Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 856
  • 674
  •   1
Отговори
# 105
Брей, много работни  Laughing
Благодаря все пак  Wink

# 106
  • have faith and be patient ..
ами да Simple Smile инвитрото го правят от септември до юни , за това бачкат по много , после лятото като нямат процедури и по лежерно го дават Simple Smile)

# 107
а Александров изражда ли?

# 108
MissBlue, С. Алекс, много ви благодаря за информацията   bouquet . Аз имам записан час за късната ФМ за д-р Цонев от клиника Темелков, но имайки предвид, че той не е гинеколог се чудя дали не е по-добре да отида при Александров  Thinking

# 109
момичета днес цял ден ми смъди окото и едва се търпи вече...чак сега се усетих, че Николай Чудотворец работят и в събота, но уви до 17ч.....знаете ли къде мога да отида на преглед и дали е опасно за бебето

# 110
Може да си го напрашила, може да е конюктивит (не съм наясно дали е опасно за бременни, по-скоро е заразно към други хора по въздушно-капков път). Мисля също,че в очна болница има такъв спешен кабинет.
Можеш и на докторката си по ЖК да се обадиш за по-голямо спокойствие.

# 111
сетих се и аз за този кабинет-отидох, после минах и през МД да питам дали капките дето ми изписаха са безопасни за бебо- Тобрекс- само антибиотик без кортикостероиди
казаха ми че няма опасност за бебето, но ми е притеснено
някой да ги е ползвал при бременност?

# 112
Аз съм зад макдоналц по скоро лятно кино тракия се води Simple Smile и аз нямам нищо против разходки
И аз съм в същия район зад Макдоналдс. Кога е твоят термин? Здравейте и от мен:) Терминът ми е 15 юни, но може и да сме за края на май месец, чакаме момиче.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 21:08 от ~*~ Bubito ~*~

# 113
  • Varna
Аз съм зад макдоналц по скоро лятно кино тракия се води Simple Smile и аз нямам нищо против разходки
И аз съм в същия район зад Макдоналдс. Кога е твоят термин? Здравейте и от мен:) Терминът ми е 15 юни, но може и да сме за края на май месец, чакаме момиче.

За 23 август чак... аз все още не знам със сигурност пола Simple Smile в понеделник съм на ФМ и ще ти кажа Simple Smile

# 114
Добре, пиши като разбереш:) Аз чак на 26 май съм на преглед при доктора, който ще ме изражда да види накъде вървя.

# 115
  • Varna
Няма ли мамита за разходки сутрин по хладното, или за 24 ??? сама ще съм....... Cry

# 116
Няма ли мамита за разходки сутрин по хладното, или за 24 ??? сама ще съм....... Cry
ще ходим на манифестация hahaha

# 117
# 118
Здравейте и от мен ,аз съм с термин 13.07 ,но май бебчо иска по-рано да излиза и  за това сега аз не трябва много да излизам  Wink Надявам се като вляза в 9-ти да ми позволят да ходя на разходки ,ако не като се роди ще изтъркам колелцата на количката  1stroller Поздрави на всички бъдещи и настоящи мами.

# 119
  • Varna
Simple Smile Добре ще чакам да пишеш почти всеки ден влизам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт