ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 508
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
ЧРД на Белисимата!  bouquet Лисе, да ти е здрава!
Мис Облаче, не мога да се нагледам на този къпан поглед Heart Eyes Crazy
Фея, Беро може и от отекчението да извади светло, чаровно спокойствие. Май вече мога да различавам дворно, разходково и домашно спокойствие берово. Hug
За капките -  на това се доверяваме втора година ние:
Скрит текст:

bouquet  погледа е веднъж  Hug 

И ние сме с тези капки за 2ра година  Peace  Но при нападението от гадините, най вероятно вече беше минал ефекта на предната доза, тъй като го водим и да плува  Rolling Eyes  Надявам се след микса от препарати, които обмислям да му сложа  да си почина от това непрекъснато ровене и вглеждане  newsm17

# 331
Мис Облаче,ще погледна за имената на капките,и ние двора пръскахме с айкън,но файда нямаше,сега съм с едно ново,което става и за пръскане и на кучето ,но реших да напръскаме около клъщата й разтваря се в 1 литър вода и струва 2.50 лв ,да видим,засега няма поражения.
Много мразя тия кърлежи,нали заради тях се разболя моята

# 332
Мис Облаче,ще погледна за имената на капките,и ние двора пръскахме с айкън,но файда нямаше,сега съм с едно ново,което става и за пръскане и на кучето ,но реших да напръскаме около клъщата й разтваря се в 1 литър вода и струва 2.50 лв ,да видим,засега няма поражения.
Много мразя тия кърлежи,нали заради тях се разболя моята

малката лисичка   може ли и името и на това новото  Hug

Миналата година беше по - нормално с тия кърлежи, тая година е някакво нападение  #2gunfire

# 333
  • София
То трябва и да се пръска масово (от общините) срещу гадините, за да има файда от другите препарати. Какъв е ефекта ти да си напръскаш двора, когато ще мине я куче, я друго животно, и ще изръси кърлежите върху чистото? Пълно безхаберие, айде, улиците как да е, ама детските площадки, дето уж са пръскани? Ми деца играят там, ще хванат и те кърлежи, и чак тогава ще се сетят милите ни чиновници, че трябва НАИСТИНА да обработват, а не само да слагат бележки, че уж е обработено....
Мис Облаче, правилно ли прочетох, че веднага след банята си сложила капките? Ние ползваме Адвантикс, на тях си пише поне 2 дни след баня да се слагат и да се пази кучето от мокрене 2 дни след това.
Аз минавам с една обещана снимка, специално за Феята Simple Smile
Скрит текст:
И малко данък
Скрит текст:

# 334
Мис Облаче ,ще го проверя тези дни и ще ти кажа  Hug

# 335
  • на морето
Тюууу бpяаааа, къде са ни изпидепцали на май...ната си .... Whistling Whistling Whistling Whistling  

Без коментар ...
Ха , здрасти на компанията ! Как сте ?

Добре дошли на всички нови членове на нашата виртуална глутница !  Hug Hug Hug

Мис Облаче , честита ви баня ! Обаче ако може да направя една бележка .Не знам дали са ви казали , когато сте купували капките против външни паразити , но ..  когато се използва такъв препарат , кучето не трябва да се къпе 3 дни преди поставяне на капките и  най - малко  3 дни след това . Не знам доколко е хванал препарата при поставянето му веднага след банята .  
Лисе , Бела да ти е жива и здрава още много ,много годинки и нека до края на тази да се съберете вече !

Коте , това е "кучешки " ехограф нали  ? Колко ,всъщност са бебоците ?

Лора беше на гости няколко дни у "баба и леля "   и  за "Добре дошла !" ме приветства с редовната програма -  изтърча ,скимтейки  ,забила глава между предните си крака ,а опашката й щеше да се откачи  , и после се  тръшна на земята и вирна коремчето да се глезм и галим .И не се отдели от мене.

Ние сме вече втори месец на Адвантикс  и съм доволна .

