Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 73 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Кралице newsm51 newsm51
привет и от мен
и хиляди благодарности smile3525
за Юмер Асланбаш newsm03  love001  love001

# 421
# 422
                      Мамче, моля те помогни ми. Отидох на стр. 21 на твоя пост 303 - исках да изгледам първа и втора серия, но не ме пусна - пише ми "Няма резултат.  Деактивиране." Какво мога да направя????

Сиси отидох на 21 страница на 303 пост....всички епизоди тръгват при мен, само трябва малко да изчакаш...Картината е великолепна.... Peace
Не зная каква е причината при теб да не тръгва. Компа ти беше последния писък на техниката...Освен да не се е актуализирал флаш плеър автоматично и затова да не можеш да гледаш. На мен не ми излизат никакви надписи за деактивиране....

Кралице  Hug Гости  Hug Гали  Hug радвам се, че сте тук.... Сиси  ме развеселява с нейната наблюдателност....как забеляза 5 -те милиметра на Мурат -Саваш не знам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гости независимо, че съм гледала в оригинал епизодите на Дила ханъм и аз чакам с нетърпение излъчването по ДФ.....В този сериал има много диалози, които искам да чуя....и ще го изгледам със същия интерес вече с БГ аудио.....

Кралице за антирекламата на Дила ханъм от хора, които не са гледали сериала не ми се говори. За първи път виждам фенки на даден актьор да пишат толкова глупости за проект в който участва техния любимец без да са го гледали.... Но ти знаеш каква е причината.

# 423
Знаеш ли, Мамче...като вчера ми са онези дни..кога решихме да се разделим и да си направим..наши теми!
Много правилно..направихме, нали?
Причините и тогава..са все съшите...писанията на някои хора..тоже!
Ама гледам и те са тръгнали..по нашите стъпки....сега се учат да правят..теми...като мен, едно време...
Колко смешни, бяхме..и ние...навярно... newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy hahaha
Но, това положението.... newsm78
Колко бързо се учи човек...и бързо се ориентира...стига желанието да е по-силно..дори и от възможностите...времето, времето бе....на моя страна...сега, нямам го...и съжелявам....
Бързаме..толкова бързаме да работим, живеем..и всъщност..нито едното е както..искаме, нето..другото, можем да избираме...вече...
Егн-то ни...притиска, все..напомня, че няма време...май!??? ooooh! ooooh! ooooh!

# 424
# 425

Кралице newsm51 newsm51
привет и от мен
и хиляди благодарности smile3525
за Юмер Асланбаш newsm03     love001  love001

# 426
                    Да ви пиша още малко. След този епизод в Истанбул Дила се връща в Саръ гьол с Ерен и Сеит бей, а Ръза също, но със следващия полет. Още щом пристига на летището и й звъни. разбраха се да се видят по-късно.  Дила, Сеит бей и Ерен отидоха в болницата при Азер и после си отидоха у тях.
                    Ерен ханъм и Дила останаха сами на терасата на конака.

Ерен   -  Дила, какво става?
Дила:  -  Майко, ние с Ръза решихме да се оженим.
Ерен:   -  Какво?....Ти луда ли си???.......
Дила:   -  Ако любовта е лудост, то ДА!!!....И аз съм луда!!!Ние двамата много се обичаме.  Защо не
               трябва да  оженим????
Ерен:   -  А какво ще каже Сеит бей тогава????
Дила:   -  Майко, аз не съм му дъщеря на Сеит бей. Аз се омъжих за Ихсан, но съдбата не ни разреши
               да сме  заедно и ни раздели.  Аз не съм виновна.
Ерен:   -  Дъще, как ще кажеш на Сеит бей това в такова състояние?
Дила:   -  Аз не бързам да му го кажа. Когато Азер се излекува, аз ще отида при него, ще му върна
               всичките  му имоти, които ми е преписал, ще му целуна ръката и ще го помоля за прошка.
Ерен:   -  Страхувам се, Дила. Страхувам се.
Дила:   -  Майко, няма за какво да се боиш. Не се вълнувай.
                      Дила става от стола.
Ерен:   -  Ти къде отиваш?
Дила:   -  Отивам на среща с Ръза.
Ерен:   -  Толкова ли късно?
Дила:   -  Да!

Дила заминава.  Ръза я чака на брега на реката до моста. Дила пристига при него.

Ръза:   -  Любима, съкровище мое, душа моя!!! Аз много закопнях за теб. Толкова ми е мъчно.
Дила:   -  Но ние нали до тази сутрин бяхме заедно. Но и на мен ми е много мъчно за теб, защото много
               те обичам.
Ръза:   -  Аз вече толкова много ти говорих.  Всяка секунда, когато ние с теб не сме заедно е цяла
              вечност. Какво искаш да правим? Къде искаш да отидем?
Дила:   -  Там, където ще бъдем само двамата с теб и никой друг. Не искам никой да ни вижда.
Ръза:   -  Добре тогава. Да тръгваме в нашата къща.

Ръза завежда Дила в тяхната къща. Напали камината - огъня гори и дава пламъци. И двамата са седнали на канапето до камината.

Ръза прегърнал Дила и я притиска до гърдите си.

Ръза:   -  Любима, знам, че сега не е време за това, но кога ще говориш със Сеит бей?
Дима:   -  Сега не мога да поговоря с него. Толкова му е мъчно за Азер.
Ръза:   -   А ние какво ще правим?
Дила:   -  Ние ще трябва да почакаме.
Ръза:   -  Жалко, че са простреляли Азер.Още ли не са открили кой е стрелял.
Дила:   -  Не! За сега е неизвестно. Джана каза, че го търсят.
Ръза:   -  Такова куче като Азер  има много врагове. Малко са тези, които го обичат.
Дила:   -  Защо така говориш?
Ръза:   -  Дила, Азер е твой враг. И мой враг. Спомняш ли си човека, който искаше да те убие.
              Мисля, че Азер го е подкупил да те убие.
Дила:   -  Какво???? Ръза, ти нещо знаеш ли????
Ръза:   -  Не!  Не зная.  Това са само догадки. Но кой друг може да бъде???? 
Дила:   -  Ти имаш ли доказателства?
Ръза:   -  За сега нямам. Но ако имахме, Азер сега щеше да е в затвора. Ти не се ли страхуваш?
Дила:   -  НЕ!!!!.....Щом като ти си до мен  и ме обичаш  не се страхувам.
Ръза:   -  Естествено, аз винаги ще бъда до теб.

Двамата стоят прегърнати на канапето. Огъня в камината гори и догаря. Ръза както я е прегърнал с едната си ръка  я гали и целува по косата, прегръща я горещо, любвеобилно.

Дила:   -  Хайде на де говорим за Азер. Той сега се бори за живота си.

Тъза:   -  Колко е голямо сърцето ти. Ти не само, че си най-красивата жена на Света. По-красива от
               теб няма.  Дори и Богините  отстъпват на твоята красота.   Ти си като Ангел. Ти имаш ангелско
               сърце.
Дила:   -   Аз имам един недостатък....много съм ревнива.
Ръза:   -  Ти още не си видяла моята дяволска страна.
Дила:   -  Ама ти имаш ли такава????
Ръза:   -  Аз съм много ревнив! Предупреждавам те!........ Аз съм много ревнив!!!
Дила:   -  И аз съм много ревнива. И аз те предупреждавам. Още не съм забравила жената, с която
               отиде в нейния дом.
Ръза:   -  Дила, това беше грешка.  Аз нямам нищо общо с тази жена. Аз исках да те накарам да ме
              ревнуваш. Това е.
Дила:   -  Аз знам.
Ръза:   -  От къде???
Дила:   -  Моето сърце ми каза. То ми каза, че ти ще ме обичаш завинаги.

Ръза:  -  Това е истината. Аз не мога да контролирам импулсите на чувствата си. Душата ми е нажежена
              като  ядрото на Слънцето.  Под пръстите ми се усеща как пулсира всяка моя клетка. Обичам
              те с лудата си, безсмъртна и вечна любов.
              Любов моя, заклевам ти се - никога в моя живот няма да влезе друга жена!!!???...........
              Н и к о г а !!!???............Ти си единствена, вечна, неизменна, божествена!!!....
              Очите ми са слепи......ушите ми са глухи.....ръцете ми са неподвижни.....краката ми са
              вцепенени за която и да е  друга  жена и сега и завинаги!!!..............
              З а к л е в а м    т и    с е    м о я    л ю б о в!!!...........
Дила:   -  Наистина ли толкова много ме обичаш?
 Ръза:   -  Обичам те коркото е от тук до Космоса и обратно, умножено по хиляда пъти!!!!...............
                Това е моята любов  по теб и аз съм горд да ти я споделя и покажа.......
Дила:   -  И аз  безумно те обичам докато съм жива!!!

/ и серията свърши/

# 427
                           Ама ще ме побъркате с тези красоти. Явно - нощес няма да се спи. Факт.

Как така го  намирате този красавец?

А пък аз пиша това, което диктува сърцето на онова 18 годишно девойче.

# 428

smile3524

# 429
                      Виждам си поста доста дългичък. Все бързах да не ме изтрие и може и да имам грешки. Моля, простете ми.

# 430
                       Сладури, ако съм нахална и пиша много моля дайте ми знак. Ще спра. Виждам, че много съм писала. Ще  ви изморя от четене.

Дано само да не  са ви скучни моите преводи.

Чакам отзиви.  Обичам ви.

# 431
Сиси, много те обичаме..

# 432
# 433
# 434
Сиси много ми е хубаво да чета преводите  Peace Моля те да пишеш, това което те е впечатлиловъв всеки епизод който гледаш  Praynig Историята на Дила и Ръза няма да ми омръзне, още повече, че не съм гледала епизодите с руско аудио...

Кралице спомням си когато пуска новата тема за първи път. Справи се перфектно. Само тогава не можехме все още да правим колажи и ги вземаше от дизито. И днес в темата стоят нещата, които ти си направила за Сон бахар и още много неща. По-късно са допълвани. Но ти направи базата, за което много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт