КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 657
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз продължавам да мисля, че Пушката е къртицата. Новият жокер също може да бъде свързан с него - топчето символизира спорта му, а освен това всички държави, в които е играл са морски- Гърция, Турция, Италия, Франция, Полша, Русия, Иран.
А първият жокер как го свързваш?
Аз много лесно ги пасвам към Йвайла-божествено-дъщеря Рая,сестра -Божидара
Вторият- тренирала е плуване,от морето е....

# 481
На стената на предаването във Фейсбук имаше много забавно предположение - акъл море, глава шамандура-Емил Каменов.

# 482
И аз мисля,че Ивайла е новата Къртица.Саното е моят фаворит!

# 483
Забелязахте ли как изражението на Ивайла се вкамени, когато Емо К. се върна от азбуката и каза на Евгени : " Теб трябваше да номинирам, но те спасих "
Значи вариантите са 2:
1. Или Евгени е къртицата и Ивайла го знае и се е шашнала, че и Емо К. го е разпознал
2. Или Ивайла предполага, че друг е къртицата, но това изказване на Емо я обърка и се уплаши, че може би Жорката е отпаднал от теста, понеже е играл с друг.
И пак от изражението и разбрах, че Ивайла и Жоро НЕ са къртицата.
Почвам лека полека да си сменям фаворитът за къртица от Костя на Евгени. И жокерът го връзвам с него, докато с Костя не мога никак да си да го асоциирам.

# 484
  • SF
Топчето е ябълката.
Телевизорът Опера как се свързваше с Емил Русев?

# 485
Добре де, Евгени който уж е много интелигентен не знаел нищо относно тази "картина", нито знаел на кой е, нито какво е, нито дали наистина била някъде изобразена. Такива неща един интелигентен човек не ги ли знае поне от обща култура?

# 486
Тези дни хич не ми е интересно, даже и вашите коментари не са много. Столичаните по ги биваше Simple Smile

# 487
Много хубав епизод днес (вчера вече) и 10-ина дена до финала, не остана.  kaffeetrmker_2

# 488
ПС: Оcaso, знам, че не обичаш много да четеш, но разцъкай линкчетата, има много мат'риал за теб  Laughing

Охаа, черничка е много по-хубава и днес в епизода беше толкова сладка Бориса, разтапям се.  Smile

# 489
Ocaso,осъзнавам мноооого неща гледайки аватара ти  Wink
Аа ето и една снимка от днес, много ми хареса как се подсмихна  Grinning

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 02:16 от Grace Kelly

# 490
Жоро, ти си, признай си. Laughing

# 491
В анкетата гласувах за Георги, той е моят фаворит. Не бих била недоволна, ако наградата вземе Сано. За всеки друг от участниците в момента, бих съжалявала, ако спечели-за някои по-малко, за други повече...

По дискусията с Бориса-харесва ми как изглежда в момента, и до тук! Не съм противник на естетическите корекции, ако човек може да си ги позволи, и ако от това водят до това. В настоящия си вид, не мога да отрека, че Бориса има доста сполучливи превъплъщения, но русия ѝ период е гнусно вулгарен. За съжаление, макар и с променена визия, поведението и езикът ѝ, представящи я като bad girl, отговарят по същество на старата визия...

ПС: Оcaso, знам, че не обичаш много да четеш, но разцъкай линкчетата, има много мат'риал за теб  Laughing
+ 1, забравих да спомена  Grinning
И О, Боже опази, но тази снимка ми е потресаваща !

Жоро, ти си, признай си. Laughing
Дано да е Жоро и ако е той ДАНО да си вземе паричките!

# 492
Новата къртица според мен е Жоро или Ивайла. Поведението им, особено по време на тълкуването на жокера, беше доста съмнително, а и те май са единствените, които доста се промениха след втората номинация. Колкото притеснени и гузни да ми се видяха в стаята за разследване, толкова пък като цяло ги осени някакво спокойствие, което преди го нямаше и по което ми приличат на другите, които до скоро бяха в къртичината - Евгени, Бориса и Емо. Малко е трудно да се разбере кой точно от двамата е, защото са много близки и си притесняват както за себе си, така и за другия. Може би все пак е Ивайла. Ани Владимирова и Н. Николов знаят, че зрителите искат жена за къртица от край време. Ивайла също насочва към мъж къртица, както някой вече писа по-горе, много съмнителна беше тогава. Беше различна в последната игра. Има нещо...Разговорът им с Георги, че са забелязали нещо...беше доста странен  и кодиран. Така ми изглежда на на "седмо чувство" и интуиция, с жокерите хич не ми се и занимава, само след като чух обяснението на главния редактор за телевизора "Опера" - стара телевизия, старо предаване - участието на Христина в "старото" предаване Сървайвър".

# 493
Аз съм на 100%, че Ивайла е новата Къртица. Още като каза миналата серия, ни в клин-ни в ръкав, че рисунката била Адам, тоест мъж и ми станя ясно, че се опитва да отклони вниманието от себе си. "В смисъл" (ако трябва да цитирам "богатите" й изразни средства Mr. Green), спомена го много след като бяха вече в стаята за разследване.
И много други неща говорят, че е тя. Като например това, че както беше адски нервна и напрегната да не й бият шута, изведнъж след новия избор се успокои драстично и самодоволно изражение заля лицемерната й физиономия Wink
И на всичко отгоре е казала и на подпалвача на котки. Няма отърване от тия неприятни хорица...
Подпалвача на котки си има име.

Изрода?

В белите държави такива психопати, които палят живи животни или ги влачат завързани за колите си, обикновено са по затворите, без да е необходимо да им знаем имената и да ги правим телевизионни звезди!!!

# 494
Изненадана съм колко новорегистрирани потребители от вчера са в темата и всички фенове на Бориска Mr. Green. И всички оплюват единствено Ивайла и Жоро!?  Да вземем да уведомим модератор, дали не става въпрос за един и същ човек, който гласува и в анкетата. Емката Русев да не е решил да списва във форума?

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 08:00 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт