Бремелинки от Варна - тема 4

• 84 919
  • 674
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна, кв. Аспарухово
И аз съм при Братоева Simple Smile Нямам много мнение, че сме на 45 дни и за сега нищо ни е нямало, но при първото посещение у нас беше доста любезна. Иначе тя няма проблеми със записването, така че когато идеш. Успешна бременност  Hug

# 556
  • Варна
Благодаря момичета  bouquet

# 557
Здравейте! Да се запиша и аз. Казвам се Маргарита и съм в 14 седмица от инвитро зачеване. Много се зарадвах като видях, че има тема за бъдещи майки от Варна, защото в другите форуми са предимно от София. Пожелавам лека бременност на всички.

# 558
  • Варна
Здравейте! Да се запиша и аз. Казвам се Маргарита и съм в 14 седмица от инвитро зачеване. Много се зарадвах като видях, че има тема за бъдещи майки от Варна, защото в другите форуми са предимно от София. Пожелавам лека бременност на всички.
Само дето точно тази тема едва ли ще ти е от полза,  защото върви доста мудно. Последния пост преди твоя е от август месец... Варненските мами може да са били по плажа до сега и сега да се активират...  newsm78
Иначе добре дошла и  леко и безпроблемно бременеене...   bouquet

# 559
  • Варна
Добре дошла, ritta! Темичката върви така, защото активността е във фейсбук Wink Заповядай и в групата Майки и бременни във Варна  Hug
Леко бременеене!

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 16:25 от Tsvetivn

# 560
  • Варна
Добре дошла, ritta! Темичката върви така, защото активността е във фейсбук Wink Заповядай и в групата Майки и бременни от Варна  Hug
Леко бременеене!
Shocked Въобще не знаех за тази група... Сега и аз изпратих заявка за приемане там.

# 561
Добре дошла, ritta! Темичката върви така, защото активността е във фейсбук Wink Заповядай и в групата Майки и бременни от Варна  Hug
Леко бременеене!
Мерси! Идвам Grinning

# 562
  • Варна
Извинявам се, "Майки и бременни във Варна." е групата. Но вярвам, че сте я намерили Wink

# 563
Аз я намерих но не ме допускат. Има ли парола Laughing

# 564
  • Варна
Аз я намерих но не ме допускат. Има ли парола Laughing
И мен така...
Не, няма парола. Когато си изпратиш заявката за присъединяване към групата,девойката, която е администратор, трябва да я одобри. Вероятно момичето не е влизало тези дни във Фейса или просто не е видяла...

# 565
Здравейте и от мен.
От Варна съм,18 седмица,първа бременност.

# 566
Здравей, Рени! Спокойна бременност ти желая!

# 567
  • Варна
Оф мен никак не ми се ще целият ми фейсбук да разбира, че съм бременна... ама се присъединих. Аз повечето ми познати така ги разбирам - я лайкнали някоя страница за бебешки работи, я посетили някой курс за кърмене и то веднага изскача на останалите... много е неприятно  Confused

# 568
  • Варна
Оф мен никак не ми се ще целият ми фейсбук да разбира, че съм бременна... ама се присъединих. Аз повечето ми познати така ги разбирам - я лайкнали някоя страница за бебешки работи, я посетили някой курс за кърмене и то веднага изскача на останалите... много е неприятно  Confused
И как успя да се присъединиш? Или то е било отдавна?
Мисля, че групата във Фейсбук е затворена и какво пишеш и публикуваш там ще виждат само участниците в групата. Друг е въпроса, че аз видях че 7-8 мои познати членуват в тази група, а децата им са почти тийнеджъри, ама...
Както и да е - моята заявка за присъединяване все още никой не я приема там...  Thinking

# 569
И как успя да се присъединиш? Или то е било отдавна?
Мисля, че групата във Фейсбук е затворена и какво пишеш и публикуваш там ще виждат само участниците в групата. Друг е въпроса, че аз видях че 7-8 мои познати членуват в тази група, а децата им са почти тийнеджъри, ама...
Както и да е - моята заявка за присъединяване все още никой не я приема там...  Thinking
Моята  заявка я приеха след два дни.

Общи условия

Активация на акаунт