# 336
 newsm78  Нищо не са ми казвали за къпането - освен че няколко дена не е хубаво да се мокри, след като се сложат  newsm78  Аз ги сложих горе долу 36 часа след къпането  Thinking но явно са хванали, защото преди малко изсмуках 3 трупа  Mr. Green   Мисля да сменя и каишката - явно тази е доста слаба, щом с нея и другите препарати хваща гадинките  Crossing Arms

Ехаааа за първи път виждам кучешки ехограф с бебенцаааааа :*

# 337
  • София
Аша, точно така Simple Smile Видяхме 2 само от едната страна, и то без бръснене, не искахме да я тормозим Лилянката, и не знаем още точния брой.
Позната програма на посрещане Simple Smile Лили прави същото, Бела е по-сдържана - махва с опашка 2-3 пъти, идва, подушва те и отива да спи отново  newsm78

# 338
Като стана дума за кърлежи и бълхи, една подходяща илюстрация Joy

# 339
Ау, ехографските кадри! Коте,   bouquet

МартаHug

Аша, ужасно ми е сладка мама Лора на тая снимка Heart Eyes

Джак пак се попиля нанякъде.

Нещо, което може би не знаете: когато са гладни, кърлежите са достатъчно леки, за да се носят по вятъра.

# 340
Минавам да почерпя за помъдряването си. Момичета и Джак, моля заповядайте на пикник(без кърлежи). Доведете и кученцата. Wink

Дългото ми спретна предпразничен "подарък" вчера - първото му плуване за сезона:
Скрит текст:
Първо беше щастлив:

После беше кален:

След това беше къпан:

И накрая - уморен:

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 14:10 от marta1

# 341
  • София
ЧРД! Марта, пожелавам ти много весели моменти
и каквото си пожелаеш ти за следващата година!  newsm38
Дългото.  Heart Eyes

А пък Бианка вчера си намери ухажор, той е малък,
но мераклия:  Mr. Green
Скрит текст:

# 342
Марте ЧРД мила, много здраве и щастливи моменти със семейството и дългичкото  newsm51 newsm59

Тони  Joy, тез бълхарници домашни бе...

Ей стопли се...замириса на лято, море и т.н. и Джак се загуби  Wink

Така ние снощи бяхме на вет/харесахме си нов младичък много внимателен/, Берк е с Демодекоза  #Cussing out, сега се почва едно лечение....всяка седмица ваксина, а аз някакво за мазане ще слагам всеки ден, което мирише ужасно. Доктора каза че цялото лечение около 3-4 месеца  Sick. Между другото сложихме и чип, сега ще тичам в Общината да го декларирам. Ако някой е имал среща с демодекоза, моля за инфо някаква храна специална да давам/забравих да питам вчера/?

# 343
  • София
Говори ми за кожни проблеми ...  Crazy
Храната трябва да е пълноценна, нищо специално.
Но лечението наистина е бавно. Хубаво е някаква добавака
за козината да му даваш. Аз по съвет на Феята давам рибено
масло, но не мога да ти кажа доза за толкова малко куче...
Стискам палци бързо да се оправя сладура!

# 344
Марта, честит рожден ден! Да си жива и здрава, да ти върви по вода със всичко с което се захванеш.Мики пак си го пуснала да си плува без бански бе Joy, голям сладур и голяма слабост ми е това саламоподобното сладурче Hug
жгмъц , хубав ухажор, ама нещо не е впечатлил Бианка гледам Joyа тя е такава бяла и пухкава красавица Hug
Зузе, душе борбата ще е голяма с тая демодекоза, не искам да те плаша ама зор ще е. Ще трябва да мине шпицко на диета общо взето да му засилиш имунитета и освен това да му даваш и рибено масло в капсулки според теглото му, в опаковката има указания по колко да му даваш, хубаво е и да се снабдиш с тривитаминол и да мазваш мястото където няма козинка .Аз на моите давам профилактично всеки ден по една капсула 1000мг.

Общи условия

Активация на акаунт