Дила ханъм~Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и партньори в сериалите~88

• 72 973
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Сиси ти съвсем ме ошашави  #Crazy Знам историята на майка му и баща му,  знам, че има една сестра, но не знаех, за  втора сестар, че и брат...Дано да е вярно това, което казваш, защото малко се чудех, че майката и бащата на Еркан имат само 2 деца...пък то излезе, че са 4....За Дидем мисля, че има само 1 сестра....
До като е жив човек все научава по нещо ново.... Peace

# 676
          Мамче, ходих във фейса и погледнах - наистина Хасина пише на  арабски, но пише и на турски.

А, освен нея  още пишат и Есма Селим Петеккая,  Бихтер Петеккая и има и един мъж - пак Петеккая.  Кои са тези хора - не знам. Може би Краличката ни знае.  Тя ще каже.

# 677
Сиси ти съвсем ме ошашави  #Crazy Знам историята на майка му и баща му,  знам, че има една сестра, но не знаех, за  втора сестар, че и брат...Дано да е вярно това, което казваш, защото малко се чудех, че майката и бащата на Еркан имат само 2 деца...пък то излезе, че са 4....За Дидем мисля, че има само 1 сестра....
До като е жив човек все научава по нещо ново.... Peace

Когато имам време ще е поровя из Гугъл и ще го намеря. Но сега в момента не мога, защото гледам следващия епизод да преведа нещо от руския.

# 678

Dila & Riza Because you Loved me

И този клип е на Ети  Hug

# 679
          Мамче, ходих във фейса и погледнах - наистина Хасина пише на  арабски, но пише и на турски.

А, освен нея  още пишат и Есма Селим Петеккая,  Бихтер Петеккая и има и един мъж - пак Петеккая.  Кои са тези хора - не знам. Може би Краличката ни знае.  Тя ще каже.
Вчера до като публикувам колажа на Сонгюл и Еркан и Хасина веднага го сподели, сега го видях във фейса на първо място...Не знам. Може тя да му е сестра. Разглеждах снимките в дневника й, има снимки на голяма част от актьорите но по 2-3 снимки. Най-малко снимки има на Еркан.....

# 680
Erkan Petekkaya Maltepe Sosyete Pazari

видео тук

# 681
# 682

Така изглежда новия магазин на Еркан...

# 683
# 684

Новия търговски център на Еркан....
Откриването е щяло да бъде на 17 май, но са отложили церемонията, заради трагедията в мините....
Днешното земетресение се е усетило най-много в Измир, други градове и в Истанбул....Епицентъра бил на 275 км от Измир....

# 685
                 Мамче, ходих малко из Гугълчо - в един от руските сайтове пише: роден на 11 дек. 1971 г. в  Чермике - Диарбекир, а на друго масто - гр. Елазиг на ез. Ван. Детските си години е прекарал в Истанбул.

Това пише и после филмографията му.

И като почва един форум на руски - няма време да го чета.

Дама от Грузия - Най-любимият актьор е Еркан Петеккая.

Тюмен -  Най-напред изгледах филма Принцесса хлопковых полей. Просто бях във възторг от играта Ви. Толкова се вживявах, че получих сърдечен пристъп.  Аз се радвах заедно с Вас и плаках заедно с Вас. Всичките ми мисли бяха за Йомер Асланбаш. Спях по 2 часа в денонощието, а от работа просто отлитах у нас, за да гледам по-нататък филма. Благодаря Ви, Еркан за прекрасните филми и ролите, които изпълнявате. Безкрайно  благодаря за чудесните филми.  Така трябва да се играе.
Благодаря....молодец....актьор с голяма буква.

Украйна - Не гледам сериали, но през януари бях в отпуск и започнах да гледам Госпожа Дила. Огромно благодаря за автора на този филм. Това е изключителна творба. Великолепни артисти. Изключително благодаря на Еркан и Хатиджето.  Огромни успехи и най-добри пожелания.

Руссия - Ростов на Дон - Еркан, Вие сте артист от Световен ранг. Безценно време, Последная надежда / филма Любов на заем на руски език носи името  Последная надежда/,  Пинцесса хлопковых полей и Госпожа Дила . Еркан, Вие сте гений. Аз съм във възторг от Вашия талант. Особено много ценя играта Ви като Капитан Али. Тази роля най-много харесвам. В тази роля Вие не играете, а се въплътявате  в героя си. Поклон до земята за таланта Ви. Тази Ви роля най-много харесвам, както и самият филм.

Санкт Петербург -  Уважаеми Еркан Петеккая, Вие сте най-големият артист. Най-много ми харесвате като Галип Тюркер и Ръза бей  в Госпожа Дила.

Астана - Уважаеми Еркан Петеккая. Всичките Ви роли много харесвам, но най-много  Ръза бей в Госпожа Дила. Аз уча турски:  Кендене ии  бакыныз Еркан бей!!!.......Алла разы  олсун.
Аз съм композитор. Много искам да напиша музика за филм с Ваше участие.
                                      С уважение:  Майра  Аблай.

Много хора му пишат, но нямам време. Само това преписах.

# 686
                     Лека нощ. Приятни сънища.

# 687
Сиси много благодаря за прочетеното и споделено в руския форум. Ами на прав път сме....И те споделят същото мнение като нас.
Както казва Кралицата /тя къде се изгуби  Thinking/ след като сериала свърши го ценим още повече. Ръза и Дила все повече ни липсват....Ако не започне през лятото излъчването по ДФ, започвам и аз да го гледам на руски.....

Лека нощ Сиси  Hug

# 688

Sevgililer Günü Özel - Rıza & Dila - Sevgilim

# 689

Dila Hanım 55. Bölümde Çalan Fon Müziği

Общи условия

Активация на акаунт