Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 958
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
MissBlue, записвате си детето на твоя адрес-варненския, а ако искате може и на адреса на бащата да го запишете. Щом имате брак е възможно да ти поискат свиделството и автоматично вписват мъжа ти за баща на детето.
В твоя случай няма за какво да се притесняваш. Няма особености и други изисквания, които да трябва да спазваш.

# 181
да попитам и аз:

ако аз съм с варненски адрес по лична карта, а бащата - не
имаме брак

тогава какво се случва?

По никакъв начин това не пречи на нищо,детето се вписва с твоя адрес,бащата се вписва без никакви декларации/нотариално заверени и т.н/,само вашите лични карти и едно заявление за имената на детето,което се попълва и дава в болницата,след като родиш и измислиш име на детето.После/мисля че след 7 дни ,когато е готово/ само таткото трябва да вземе удостоверението за раждане на детето от общината,към която ти се води района.

# 182
добро утро!

Благодаря ви момичета за отговорите!   bouquet

# 183
Здравейте на всички  Simple Smile
 Записвам се при вас  Heart Eyes

От Варна съм, на 23г (след няколко дена ги навършвам)  Laughing , първа бременност с термин 15 октомври  Heart Eyes

# 184
и аз да се запиша,момичета.След безбройните въпроси,на които ми отговорихте и искам да Ви благодаря,искам да Ви кажа,че ходих на преглед и се установи,че съм бременна в 8г.с .....

# 185
  • ул. "Мечтание"
Честито, sheri85! Леко и безпроблемно до края!  Hug

# 186
Честито, sheri85! Леко и безпроблемно до края!  Hug

Дано,благодаря

# 187
Добре дошла, White Swan!  А на sheri85 честита радостна ведт! На всички мами леко и безпроблемно бременеене.    bouquet

# 188
  • Варна
и аз да се запиша,момичета.След безбройните въпроси,на които ми отговорихте и искам да Ви благодаря,искам да Ви кажа,че ходих на преглед и се установи,че съм бременна в 8г.с .....
Честито! Желая ти лека бременност и пухкав финал!

# 189
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте преди време бях писала, но не съм влизала скоро в бг-мамма.
Вече имам бебок на 3м. и търсим съмишленици за разходки. От цветния или Левски, но и в морската ходим често, само да се оправи пустото време  Confused

# 190
момичета, моля ви помагайте
имам ужасно болезнен хемороид в резултат на по-продължителен запек. Мажа проктогливенол, хемоклин, бани с тетра правя, но няма никакъв ефект...Ще съм много благодарна ако споделите опит, че ми иде да се гръмна вече от болка- не мога да седя, не мога да спя, само тая болка ми е в главата  ooooh!

# 191
Момичета, къде ходите или сте ходили на училище за бременни и доволни ли сте? Струва ли си да се ходи?  newsm78 Мен ме убеждават, че било хубаво,ама не знам къде да отида. А ако се провежда през седмицата ще е още по-добре, че ми се ще събота и неделя да съм си с мъжа ми  Crazy   Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 192
  • ул. "Мечтание"
Има разни по моловете - на 9 месеца, на И за мама и нам си кой. Обикновено са през седмицата.
Ходила съм преди, но мен лично не ме удовлетворяват като информация, която предлагат.  Rolling Eyes

Препоръчвам събитията на Ла Лече Лига Варна. Ето какво предстои през юни: https://www.facebook.com/notes/%D0%BB%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%87%D … 4/688349111233167

# 193
Момичета продавам си количката ако има заинтересовани Simple Smile  http://olx.bg/detska-kolichka-kangaro-drift-3-v-1-i51500033

# 194
Здравейте преди време бях писала, но не съм влизала скоро в бг-мамма.
Вече имам бебок на 3м. и търсим съмишленици за разходки. От цветния или Левски, но и в морската ходим често, само да се оправи пустото време  Confused
аз съм в левски-над 2ри корпус на ВИНС,но чак след месец и половина ще съм на разположение със ремаркето Joy,

Общи условия

Активация на акаунт