Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 863
  • 674
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен!
Чак сега видях, че има отделна тема за мамите от Варна  Grinning
На 26год.-първа бременност с термин за 03.11 и живея в Кайсиева градина. Малко надалеко, но по принцип се очертава скучно лято, така че може би ще слизам по-често към центъра и морската.  bouquet  Само да ми минат изпитите, че скоро влизам в сесия  #Crazy
Лек и успешен ден на всички мами!  Hug

# 121
Добро утро Hug Да се запиша и аз при вас. На 26 години съм, първо бебе с термин 15.12.
AnnI_88 успех с изпитите!

# 122
здравейте ,момичета,извинявам се ,ако поста ми не е за тук...но преди секунди си направих тест и имам две чертички.....лелееееее и оттук нататък идват купищата въпроси в ума ми-къде,какво и как да направя?Моля ви,да ми кажете какво да направя?Толкова съм объркана,че не мога да си събера мислите.Към  кой доктор да се насоча,като нямам идея-.....

# 123
Някой да ходи на йога за бременни или да му се ходи, че ми се иска малко да се пораздвижа, пък и да науча някоя друга техника за дишането?  Simple Smile Ако има такива, които ходят, ще се радвам да споделите впечатления Hug

# 124
здравейте ,момичета,извинявам се ,ако поста ми не е за тук...но преди секунди си направих тест и имам две чертички.....лелееееее и оттук нататък идват купищата въпроси в ума ми-къде,какво и как да направя?Моля ви,да ми кажете какво да направя?Толкова съм объркана,че не мога да си събера мислите.Към  кой доктор да се насоча,като нямам идея-.....

Тихичко честито! Ще ти кажа аз какво направих - след двете чертички отидох да дам кръв за ЧХГ  Peace После след 10на дни на АГ. За доктор не знам, не смея да съветвам

# 125
Sheri85, успех!
За момента може да идеш при, който и да е гинеколог да потвърди бременността. Но ако искаш изчакай до понеделник. Зависи кога ти е бил последния цикъл..или ако знаеш кога сте го направили,че сама да видиш дали са минали 4 седмици,за да е по-вероятно да го видят на видеозон и да не си хабиш направлението или парите Simple Smile Успех!!! Hug

# 126
момичета,благодаря ви за бързите отговори.Последният ми цикъл беше 13-17 април....от началото на май усещам някакви замайвания,лошо ми става от возене в колата...и така....Както значи да дам кръв за ЧХг?моля ви не съкращавайте Simple Smile)) кажете ми какво значи това?Къде да дам,и моля ви посъветвайте ме при кой лекар да отида---и какво да направя?

# 127
момичета,благодаря ви за бързите отговори.Последният ми цикъл беше 13-17 април....от началото на май усещам някакви замайвания,лошо ми става от возене в колата...и така....Както значи да дам кръв за ЧХг?моля ви не съкращавайте Simple Smile)) кажете ми какво значи това?Къде да дам,и моля ви посъветвайте ме при кой лекар да отида---и какво да направя?

Отиваш в някоя лаборатория и казваш, че искаш тест за бременност- Бета ЧХГ се нарича Simple Smile Струва около 20 лв. Предполагам, че досега си ходила при някой лекар АГ за профилактични прегледи. Звънни му и отиди да те види, а после имаш достатъчно време да решиш кой лекар за ти води консултациите. Той се избира чак към 11-12 седмица, т.е края на трети месец  Peace

# 128
Ами,ако си доволна от досегашния си гинеколог, иди при него. Все още е рано за консултации,сега ти трябва само някой да ти потвърди,че си бременна. Кажи в кой район ти е удобно да идеш на лекар, ако нямаш такъв? Аз ходя в кв. Младост, че ми е по-близо от центъра. там съм ходила и при Мичев и при Раева, а Давидков също е там,но от него нямам лични наблюдения. Бременността ми в момента следи Хр. Христова в Санита днес е до обяд там,но при който и да решиш да ходиш най-добре си запиши час. Ходила съм и в Майчин дом при Сариев-добър е, но само за прегледи работи със здравна каса, не и после за консултациите.
 Аз не съм пускала ЧХГ, а директно си отидох при гинеколога.

# 129
благодаря ви,още в понеделник ще отида да си направя това изследване.Нещо друго трябва ли да направя?Извинявам се наистина за многото и не спиращи въпроси,но толкова се притеснявам.....

# 130
Ами,ако си доволна от досегашния си гинеколог, иди при него. Все още е рано за консултации,сега ти трябва само някой да ти потвърди,че си бременна. Кажи в кой район ти е удобно да идеш на лекар, ако нямаш такъв? Аз ходя в кв. Младост, че ми е по-близо от центъра. там съм ходила и при Мичев и при Раева, а Давидков също е там,но от него нямам лични наблюдения. Бременността ми в момента следи Хр. Христова в Санита днес е до обяд там,но при който и да решиш да ходиш най-добре си запиши час. Ходила съм и в Майчин дом при Сариев-добър е, но само за прегледи работи със здравна каса, не и после за консултациите.
 Аз не съм пускала ЧХГ, а директно си отидох при гинеколога.

За мен няма значение къде ще е АГ,все пак няма да ходя ежедневно,а и искам да му имам доверие,да се чувствам спокойна.....досега честно казано не съм случила на добър гинеколог/и няма да отида втори пъут при тези,при които съм ходила/.Затова бих била благодарна на всеки ,който ме насочи.Другото,което четох преди малко е за това дали бременността да се води по ЗК или не...вие как смятате?

# 131
  • Varna
Да може направо да идеш при гинеколог Simple Smile ще ми е приятно да си пиша с вас!! Честито Simple Smile Зависи кой район си, аз също съм ходила при доста ... при недоверие към АГ която ме следи ...

# 132
  • Varna
Да води се стига да са ти платени осигуровките ,но ако отидеш в клиника да те следят най добре Simple Smile Зависи и дали предпочиташ жена ..

# 133
да,здравно осигурена съм,нямам претенции дали ще е мъж или жена.А какво имате предвди клиники да ме следят?Там по-надеждно ли е,аз четох сутринта за Майчин дом....

# 134
имам няколко въпроса,моля ви за отговор
1.продължавам да пия Фолиевата киселина ,нали'?аз пия на неофолик 0.4 мг по 1 т дневно
2.очаквам и ще съм благодарна да ме насочите при кой доктор да отида за първоначален преглед?
3.Умирам от страх и аз не зная от какво и чакам с нетърпение да си дойде половинката,за да му покажа резултата и той поне малко да ме поуспокои...не знам защо ,но ми е много притеснено,нормално ли е?
извинявайте.....че ви натоварвам с  моите вълнения....но наистина не зная какво да направя-не искам да споделям с близки и приятели,много е рано още,а и Sure check-a дава 99 % достоверен резултат.Вечерта ще опитам с още един тест....

Общи условия

Активация на акаунт