КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 843
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Аз съм на 100%, че Ивайла е новата Къртица. Още като каза миналата серия, ни в клин-ни в ръкав, че рисунката била Адам, тоест мъж и ми станя ясно, че се опитва да отклони вниманието от себе си. "В смисъл" (ако трябва да цитирам "богатите" й изразни средства Mr. Green), спомена го много след като бяха вече в стаята за разследване.
И много други неща говорят, че е тя. Като например това, че както беше адски нервна и напрегната да не й бият шута, изведнъж след новия избор се успокои драстично и самодоволно изражение заля лицемерната й физиономия Wink
И на всичко отгоре е казала и на подпалвача на котки. Няма отърване от тия неприятни хорица...

Подпалвача на котки си има име.

Изрода?

В белите държави такива психопати, които палят живи животни или ги влачат завързани за колите си, обикновено са по затворите, без да е необходимо да им знаем имената и да ги правим телевизионни звезди!!!

Ако следите темата, по-назад се оказа, че Жоро никога не е разказвал подобни истории. Аз лично на Марина не вярвам особено.
Жоро си има котка, която явно не е подпалил, или разчленил!?!

# 496
Изненадана съм колко новорегистрирани потребители от вчера са в темата и всички фенове на Бориска Mr. Green. И всички оплюват единствено Ивайла и Жоро!?  Да вземем да уведомим модератор, дали не става въпрос за един и същ човек. Емката Русев да не е решил да списва във форума?

Страх ли те е сама да го уведомиш или трябва да дойда да ти държа ръчичката?  Mr. Green

То и аз се зачудих за големия брой гласове за Бориса  Rolling Eyes, ама все тая, дреме ми на дедовия.  Smile

Иначе предлагам да спрем с оплюването, да се помъчим да пишем само за позитивните черти на любимците си, можем ли го?  Simple Smile Или ще е прекалено скучно?  newsm78

# 497
С Greene се познаваме от друга тема, определено не се притеснява да информира Мод, просто го сподели за да е публично инфото.

Вчерашния епизод ми беше мега скучен, почти не го и гледах. Единствено Костя много добре имитираше Андрей.

# 498
  • София
Новата къртица според мен е Жоро или Ивайла. Поведението им, особено по време на тълкуването на жокера, беше доста съмнително, а и те май са единствените, които доста се промениха след втората номинация. Колкото притеснени и гузни да ми се видяха в стаята за разследване, толкова пък като цяло ги осени някакво спокойствие, което преди го нямаше и по което ми приличат на другите, които до скоро бяха в къртичината - Евгени, Бориса и Емо. Малко е трудно да се разбере кой точно от двамата е, защото са много близки и си притесняват както за себе си, така и за другия. Може би все пак е Ивайла. Ани Владимирова и Н. Николов знаят, че зрителите искат жена за къртица от край време. Ивайла също насочва към мъж къртица, както някой вече писа по-горе, много съмнителна беше тогава. Беше различна в последната игра. Има нещо...Разговорът им с Георги, че са забелязали нещо...беше доста странен  и кодиран. Така ми изглежда на на "седмо чувство" и интуиция, с жокерите хич не ми се и занимава, само след като чух обяснението на главния редактор за телевизора "Опера" - стара телевизия, старо предаване - участието на Христина в "старото" предаване Сървайвър".
И мен такива мисли взеха да ми се въртят.Странно се държаха на жокера вчера.Ивайла се опита да прикрие притеснението на Жоро,обърна го на майтап,насочиха  вниманието върху себе си,но това  може и да е нарочно...
Или пък Каменов е къртицата-свързах жокера  с него  в първия миг,в който го видях.Синята вода ми навя асоциации за синия басейн,в който ги пускаха с клетки.Тогава Емо се паникьоса и единствено той остана на повърхността точно като топчето...В снощната серия случайно или не,дадоха отказ от тази мисия.
 newsm78 newsm78 newsm78 Мислех си,че Къртицата лесно ще се издаде,тъй като вече ги познаваме,а в момента всички се държат съмнително!

# 499
Две неща от вчера, които не са коментирани тук:

1. Каменов направи изказване от сорта на: Ще видите, че не съм за подценяване. Което в него момент ми прозвуча като: Ставам за къртица.

2. Ивайла в разговор с Георги споменава, че Марина обещавала 75 000 лв. на свидетелите, което би следвало да са половината пари от хонорара на Ивайла (тоест 150 000 лв.  как ви се струва?), което е и цената на новия автомобил на Марина без ДДС, май така каза тя на лайфа. Така че предположенията за Порше си остават с тая сума.

# 500
  • София
Ocaso,вярно,от снощи се каня да коментирам.Ивайла издаде хонорара си без да се усети.Честно казано,изненадах се,доста пари им дават на тези "вип" персони, за да участват.

За Каменов - и аз го забелязах!

За аватара ти-респект  newsm20! Grinning

# 501
Изненадана съм колко новорегистрирани потребители от вчера са в темата и всички фенове на Бориска Mr. Green. И всички оплюват единствено Ивайла и Жоро!?  Да вземем да уведомим модератор, дали не става въпрос за един и същ човек, който гласува и в анкетата. Емката Русев да не е решил да списва във форума?

Дори ще съм ти задължена да направиш един донос до модераторите, както и те да съобщят публично дали от моето айпи има и друга регистрация в този форум!
Това, че ме дразни изключителната обиграност и подлост на Ивайла, които "качества" отлично прикриваше повече от два месеца, не означава, че харесвам Бориса!!! Дори напротив. И тя не ми е симпатична, но поне е естествена. Глупава или не няма значение, поне не е двулична като госпожа Морал, която на 18 е била (по любов естествено) с един от най-богатите българи.

Не знам Георги каква и дали има котка, но сигурно и историята за това как си насъсквал питбула срещу малки прасенца, също е измислица. Или пък е измислица това, което направи със зайците и видяхме всички с очите си...
Не си затваряйте очите пред тоновете комплексарщина, които лъхат от него!

# 502
  • София
Какво е станало със зайци? Не съм гледала епизода

# 503
  • sofia
И аз явно съм пропуснала историята с малките прасенца и зайците. Това не е ОК. Мразя насилието над животни! Заплашването на тъпи кифли по-ми понася... hahaha
Но, тук коментираме играта на участниците. До тук Георги е силен в игрите, коректен със "своите" хора, а на номинациите се държа много мъжки, като не се спаси като мижитурка.

# 504
Много се смях с японската къртица

# 505
Какво е станало със зайци? Не съм гледала епизода

Имаше една игра, в която трябваше със завързани очи да хващат зайци, докато друг им дава напътствия. При всички останали мина нормално, но когато дойде неговия ред, започна да ги хваща и стиска с все сила. Другите участници и особено жените изпаднаха почти в ужас и колкото повече му правеха забележка и го молеха да не им причинява болка, той правеше точно обратното - стискаше ги все по-силно.
Иван и Андрей казаха след предаването, че дори са изрязали части, защото едно от зайчетата пищяло много силно от болка и затова не са го излъчили - защото гледката била доста грозна.
А с историята за питбула, той сам се хвалил с това "геройство". Озлобявал го като го насъсквал срещу прасе. Веднъж обаче, питбула по погрешка нападнал не прасето-майка, а малките й прасенца. Някакъв възрастен човек, чиито били животните му направил забележка и тръгнал да ги спасява от освирепелия звяр, а "мъжкаря" замалко щял да бие и дядото...

Та мили дами, това представлява комплексираното човече, което има наглостта всяка втора дума да му е какъв мъжкар бил той, а другите били помияри.
Затова и по-горе отбелязах, че в белите държави подобни психопати са по затворите, а ние тук ги правим герои.

# 506
на номинациите се държа много мъжки, като не се спаси като мижитурка.

Емиииии като е къртицата и е сигурен, че ще размаже Мицич. Така и баба знае.  Laughing

# 507

Емиииии като е къртицата и е сигурен, че ще размаже Мицич. Така и баба знае.  Laughing
Мицич,всеки може да я размаже,не е задължително да е къртица Mr. Green

# 508
  • sofia

Мицич,всеки може да я размаже,не е задължително да е къртица Mr. Green
Ако е Къртицата, още повече. Отивайки на тест, може да се издаде. Или е много глупав, или не е Къртицата.
А това с питбула е отвратително! Ненавиждам собствениците на подобни зверове. Има нещо много сбъркано и комплексарско в поведението им!

# 509
Мен също ме дразни Ивайла. Много неприятно същество.
Срещала съм я няколко пъти и нямам впечатлението, че е умна и зряла.
По скоро доказва думите на Марина, че за пари е способна на всичко.
Стана ми много смешна онзи ден като отговори на Марина- мен пари никога не са ми трябвали. Да бе, всички сме толкова късо паметни колкото нея и не помним от къде тръгнаха сестрите Бакалови.

Георги не искам да го гледам само заради агресията, която показа в това предаване. Смятам, че подобно поведение не трябва да се показва по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт