Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 360

Erkan Petekkaya Canlı Türkü - Dut Ağacı canlı

# 361
Благодаря, Мамче..любимата ми песен в негово изпълнение... bowuu
Лека... smile3524

# 362

Galip &Sabiha | Son Bahar

# 363
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани, Кралице  Hug къде сте сега  Wink нощни птици?  Simple Smile

Учудих се колко много сте писали снощи, как успяхте бе?  newsm78

Аз направо се отказах, толкова опити правих и все...  #Crazy уупс грешка  ooooh!

Какво става тези дни, защо е толкова трудно положението с този форум -  newsm78 от лошото време ли пострада и той...?  newsm78 Едва ли, ама...

# 364
Добро утро  Hug

Цвети благодаря за кафето - още нощес ми се пиеше....Нали има една приказка - "като се стъмни на нас ни съмва"...че и ние, след като оправиха форума стояхме по нощите, сега баба ви се успа  Wink Ама за къде да бързам - никой не ме чака......

Ще си изпия кафето в компанията на Ръза бей....той пие чай и е много умислен....Нямам спомен за какво мисли  Naughty

Желая на всички приятен и слънчев съботен ден  Peace На Злати хубаво време и много положителни емоции  Hug Очакваме те с нетърпение да ни разкажеш за Станбула  Peace

# 365

I love you more than any word can say  Two Hearts  i love you more than any action i take   Two Hearts i will be right here loving you till the end  Two Hearts Two Hearts

# 366

السيدة ديلا ( Dila & Riza ) مترجمة Total Eclipse Of The Hear

Още един клип откраднат от Ети  Peace

# 367
 Здравейте сладуранки,

за мен Бахарата   си остава шедьовъра на Еркан като секс филм.  Ойлето си остава като  семеен драматизъм.  Дилата си остава като невъзможната психическа любов и на двамата.

Памуците си остава като  лудата, откачената любов на Йомер.

Всички са блестящо изпълнени от Еркан.  Познанията ми за Тиха буря са  малки и не мога да дам смислен отговор.

# 368
         Мили мои Ерканки, снощи 5 пъти писах и петте ми ги изтриха и аз се отказах. Гледах 19 и 20 епизод на Дилата на руски.

Сега да ви преведа епизода в Истанбул на летището, когато Дила щеше да пътува за Берлин.

Дила вижда Ръза, че идва към нея и започва да бърза из салоните. Ръза тича след нея. Тя преминава през опашката и се отзовава най-отпред. Ръза вика: "Дила , Дила.....  Той я настига и я хваща за ръката.

Ръза:   -  Дила, не лети, моля те, не лети. Ти си моят живот, моето сърце.... Без теб не мога да дишам,
              Дила....Остани, моля те.....обичам те.....Аз няма да те пусна да летиш.
Дила:   -  Аз нямам друг избор.
Ръза:   -  Има, моята любов ще те окриля.
Дила:   -  Ръза, ние не трябва да сме заедно.
Ръза:   -  Защо???.....Аз те обичам, а ти заминаваш. Не трябва да захвърляш твоята любов, Дила, моля
              те!!!......

Полицаят:   -  Девойко, губите ни времето.
Жена от опашката:   -  Почакайте.

Ръза:   -  Дила, ако ти днес отлетиш аз няма да живея. Моля те........Моля те......Не ни карай и двамата
              да страдаме.

Жената:   -  Изберете любовта.  Такава любов не трябва да се погубва. Такава любов се намира само
                   един път.....Помислете.....

Друга  жена:   -  Изберете любовта......

Дила гледа Ръза и се усмихва.
                    Ръза я гледа щастлив, прегръща я и я целува по челото.

Опашката е във възторг. Всички засмени и щастливи ръкопляскат....

Следва истинска......топла....гореща.....жежка.....дълга и страстна прегръдка.

# 369
  • Плевен / София
Здравейте,
Днес успях да вляза в темата, за разлика от снощи....Оцеляхме и след снощния дъжд....дано днес да се "усмихне" времето....
Сиси, много е хубаво, че Еркан във всеки филм е различен....Не съм го гледала в Дила и Времето лети, но сигурно и там е различен....
Приятен ден момичета.Жалко, че не започва Дилата....спират за лятото СЮ, но БТВ пускат друг филм....дали да не го започна с руските субтитри... newsm78

# 370
                      Сладури, след като останаха прегърнати двамата залепени един до друг отидоха на брега на Босфора. Спомнете си. Бяха само двамата - никой друг. Вечерта късно - на нощни светлини.
Стоят прегърнати, притиснати един до друг така силно, че и въздухът не може да се провре между тях и да ги раздели.

