Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 528
  • 674
  •   1
Отговори
# 195
Момичета продавам си количката ако има заинтересовани Simple Smile  http://olx.bg/detska-kolichka-kangaro-drift-3-v-1-i51500033
Ха, и ние сме със същата количка. Голямо съвпадение!😀

# 196
 Val_T хехе супер Simple Smile

# 197
Val_T хехе супер Simple Smile
[/qu
ote]
Вече с триколка ли сте? Ние сме на 9 месеца и не ни свърта вече в количката, но ще трябва да изтраем още няколко месеца.

# 198
По скоро с кенгуру ... направо е ужас омаляха ми ръцете Simple Smile Хич не му се стои в количката

# 199
По скоро с кенгуру ... направо е ужас омаляха ми ръцете Simple Smile Хич не му се стои в количката

На мен кенгуруто не ми беше удобно. Много ми тежеше. Явно младежите са много активни и искат да опознават света извън количката. 😀

# 200
  • ул. "Мечтание"
Кенгурото обикновено е неудобно за родителя и е вредно за бебето. По-добре слинг да се използва или ергономична раница!  Peace

# 201
момичета добре ли сте? Дано да няма някоя от вас да живее в Аспарухово!
Днес сутринта съм направо изумена какво се случва там. Какво е това чудо, каква е тая вода?
Дано да няма повече жертви! И най-вече да спре да вали, че толкова свлачища могат да се активизират сега

# 202
  • Varna
Така де има бая жертви....дано вс мине..страх си е,особедно за нас..

# 203
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата. Не съм от Варна, но ще пътувам утре вероятно и ми трябва лаборатория за изследване на антитела по време на бременност. Аз съм с RH- фактор. Коя е по-добра: лаборекспрес или ситилаб?
Благодаря предварително!

# 204
  • Варна
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата. Не съм от Варна, но ще пътувам утре вероятно и ми трябва лаборатория за изследване на антитела по време на бременност. Аз съм с RH- фактор. Коя е по-добра: лаборекспрес или ситилаб?
Благодаря предварително!
Здравей Simple Smile
И аз съм с отрицателен фактор и по време на бременността съм си правила изследвания и в двете лаборатории ( т.к. ми пускаха изследвания на 2 месеца за антитела ). Незнам коя е по-добра от двете, аз гледах коя ще ми е по-удобна от гледна точка къде се намират... Успех и лека бременност!   bouquet

# 205
Благодаря предварително!
Здравей Simple Smile
И аз съм с отрицателен фактор и по време на бременността съм си правила изследвания и в двете лаборатории ( т.к. ми пускаха изследвания на 2 месеца за антитела ). Незнам коя е по-добра от двете, аз гледах коя ще ми е по-удобна от гледна точка къде се намират... Успех и лека бременност!   bouquet
А знаеш ли дали ситилаб работи събота? Резултатите могат да се видят онлайн доколото разбирам, а там сканирани ли са, в смисъл за пред Аг може ли да не е заверено, без печат ако така излиза онлайн.
  bouquet

# 206
  • Варна
Аз пусках в Статуслаб. Те работят събота, на сайта можа видиш адресите на лабораториите(имат много). Резултатите при тях се проверяват онлайн, а понеже изследванията от ЖК ми ги пращат директно на АГ и после видях, че на листа има мокър печат, че теста е '-'.

# 207
  • Варна
Виж в сайта им кой от центровете им работи в събота като звъннеш на посочените телефони  Wink Аз ги взех лично и имаха печат... Мисля, че за Аг-то няма да имаш проблем да не е заверено, но все пак попитай   Wink

# 208
Здравейте, мами!
Искам да ви попитам някоя ще ходи ли на Дни на отворените врати в АГ-то и в Окръжна. Сега попаднах на информацията,че има за утре и вдругиден и се чудя дали да ходя и от полза ли е, и да звънна да си запазя място...Ще се радвам,ако знам,че има и други от форума,които ще отидат.А може да се уговорим и да отидем заедно.  Grinning
Успешен и усмихнат ден на всички!  Hug

# 209
  • ул. "Мечтание"
Хубаво е да отидеш, да разпиташ кое как, да видиш обстановката. Обичайно са полезни тези дни на отворените врати!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт