КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 42 596
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас

емил направо какъв охранител е незнам по страхлив мъж не съм виждала ooooh!

сега дали някой ще го наеме за охранител?! Whistling

# 691
Каменов не притежава никакви качества, вече се убедих..
Тотален неудачник!
Не видях силна негова страна в това шоу.
Не видях положитено качество!
Само простотии от устата му, липса на отборен дух, липса на смелост, липса на достойнство, липса на подход към жените. Забравям и още неща, но то няма смисъл...

ПОЗОР!

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:41 от 20666

# 692
Еее мого кекав тоа Емил,баси Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 693
  • Бургас
да, заслужава Каменов вече да си събира багажа

# 694
И въпреки всичко Каменов си има доста фенове,които го харесват заради други му качества.Ако по някаква случайност докрета до финалната тройка,според мен има огромен шанс за победа,колкото и комично да звучи.
Заслужава си точно заради такъв тип предизвикателства човек да участва в такова реалити.Да знаеш,че имаш възможност да преодолееш свои страхове и да надскочиш себе си.

# 695
И въпреки всичко Каменов си има доста фенове,които го харесват заради други му качества.Ако по някаква случайност докрета до финалната тройка,според мен има огромен шанс за победа,колкото и комично да звучи.
Заслужава си точно заради такъв тип предизвикателства човек да участва в такова реалити.Да знаеш,че имаш възможност да преодолееш свои страхове и да надскочиш себе си.
Къде са Rolling Eyes

# 696
Май Бориса и Емо ще гледаме на тест.

# 697
  • Мюнхен
Най-сетне се добрах да драсна няколко реда. Интересно дали утре пак ще го пощадят Каменов. До кога ще му прощават? Трабваше отдавна да го махнат и нямаше да изгубят толкова пари. Освен всичките му други недостатъци.
Кой води днес по зрителски вот? Кои са тримата?

# 698
  • Бургас
колкото и да се напъвам не мога да се сетя за други качества на Каменов, дано да го номинира групата, съмнявам се че ще победи на теста, и той, и Мицка трябваше отдавна да са елиминирани

# 699
  • Ямбол
Емо е едно огромно бебе.

А Бориса с това изказване, че знаела кой е и че е мъж, значи е жена, предвид лъжите, които хвърляше преди за предната къртица.
Ивайла или Виктория.
Май е Ивайла.

# 700
  • Варна
Най-сетне се добрах да драсна няколко реда. Интересно дали утре пак ще го пощадят Каменов. До кога ще му прощават? Трабваше отдавна да го махнат и нямаше да изгубят толкова пари. Освен всичките му други недостатъци.
Кой води днес по зрителски вот? Кои са тримата?

Бочето Mr. Green

# 701
Емо е едно огромно бебе.

А Бориса с това изказване, че знаела кой е и че е мъж, значи е жена, предвид лъжите, които хвърляше преди за предната къртица.
Ивайла или Виктория.
Май е Ивайла.
ЖеУезна логика Laughing Laughing Laughing
И аз мисля, че Ивайла е К.

# 702
Моля ви, бе Продукцията, не канете повече коментатори като Мая Савова. Имам чувството, че изобщо не гледа предаването. Само се хили и дърдори безсмислици.

# 703
  • София
Симпатизирам на Ивайла и не ми се иска тя да е къртицата, но ако бях на нейно място бих приела  Thinking Струва си дори и само  за това да натрие носа на Бориса ,Евгени и Мицич, които не спряха да я плюят   newsm57

# 704
И въпреки всичко Каменов си има доста фенове,които го харесват заради други му качества.
Къде са Rolling Eyes

Ами незнам,тук определено липсват.Говоря на база мнения и коментари,които съм прочела във фейсбук.Ако изобщо може да се счита,че пишещите са представителна извадка на гласуващите  Rolling Eyes Но явно има нещо вярно,Каменов досега една номинация няма от зрителите.Остана в сянката на по-големи дразнители.

Общи условия

Активация на акаунт