Бремелинки от Варна - тема 4

• 85 484
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
Красимира Желязкова и за мен е най-добрата Simple Smile

# 526
Записвам се и аз  в очакване на 3 то дете. В 12 седмица сме.

# 527
  • Варна
Поздравления и леко бременеене!

# 528
Поздравления и леко бременеене!
Мерси))

# 529
Здравейте. Отдавна не съм писала. Искам да ви попитам за мнение птносно д-р Николов към АГ болница, понеже той ще ме изражда секцио да ми кажете вашите мнения ако някой е раждал при него. Благодаря Simple Smile

# 530
Чувала съм само положителни отзиви за него. Може ли да ми кажете кой ден преглежда,през централния  или в страничния вход му е кабинета, от колко часа и дали направо се чака или се запазва час предварително. Има ли много големи опашки?
  bouquet

# 531
не знам кога преглежда д-р Николов преглежда ме само веднъж, но бях с моята гинеколожка която ми следи бременността, двамата ще ме израждат

# 532
Добре, мерси.

# 533
здравейте бихте ли ми препоръчали добър педиатър който е в квартал Аспарухово   Simple Smile

# 534
  • Варна
здравейте бихте ли ми препоръчали добър педиатър който е в квартал Аспарухово   Simple Smile
Каката съм я записала при д-р Снежана Братоева,живот и здраве като се роди бебето също ще го запишем при нея.

# 535
  • Варна
Здравейте, приемате ли нови попълнения  bye В петък видях чертичките и сега съм малко в дилема къде да отида на преглед. Хазайката ми е акушерка в АГ, близка позната на майка ми е акушерка в Окръжна, а пък аз някак си май клоня към Майчин дом. Дайте ми съвет, моля  Praynig Не че е задължително където отида  на преглед първия път, там да си водя и консултациите, но дори и в този случай нямам идея къде да отида  Thinking

# 536
  • Варна
Добре дошла!Честито и леко бременеене!  bouquet
Гласувам за Майчин дом! Grinning

# 537
  • Варна
Didi, честито! Отиди там, където ти ще се чувстваш спокойна и където мислиш, че е твоето място. Wink

# 538
  • Варна
Ами това е, че хем ми се ще да имам някого под ръка, за да мога да съм спокойно, че има кого да тормозя по всяко време, хем пък сякаш за Майчин дом съм чувала по-добри отзиви сякаш..От друга страна хазайката ми е много готин човек и до колкото съм виждала е доста спрягано име из форума, т.н Сончето Simple SmileНе дилема, ами трилема Grinning

# 539
  • Варна
Ами това е, че хем ми се ще да имам някого под ръка, за да мога да съм спокойно, че има кого да тормозя по всяко време, хем пък сякаш за Майчин дом съм чувала по-добри отзиви сякаш..От друга страна хазайката ми е много готин човек и до колкото съм виждала е доста спрягано име из форума, т.н Сончето Simple SmileНе дилема, ами трилема Grinning

Ако става въпрос за Соня, която е нещо като технически помощник на Д-р Славчев, не виждам какво се чудиш въобще.
Иначе в Майчин дом има много добри специалисти, но имай предвид, че там всичко се плаща. Уж работят със Здравна каса, ама не съвсем...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт