Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 267

• 32 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 675

А на нас ни е трудно да повярваме, че тук е един и същи мъж в действителност...

# 676

Нашият комисар е галантен кавалер,който превзема с лекота сърцето на Елиф.

# 677
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 678

Двамата приятели - на пост. Simple Smile Отдавнашна е подкрепата им. Simple Smile

# 679

За лека нощ.

# 680
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес в Турция празнуват Деня на майката. Йомер ни го показва...

И седмичното списание ЕНГИНПОЛИС го отбелязва.
А ние, да си преговорим епизод 5 от "Мръсни пари и любов":

https://docs.google.com/presentation/d/1ykecLbG5h-pBVfEBKO6uhKkh … resent#slide=id.p

# 681

Добро утро мили момичета !      

Здравей Марианка.

Неделя е - единствения почивен ден преди работната седмица. Да бъде изпълнен с прекрасни

мигове в темата с нашите любимци Йомер и Елиф. Дано имаме някаква приятна изненада.

Да им е честит денят на май ката на комшиите. Толкова са различни майките и в сериала дори.

Желая лек, успешен и усмихнат ден на всички.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 08:54 от komet

# 682
Здравейте момичета,
Предлагам всички вече много да харесаме брадата на Йомер, щом даже и за жените е модерно:
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 683
  • Пловдив

Съмнявам се дали има някой в темата, да не харесва Йомер. А Йомер е с брада и то каква..... Ако има такива, веднага да си признаят....
................
Миранда, разбрах шегата.

# 684
Мариянка  Hug Hug Hug

# 685
Здравейте момичета,
Предлагам всички вече много да харесаме брадата на Йомер, щом даже и за жените е модерно:
Скрит текст:
Joy Joy Joy

Миранда, спестила си подробностите и ако човек не е запознат има да се чуди. С твое разрешение ще поясня, че това е австрийския певец Том Нойвирт, който тази година
спечели Евровизия.
Той имал силен женски глас и ако само го слушаш не можеш да разбереш, че е мъж. Какви са съображенията му да се яви на конкурса с артистичното име Кончита Вурст и да пее с рокля -
не знам, но успя да спечели.
После е направил изявление, че е пълнокръвен мъж и няма проблеми с пола.
Колко променен е вкуса на публиката. Напоследък винаги харесва нестандартното. Joy Joy Joy

# 686

Добро утро.

# 687
Комет, аз бях шокирана от външния вид вчера, когато за първи път разбрах за Кончита, и направо щях да припадна като разбрах тази сутрин, че тя дори е спечелила конкурса! След това обаче гледах изпълнението и да си призная много ми хареса!
Тъй като имаше момичета, които трудно свикнаха с брадата на Йомер (аз изобщо не съм в това число) ми се прииска да се пошегувам с тях (без да навлизам в подробности, тъй като дори само от външния вид човек направо се изумява, а и си е за спойлер по принцип) Joy Joy Joy

# 688

Аз също го харесвам с брада. Така е различен от всички изиграни образи до сега. Именно

това е едно от нещата, които ме впечатляват у Енгин, че винаги намира различен външен вид

за всеки от представените ни герои и каквато снимка да погледнеш, знаеш кого гледаш.

# 689
Аз го обожавам с брада! Дори не се замислям за неговата по принцип... Което е странно, защото рядко харесвам мъже с бради, но то така беше и с мустака на Мустафа, и с по-дългата коса на Керим, и с дрехите на Текин...
Винаги го харесвам... Това е любовта...

Общи условия

Активация на акаунт