорта му, а освен това всички държави, в които е играл са морски- Гърция, Турция, Италия, Франция, Полша, Русия, Иран.

# 479
Лиляна, обясних за топчето по-горе, не си прочела внимателно!
Топчето символизира поведението на Александър-Сано през цялото шоу - достойно, не потъна в дребнави скандали, те го натискат да вземе страна, той обаче запазва винаги една позиция, винаги гледаше по-отгоре, по-глобално, винаги беше над нещата (разбирай водата)!
Ако щете даже и цвета може да мине към "любимите ни" (и на Н.Николов) жокери по звук (Джаги - Джаро) Grinning Синьо - Сано Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 23:37 от 20666

Общи условия

Активация на акаунт