Ръза :    -  Любима, толкова се страхувах да не те загубя.
Дила :    -  Нима толкова силно ме обичаш,  Ръза???...........
Ръза :    -  Естествено. Обичам те толкова много, колкото ти въобще не можеш да си представиш,
                дори и да си помислиш.... Чрез теб аз живея - ти си моята душа и аз винаги и всеки миг
                мисля само за теб. Аз разбирам все повече  и повече - отново и отново, че не  мога
                да живея дори и един миг без теб. Ти си моето Слънце, моята Планета. Дори и някога в
                живота, не дай си Боже,  се случи да сме разделени, аз пак ще те обичам до полуда.
                Без теб животът ми няма смисъл.  Толкова те искам, както и животът, създаден от нас
                двамата, от нашата любов.  Аз ще се боря  за нашата любов до смъртта си. Обичам те
                за хиляден път го повтарям.
Дила:    -  Ръза, аз изгубих своето дете. Не можах да го опазя.  Всевишния ме наказва.
Ръза:     -  Не говори така. Това беше случайно.  Ти падна по стълбата.  Това е съдбата ти.
Дила:   -  Аз повече не исках да повярвам в нашата любов.
Ръза:   -   Дила, ти за нищо не си виновна. Ти направи всичко за твоя син, но това е съдбата ти....
Дила:   -  А каква ли съдба ни чака нас???
Ръза:    -  Нас ни чака любовта ни. Нашата любов. Моята и твоята любов..... Това е нашата съдба....
               Позволи ми да те направя щастлива.  Позволи ни ние двамата заедно да се наслаждаваме
               на живота ни....И  аз ще бъда безкрайно щастлив и ще се грижа за теб винаги.

Ръза я прегръща, притиска до гърдите си и я целува по челото.

Ръза:   -   Къде искаш да отидем? Ще отидем там, където ти пожелаеш....В Саръгьол???......
Дила:   -   Не! /смеейки се/
Ръза:   -  Отлично! Каквото пожелаеш това ще бъде. Аз те обичам неимоверно много.
               Любовта ми към теб е великата - Божествената  мистерия на съдбата ми!!!............
               Всяка моя мисъл, всеки мой порив  е величавият ми копнеж за теб,....със теб,....във теб...
               Винаги....до гроб!!!..............
Дила:   -  Ръза, и аз безумно много те обичам.

О там   влюбените и щастливи сладури отиват в ресторанта.

# 371
Здравейте,
Днес успях да вляза в темата, за разлика от снощи....Оцеляхме и след снощния дъжд....дано днес да се "усмихне" времето....
Сиси, много е хубаво, че Еркан във всеки филм е различен....Не съм го гледала в Дила и Времето лети, но сигурно и там е различен....
Приятен ден момичета.Жалко, че не започва Дилата....спират за лятото СЮ, но БТВ пускат друг филм....дали да не го започна с руските субтитри... newsm78

Гости, здравей Слънчице, как си. Пиши. Трябва всички да пишем макар и по един ред, за да знаем как сме. Тук сме като едно семейство. И колко много ни боли, когато някоя от нас е в беда.

Времето лети го дават по БТВ от 18 до 19 часа, но го има и преведен  в Гугъл. А и Мамчето слага на първа страница линк от къде можем да го гледаме. Аз например от Гугъл пиша: Колекция "Времето лети" на български и ми се изписват сериите. Приятно гледане. Този филм е драмата на човешките души на всички от семейството до един. Всички преживяват своите драми. Много е хубав и поучителен.  Да видиш от инатите им до къде се докараха всички. Трагедии отвсякъде.

Не случайно  Оноре дьо  Балзак е писал: ИНАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЛЮБОВТА.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 12:50 от sisi55

# 372
             Момичета, много ви  благодаря, че толкова истински, толкова  страховито се притеснявахте за моето отсъствие.  Това може да го направи човек, който обича някого. А това е най-важното. Какво има да делим? Нищо. Нали за това сме тук. Да се разтоварваме, да обменяме мисли, да си споделяме, да си помагаме и да се учим.

Аз във форума пристъпвам с обич и уважение. Когато  отварям лаптопа лицето ми засиява от радост, защото знам, че ме чакат много хубави новини, изказвания, мнения  Знам, че като го отворя ще науча много и много неща , които никъде другаде няма да ги намеря. Нашите отношения ги няма в никоя енциклопедия, в никой справочник, в никой речник. И това е може би вълшебното на  форума ни.  Да е жив и здрави този, който е измислил БГ Мама.

# 373
                          Цвети, Цветенце, тук ли си?  Вече забравих коя серия сме в КПА-то? Дай линк за последния превод.  Завчера мисля, че нямаше епизод. Моля те, пиши.

# 374
  • Плевен / София
 Сиси Hug
Във времето в което дават Времето лети се прибирам от работа, нали вечно имаме счетоводителите справки, отчети и не ни стига времето...и закъснявам от работа Joy Joy Joy добре, че моите мъже вече са свикнали.Резонният въпрос е като се прибера навреме е "ти много рано се прибираш....."
Скрит текст:
Моят син много обича, когато отивам в Павел баня, защото тогава е "волна програма" и не става от компютъра до среднощ....Там съм от 9.06. до 19.06.
Когато имам повече време ще го изгледам и него....
Надявам се, че при теб нещата са добре, че това влажно време ми "разказа игрите" тази година....сигурно и ЕГН си казва думата.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт