Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 536
  • 674
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами!
Искам да ви попитам някоя ще ходи ли на Дни на отворените врати в АГ-то и в Окръжна. Сега попаднах на информацията,че има за утре и вдругиден и се чудя дали да ходя и от полза ли е, и да звънна да си запазя място...Ще се радвам,ако знам,че има и други от форума,които ще отидат.А може да се уговорим и да отидем заедно.  Grinning
Успешен и усмихнат ден на всички!  Hug
от форума сме 3мамита за четвъртък за ОБ от 2 и 30било там,присъедини се Simple Smile

# 211
Хубаво е да отидеш, да разпиташ кое как, да видиш обстановката. Обичайно са полезни тези дни на отворените врати!  Peace
не се записвахме нали newsm78

# 212
Оффф, оказа се,че няма да мога тази седмица, тъй като ще имам майстор вкъщи...утре следобед ще започне да ми прави хола и не знам кога ще свърши.  #2gunfire Дано скоро да има пак такива дни,че да посетя и аз на място да видя как е,че май изборът ще е още по-труден от този,когато избирах док за ЖК  #Crazy Че и моята лекарка не изражда и ще трябва да си избирам друг лекар, защото не ми се иска да съм със случайни лекари в най-важния ден  Hug Благодаря за инфото все пак и се извинявам,че няма да мога да дойда Simple Smile   bouquet

# 213
  • Варна
Момичета, спокойно, отворени врати има всеки месец май по 2 пъти (поне в Аг-то).  Wink

# 214
можело и без записвания поне за Окръжна,да ви споделя странно ми беше като се разхождах из отделението-нито ми беше гадно от обстановката нито се успокоих че видях какво е newsm78,но определено МД води и Окръжна и АГ по обстановка,но не съжалявам,че избрах Окръжна,каквото и да е 5дена ще издържим Peace

# 215
Ей да се цопна и аз тук при вас. 34г., първа бременност, момиченцес термин 08.11.2014.  Crazy

# 216
  • Бургас
Здравейте и от мен Simple Smile)))))))
От днес съм в 7 г. сед.
Ще стана скоро на 23год. Simple Smile

# 217
Ей да се цопна и аз тук при вас. 34г., първа бременност, момиченцес термин 08.11.2014.  Crazy
11 август си нали?

# 218
  • Varna
11 август си нали?
Май е на 34 години или 34 г.седмица?

# 219
kokoshinkata е ноемврийска мама, в една отчетна тема сме, та от там знам Simple Smile

# 220
  • ул. "Мечтание"
kokoshinkata, sunny91, добре дошли!  Hug

# 221
  • Varna
kokoshinkata е ноемврийска мама, в една отчетна тема сме, та от там знам Simple Smile
Здравей , ти как си отдавна не си писала Simple Smile аз с контракции чат пат... на лекциите в мола ще идваш ли? пиши на лична ако имаш време  Hug

# 222
малеееее сега се зачетох ooooh!-34годинии,аз не съм разбрала,мислех,че е 34седмица #2gunfire(много съм разсеяна вече)
кокошинка извинявай за грешката ми  bouquet,добре дошла и лека бременност

# 223
Здравей , ти как си отдавна не си писала Simple Smile аз с контракции чат пат... на лекциите в мола ще идваш ли? пиши на лична ако имаш време  Hug

ами пиша тук таме в отчетната само...все ми е уморено нещо и гледам да си полежавам. Добре съм .. пу пу пу да чукна на дърво. Днес ми мина прегледа при Балев-всичко е наред, няма нишо притеснително. Потвърди и пола- момче Simple Smile другата седмица съм на 4д и нямам търпение вече.
Не са ми удобни тези лекции, че все са в работно време и няма как да изляза от работа. Може би като изляза в болничен преди раждането, тогава ще ходя. Иначе има интересни теми, ама не мога да разбера що поне една в месеца не направят в събота или неделя. Ако някоя мама има инфо за лекции през уикенда, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 224
На 34 години съм момичета  Joy  и термина ми е на 8 ноември.  Crazy
Не се разписвам много често, но си ви следя. Последните дни не мога място да си намирам за дълго време да седя с лаптопа в леглото.
За лекциите на 9 месеца, май правят и в събота, но аз лично предпочитам да си поспя тогава и да се излежавам с ММ, да зяпаме ТВ със закуска и кафенце в леглото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт