КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /04.05- 11.05 /

• 41 303
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 900
  • Мюнхен
Сега сигурно нарочно ще падне от Каменов!

# 901
Хич не и се стои на Ивайла вече,личи си.Ще играе симулативно сигурно и ще падне.

# 902
Георги се държи меко казано, неадекватно последните седмици.
Нищо чудно е Къртицата.
От друга страна и Ивайла е много странна.
Правят някаква игра те.
Не случайно показаха разговорът на Бориса, с кой мисли да играе и кой мисли, че е Къртица.
Няма такъв разговор между Георги и Ивайла, а 100% са си говорили нещо вчера.
Ако помните преди не даваха и между Емил и Бориса разговорите.
Тук ми мирише на това, че Георги или Ивайла е Къртицата.
Ще е супер интересно.
Има и друг вариант, Къртицата е Бориса и просто искат да спасат Емо като иде Ивайла, която така или иначе си е взела парите.

# 903
Не че адвокатствам на Лиляна, но цитираното от нея мнение е брутално и за мен в случая тя е права.

+ 1

Не вярвах, че някога ще защитя Лиляна, но права е.

Продукцията:
Поздрав към Иван, защото на номинациите, нали номинираха за слаба игра, им каза, че Боби е бил от най-добре справящите се, но го номинираха

# 904
  • Ямбол
... Много си се взела на сериозно скъпа, успокой се малко.
Вече съм спокойна. И не смятам, че да се мислиш за сериозен е нещо лошо.
Обаче да съм скъпа на такава вулгарна жена е неприятно, затова ще повече няма да ти правя забележки лично.

Ивайла и Жоро нарочно съботират щото са усетили ще имено Бориса е къртичока.....
Може ли малко да си развиеш мисълта за това какво налага Жоро и Ивайла да саботират, ако Бориса е Къртицата?

# 905
ЕвгениПушкатаБорисов иска къртичока Тютюна да остане и на финала за да си правят компания заедно.Тя Бориса и да остане на общо елимиционен тест  в петък е аут няколко секунди преди финалът .Не сте ли се замислили ще от това най много боли .Ти си  мислиш ще си със две крачки на финалът и взимаш победата а накрая отпадаш.

# 906

Направи ми впечатление, че усмивката на Бориса е някак си скована? На Вики, примерно, е една широка, докато при нея все едно нещо я възпрепятства да се усмихме свободно.

Ами ти видяла ли си Бориса да се смее от сърце? При нея усмивката се прави с цел и е напълно осъзната. Докарва си някаква каквато е решила, че и стои добре и това е. Освен това широка усмивка значи голямо чене и голяма уста. Явно, че Вики е с по-големи параметри.
Вики е по-красива и естествена от където и да я погледнеш. Бориса е изкуствена и изглежда състарена, което не знам на какво се дължи. Предполагам на нездравословна храна и усилен нощен живот. Вики е по свежа и приятна, нищо че е по-дъртичка.

# 907
  • Ямбол
Стори ли ми се или Ивайла каза на Каменов да играе с Георги?

# 908
ивайла му каза нещо и той Емо каза, това няма да стане....
дали не му каза, да играе с Георги ?

# 909

Направи ми впечатление, че усмивката на Бориса е някак си скована? На Вики, примерно, е една широка, докато при нея все едно нещо я възпрепятства да се усмихме свободно.

Ами ти видяла ли си Бориса да се смее от сърце? При нея усмивката се прави с цел и е напълно осъзната. Докарва си някаква каквато е решила, че и стои добре и това е. Освен това широка усмивка значи голямо чене и голяма уста. Явно, че Вики е с по-големи параметри.
Вики е по-красива и естествена от където и да я погледнеш. Бориса е изкуствена и изглежда състарена, което не знам на какво се дължи. Предполагам на нездравословна храна и усилен нощен живот. Вики е по свежа и приятна, нищо че е по-дъртичка.
Виктория има много остри черти на лицето. Това, че Бориса никога не се смее от сърце са пълни глупости.

# 910
Въпреки че никак не съм фен на Бориса, искам Емил да излезе, най-сетне номиниран йеее Simple Smile

# 911
  • Мюнхен
За какво бяха тези врътки с Ивайла, а сега пак не е на тест? Мислех, че ще падне умишлено.

# 912
Жоро е къртицата вече 100%. Ивайла му подсказа.

# 913
Стори ли ми се или Ивайла каза на Каменов да играе с Георги?

Наистина ли? Кога стана това, нещо го изпуснах? Сега като се сбогуваха ли?

# 914
Бо трябва да остане. Каменов е най слабия играч и от двата сезона. Кети дори по заслужаваше да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт