ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 308
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Не, нямат проблеми, хранят се, движат се напред назад като малки мишки.Просто съм чувала, че като са повече, някои са по-слаби и умират, и затова.
А, хич да не се притесняваш  Peace! Моите миналото лято бяха 4, единия калпазанин дето се роди най-дребничък не щеше да се храни! Бебчетата малко, мляко бол, мама си обгрижваше както си му е реда, тоз калпазанин не ще да яде и наддава. Викам си таз работа твоята няма да стане, три денонощия съм го слагала на мама да цуцка през 3 часа, той заспива аз го бутам по нослето да яде  Crazy, чудо беше. Ама като видя, че няма да е на неговата и прояде накрая. И после беше водача на глутницата и стана невероятен хубавец!!! Е те и четиримата са ми хубави де ама  Blush щото аз ги гледам с други очи сигурно..
А имате ли вече кандидати за бебчетата Simple Smile?

# 676
  • София
Нана, консултира ли се с ветеринар? Може да се наложи да дохранваш някое бебе, което е по-избутвано от нахалните си братчета и сестричета.
Маше,  Hug

# 677
Ооооооо бебенцаааааа  Heart Eyes   и аз искам да гушкаммммммм  Hug

Коте , че то не останало много   Crazy безпроблемно раждане и ще чакаме снимки и на Вашите бебчета  Hug

Днес, като се прибера ще видя как е и утре ще отидем на лекар   Tired

# 678
Да, говорихме с ветеринаря, даже дохранвахме по-слабичките.Но разликата между тях вече се стопи, така че смятам, че засега се развиват добре.Разбира се, има и по-нахалнички, но ние ги избутваме и редуваме малките.

# 679
Не, нямат проблеми, хранят се, движат се напред назад като малки мишки.Просто съм чувала, че като са повече, някои са по-слаби и умират, и затова.
А, хич да не се притесняваш  Peace! Моите миналото лято бяха 4, единия калпазанин дето се роди най-дребничък не щеше да се храни! Бебчетата малко, мляко бол, мама си обгрижваше както си му е реда, тоз калпазанин не ще да яде и наддава. Викам си таз работа твоята няма да стане, три денонощия съм го слагала на мама да цуцка през 3 часа, той заспива аз го бутам по нослето да яде  Crazy, чудо беше. Ама като видя, че няма да е на неговата и прояде накрая. И после беше водача на глутницата и стана невероятен хубавец!!! Е те и четиримата са ми хубави де ама  Blush щото аз ги гледам с други очи сигурно..
А имате ли вече кандидати за бебчетата Simple Smile?
Все още нямаме, като минат десетина дни ще ги пуснем за продажба.Надявам се бързо да ги продадем, въпреки, че ще ми е много мъчно  Cry

# 680
Коте, Лилянка в къщи ли ще ражда или ще я водиш в клиниката? Стискам палци да си ги роди лесно и да е една грижовна мама Hug
Нана, много са ти хубави бебоците като малки вурстчета са Hug, а мамата как се казва, на колко години е, това първо раждане ли е newsm78

# 681
Благодаря ви!
Майката е Никита - на година и седем осем месеца, това й е първо раждане.Ходхме два пъти на видеозон и се видяха три кучета, евентуално четвърто под въпрос.Така че шока беше много голям, когато продължиха да се раждат още и още кучета.... Laughing. И за таткото беше за пръв път, но явно и двамата са много плодовити.
Колкото-толокова, ще ги гледаме, пък и всички ми казват, че многото кучета били на хубаво, на берекет и благополучие, така, че силно се надявам да е така  Praynig

# 682
А когато са толкова много и не успеете да ги продадете, готови ли сте да гледате повече от едно куче? Наистина не знам какво се прави в такъв случай. Embarassed

# 683
Благодаря ви!
Майката е Никита - на година и седем осем месеца, това й е първо раждане.Ходхме два пъти на видеозон и се видяха три кучета, евентуално четвърто под въпрос.Така че шока беше много голям, когато продължиха да се раждат още и още кучета.... Laughing. И за таткото беше за пръв път, но явно и двамата са много плодовити.
Колкото-толокова, ще ги гледаме, пък и всички ми казват, че многото кучета били на хубаво, на берекет и благополучие, така, че силно се надявам да е така  Praynig
Дано да им намерите добри и грижовни стопани, които да ги обичат много, а не само до като са бебета Praynig

# 684
Бижу, аз специално много се бях изтормозила. Така или иначе Чара бяхме решили много рано, че ще си я оставим, за останалите ми 3 чушчици ми се обаждаха какви ли не малоумници и много ме разстройваха. Бях готова или да си ги оставя или да ги подаря на много близки приятели, които знаех със сигурност, че ще се грижат за тях. Но за мое огромно щастие и тричките си намериха стопани за чудо и приказ  newsm44! Само да подчертая, че в никакъв случай не се печели от развъждането на кучета, поне според мен, особено от гигантските породи.

# 685
Систър не се печели ако всички са съвестни като теб, ти видя какви малоумници има дето на по един месец ги продават и нямат никакви разходи я им направят едно вътрешно обезпаразитяване я не, който колкото сукал от майка си това е  #Cussing out

Нана дано попадните на истински мераклии и да си ги гледат с много любов  Heart Eyes

Лисе веднага да качиш снимки на малките чушки като се появят, дано всичко е леко за мама  Praynig

# 686
Изобщо нямам мисъл за печалба от развъждане и не питам заради това, а и съм с момченце. Просто няма да понеса мисълта да дам кученцата на някого само, за да ги дам. Или да ги дам на някой, който няма да се грижи за тях както аз бих се грижила. Малко хора наистина искат животни осъзнато.  Rolling Eyes Както писах преди, мъжът ми още страда, че Бианка е кастрирана и няма да има котенца, но не мога да понеса мисълта да не са на добро място, а не мога да гледам безброй животни, в апартамент сме и сме пет човека.

Брокс също не знам как е гледан, имаше проблеми с храненето - криеше си храната в началото. Спял е заключен в транспортна кутия нощем... На 3 месеца имаше само една ваксина и никакви подробности, изкара глисти като му дадохме хапче. Момчето, което ни го даде - турски студент, казал на сина ми, че има куче в Турция, за където си заминава, затова не може да вземе Брокс. Предполага се, че тогава знае как се полагат грижи за кученце, но...

# 687
Бижу, все едно мене си чувам  Mr. Green! Абе то у нас място има, с храната ще се справя, ама само това ли е.. особено нашите имат много грижа по козината, искат си да им обърнеш внимание на свяко едно, да го изведеш на разходка.. Тръгнеш на някъде, кой ще ги храни и гледа и т.н. ..
Момичета имащи и чакащи бебета, пожелавам от все стрце всяко мъниче да намери своя дом и своята човешка половинка  Heart Eyes!

# 688
Бижу, все едно мене си чувам  Mr. Green!
.................................................
Момичета имащи и чакащи бебета, пожелавам от все сърце всяко мъниче да намери своя дом и своята човешка половинка  Heart Eyes!
Hug

И аз, момичета, ви го пожелавам! Hug Да им намерите такива стопани, все едно вие си ги гледате! Heart Eyes

# 689
  • София
Зузи, като казваш "Лисе" мен ли имаш предвид? Mr. Green
Тони, идеята е да е вкъщи, ама ще видим Simple Smile На една позната кучката като раждаше, май едното беше се родило в асансьора, на друга - по пътя за клиниката на светофара, в колата... Изобщо - навсякъде, но не и където трябва Mr. Green
Благодаря за пожеланията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт