ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 459
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро.  Grinning
Вчера обещах да пиша името на мед. шампоана - Пероксидерм.

# 361
Sisi, много цунки по тез ушички на Руфъс.

Фейче, Жгмъци много ви благодаря, зеленчуци ситно настъргани започнах да давам и рибено масло, както и някакви хранителни добавки вета ще поръчва. Шампоанчето ще го взема за следващата баня, аз само веднъж съм го къпала до сега  Crazy

Момичета и Джак стискайте палци на Чарка, днес и е операцията във Варна, дано всичко мине успешно  Praynig

# 362
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
жгмъц  аз съм изпуснала за какво е този мед. шампоан , ако кучето няма проблеми можели да се ползва . И да питам Айра я изкъпах преди месец и половина сега мога ли пак да я изкъпа , някой ми беше казал че не е хубаво да се къпат често кучетата , ама аз искам да си е мекичка и пухкава искам още един път да я изкъпа ( имам един евтин кучешки шампоан за 3-4лв с него я къпа )

И да се оплача -снощи се ужасих , мъжа ми намерил на дивана кърлеж -ама такова нещо не бях виждала никога-голям колкото нокъта ми и един дебел сив и леко се виждат краката му . Набодох го с една пръчица -излезе малко кръв и го изгорих . Можели да е бил малък кърлеж но да е пил пил и да е станал такъв великан , или има такива голями кърлежи. Доста се изплаших снощи , снимала съм го ако искате може да го покажа

# 363
  • виртуално
Малко липсвам в последно време, но щерката е на изпити.
Стискайте палци за днес, че математиката не е силната и страна.

За Чарка  Praynig

# 364
Стискам палци и на ръце и на крака Praynig Praynig дано всичко мине по мед и масло и Чарито да се възстанови, абе да му мине на добиченцето като на куче Praynig
И като къпеш шпицко хубаво да го изплакваш от шампоана, можеш в някакво шише да отлееш от шампоана и да разредиш с вода и с него да го къпеш аз така правя, че иначе при директно нанасяне на шампоан  на козинката може да не го изплакнеш добре.
Рапунцел, и за детенцето стискам палци да се справи  Praynigкак е Арчи напоследък  Simple Smile
Вероника@Този шампоан е за кожни проблеми, можеш да къпеш, но гледай да не е много често 1,5м-2м. аз на толкова къпя освен ако не се освинят или да намерят някое л@йно в което хубаво да се отъркалят преди да изтече това време.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 10:02 от Тони-мама

# 365
Да платя и аз малко данък :

Скрит текст:

Нещо много странно онзи ден вечерта : в новото жилище си сложихме външни ролетни щори и сме ги пуснали до долу, напълно затворени без да оставим дупчиците..и лягаме си отатък и я чуваме нашата мадама 15 мин цък цък обикаля безцелно..станах аз, заведох я до wc да не би да и се е приходило неочаквано...не...пак лягам- 10 мин пак цък цък обикаля в някакъв много странен ход, МП вика "нашата шматка май не може си намери леглото  hahaha "..ставам аз и я виждам застанала по средата на стаята стъписана и се оглежда тъпо  ooooh! ooooh!  .Вдигнах леко щорите от земята да влиза лунна светлина отвън и наша Бебълс на галоп в ъгъла в леглото си се намести и не мърда  hahaha hahaha Joy
Кьорчо пълен  hahaha Blush

Та в крайна сметка- очаква ли се да вижда като от помещението липсва на 100% проникване на лунна светлина? Че спорихме у дома  newsm78

Рапунцел, стискаме палци..и чакаме добри новини  Praynig Hug

# 366
Благодаря на всички за пожеланията! Фея, прощавам, че и отгоре, щом Дългото е приоритетът. Hug
Стискаме палци за дъщеричката на Рапунцел ® и за Чари на Машка. Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed
Чакаме да ни кажете какъв е резултатът от изпита и операцията.
Да се оправя Берко! Hug

# 367
marta1, с малко закъснение, всичко най-прекрасно ти пожелавам и бъди здрава! Hug  bouquet

Моето торпедо Брокс, вчера успя да издебне мъжа ми като излизаше и драсна през вратата...! Докато го настигне мъж ми, вече беше на поляната зад блока, защото за късмет и вратата на входа била отворена отзад. ooooh! На седмия етаж сме... Направо е неудържим! Но е истинско удоволствие да играе човек с него, защото е толкова схватлив. Heart Eyes (моето гардже най-умно и най-хубаво Mr. Green ) Награждавам го с бисквитка като направи каквото трябва и изпълни команда, и той всеки ден научава все нещо ново. С Бианка се спогаждат все по-успешно. Тя вече си лежи спокойно на дивана, докато той беснее около нас. Само като много се приближи до нея, се скрива някъде или му хъска.
Ето го моят позьор сладък! Heart Eyes
http://store.picbg.net/pubpic/F5/F1/0112fb6878b2f5f1.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/2E/96/6e064ed2eaf62e96.jpg

# 368
жгмъц  аз съм изпуснала за какво е този мед. шампоан , ако кучето няма проблеми можели да се ползва . И да питам Айра я изкъпах преди месец и половина сега мога ли пак да я изкъпа , някой ми беше казал че не е хубаво да се къпат често кучетата , ама аз искам да си е мекичка и пухкава искам още един път да я изкъпа ( имам един евтин кучешки шампоан за 3-4лв с него я къпа )

И да се оплача -снощи се ужасих , мъжа ми намерил на дивана кърлеж -ама такова нещо не бях виждала никога-голям колкото нокъта ми и един дебел сив и леко се виждат краката му . Набодох го с една пръчица -излезе малко кръв и го изгорих . Можели да е бил малък кърлеж но да е пил пил и да е станал такъв великан , или има такива голями кърлежи. Доста се изплаших снощи , снимала съм го ако искате може да го покажа

Това е женски кърлеж, който се е нахранил добре и е паднал  Sick Иначе кърлежите са доста малки, преди да се насмучат  #2gunfire   Днес пак свалях 2 в движение, по време на разходката   #Cussing out  Имам чувството, че само ме дебнат колко съм бърза и колко ми е добро  зрението   smile3556

Еххх този сладък  Брокс май много обича да го снимат

# 369
  • София
Не съм разбрала аз, че днес е операцията на Чара.  Embarassed
Стискам всички налични палци!

Рапунцел, и на детето стискам също!

Зузи, къпането с този шампоан се препоръчва
да се прави на няколко дни. Идеята е, че той
има лечебно и дизинфекциращо действие. Така, че
тук правилото за рядко къпане не важи...

Аз да чукна на дърво (глава  Mr. Green), само един
кърлеж намерих тази година и то преди да сложа
Килтикса.

Вероника, няма смисъл да къпеш с медицински шампоан без нужда!

# 370
  • виртуално

Благодаря на всички  Hug
Лесни задачи, всичко е решила  Peace

# 371
  • София

Благодаря на всички  Hug
Лесни задачи, всичко е решила  Peace

Браво!

# 372
Здравейте, препоръчайте ми нещо, което добре да предпазва мопсчето ми от кърлежи. От какви нашийници сте доволни? Мопсчето ми е на 4 месеца. мерси     bouquet

# 373
Жгмъц, Зузи   Hug

Фея  Hug
Малко е зиморничав Руфъсчо и след баня го завивам, да не настине.
Вечер сам се намърдва под одеалото.

Вероника
Къпи го с нормален шампоан, щом няма кожни проблеми, няма смисъл от специализиран.
Аз моя го къпя по - рядко, но той има къса козина, не се цапа навън и изобщо не мирише.
Зимата особено го къпя много рядко, защото му е студено, трепери и не ми се рискува.
Иначе вчера го къпах и сега е много пухкава козинката му. Обаче много не обича, да се къпе и се дърпа.

Момичета, вие как къпете кучовци?
Преди, когато имахме душ със слушалка, го изполивах с него. Сега обаче нямаме слушалка на душа и го къпя в леген, после изполивам и на края от долу под душа.

Бижу голям е палавник вашия сладурко. Породата му е такава, че са много игриви и големи пакостници.
Много внимавайте, че е опасно, ако изкочи някъде на улицата, недай си боже.

КариHug за Бебълс
Чувала съм, че кучетата виждат в тъмното. Иначе леглото би трябвало, да си го надуши, дори и да не го вижда.
Може, просто да си е обикаляла.

И нещо смешно. Онзи ден влезе една пеперуда вкъщи и Руфъс я уби с крак!  Mr. Green Rolling Eyes

Рапунцел браво на щерката   bouquet

Габриела Аз ползвам каишка на Beaphar.

Стиснати палци за Чарка, пишете после, как е минала операцията.  Praynig Praynig Praynig

# 374
Малко смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт