ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 447
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, препоръчайте ми нещо, което добре да предпазва мопсчето ми от кърлежи. От какви нашийници сте доволни? Мопсчето ми е на 4 месеца. мерси     bouquet
Каишки се слагат на кученцето след 7-месечна възраст, ако помня правилно. Консултирай се с вет, преди да избереш противопаразитния препарат - дали е подходящ за мопсче на 4 месеца. Peace
Рапунцел, браво на детето! Само така!

# 376
Рапунцел  smile3501 на детенце.

Операцията е минала успешно, малко трудно е излязла от упойка Sad, но вскичко е ок и сега пътуват към Казанлък, сестра ми по-късно ще даде повече инфо  Grinning

Здравейте, препоръчайте ми нещо, което добре да предпазва мопсчето ми от кърлежи. От какви нашийници сте доволни? Мопсчето ми е на 4 месеца. мерси     bouquet
Днес говорих с нашия вет и каза, че не се препоръчва каишки до 5м възраст, Фронтлай бил достатъчен, аз му звъннах по повод че поръчах една KILTIX, но и на опаковката и пише за кучета над 5м. възраст  Wink

# 377
Чакаме отговор от Машка, дано всичко, да бъде наред с милата Чарка.
Важното е, че е минала добре операцията и сега стискаме палци за бързо възстановяване!  Shocked Hug Hug

# 378
  Рапунцел    smile3525  браво на детенце, само лесни изпити да има  newsm17

Hug  за Чарка, бързо да се оправя  Hug

За къпането : и Тими не обича да се къпе, ама аз нямам вина че е бял   ooooh! . При нас по големият проблем е зимата - в банята имаме нещо като вана с висока стена и прехвърлянето на Тими е доста тежко. Ако съм сама, след къпането имам нужда от поне 40 минути възстановяване, че кръста ми заминава на кино  #Crazy  Лятото ползваме една друга баня и там е по лесно  Sunglasses и винаги се къпем с душа  Peace

Тони мама   Joy   "блокчето за рисуване" колко е послушнооооооо  hahaha

# 379
При Бебълс къпането е много лесно- само  намествам подходящата топлина на водата според сезона и тя умира от кеф като почна да я сапунисвам  Crazy

# 380
Честити празници и постижения на всички, извинявам се, че още не знам имената ви и тези на любимците.  Embarassed
Сиси, и вашият "бесник" е пинчер, нали? Дано не бъркам.  Embarassed На колко е, аз за пръв път имам такава порода куче, и ми е много интересно поведението им?

Гугъл седи мирен като войник, когато го къпем. Използвам малката ни баня, там има слушалка и е много удобно, особено ако го сложа в един огромен леген. И той е много зиморничав, и зимата се научи да тупа с лапа по духалката за намек, когато го приберем от двора/разходка.  Laughing Има си легълце на пода, но спи при нас, даже се бута между двамата, ако става въпрос. 4кг е, а понякога ме избутва накрая на леглото и седи като камък.  ooooh!

# 381
Mrs. Johnson
Скрит текст:
Да, пинчер имам, след 2 месеца ще направи 2 годинки. Отглеждам го от 3 дневно мишленце.
Всичко си казва и много обича, да ми говори, когато иска нещо. Разбирам го идеално, какво иска точно.
Много е умен и когато съм тъжна, идва да ме целува, много ме усеща.
Като малък правеше много бели, изгризани маси, столове, лаптоп и какво ли още не.
Сега е малко по - послушен, но пак има емоции с него. Току що си открадна един фъстък.  ooooh!
В момента ме бута с лапичка, че да му обърна внимание.
Голям е глезанчо и спи при нас в леглото. Гушка се под завивките и се навира. Най обича, да ми се навира на корема или на гърба.  Mr. Green

Скрит текст:
Преди малко ме заболяха яйчниците и като легна върху мен, да ме топли, ми минаха.

Кари, каква е цаката, че да умира от кеф при къпането.
Моя хубостник се дърпа и показва зъбаци.  Laughing
Бебълс ми се вижда много спокойна и послушна.

# 382
Моля помогнете! БЛЪСНАТО КУЧЕ ОТ КОЛА!
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес 23.05. около 7.45 сутринта беше блъснато куче на ул. Кракра 30, гр. Варна.
Ние го намерихме вече блъснато, лежащо по средата на пътя, изцапано с кръв. Беше изплашено до смърт, ближеше си кракът, от който течеше кръв и скимтеше много жално. Кучето беше на платното за движение и всички коли го заобикаляха, като никоя от тях не спря, даже за малко, да го блъснат пак, въпреки че крещяхме по тях, но те ни казваха, че „Какво, да направя?!” и не се интересуваха.
Аз, приятеля ми и още две жени, работещи в хотел Елица, който се намира в близост, успяхме, да накараме кучето, да се премести и да не е на улицата. Застана пред хотела, почти цялото в кръв и не дава, да се доближим до него, ръмжи и иска, да хапе, не от друго, а просто от страх.
Първо се обадих на 112, от там ми казаха „Нищо не можем, да направим, обадете се на някой ветеринар” и ме отрязаха най – нагло. Нямам думи, да опиша възмущението си.
Дадохме на кучето вода, но не искаше, да пие, беше много уплашено, ама много.
Единствен телефона си вдигна д-р Филипов, практикуващ във ветеринарна амбулатория „Филипови”.
Поклон пред този лекар, който е на много стойностен човек и се отзова на нашата молба, въпреки почивния празничен ден и ранния час. Има все още стойностни и добри хора, макар и да са малко, за съжаление.
Д-р Филипов се отзова възможно най – бързо на нашия зов, би обезболяваща инжекция на кучето и каза, че няма кръвоизлив в очите, което е добър знак за него, но трябва, да се направи рентген, за да се разбере, какво му е. Дясната задна лапа е премазана от колата и ще трябва, да се лекува.
Лекарят взе кучето в кабинета си, да го лекува и каза, че тъй като при тях няма удобство, да остане кучето, докато се оправи, ще го закара при друг доктор, който се намира в Аспарухово.
Аз в момента съм на работа, закъснях с 1 час и трябваше, да отида.
Искам, да ви помоля, да помогнете, хора.
Незнам, колко пари струва рентгена и лечението му. Ако е само крачето, да се превърже и да се направи рентген, нямам си и на идея, колко пари е. Аз ще дам също, колкото мога, но се надявам и на вашата помощ.
Най – вече, когато кучето оздравее, ще му трябва приемен дом, а в най – добрия случай осиновители, защото с болна лапичка, няма как, да си търси храна и вода само.
Аз имам малко куче вкъщи, живея на квартира, нямам възможност, да го приема и да го гледам. Имам желание, но нямам възможност. Иначе ще помагам с каквото мога, с храна и прочие.
В момента кучето е с лекаря, а аз съм на работа. Разбрахме се с него, да се свържем с организации, за да помогнете, с каквото можете. МОЛЯ ВИ!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ на тази бедна душичка, да живее.

За връзка: д-р Филипов: 0899767533, 052/601910
Ветеринарната амбулатория се намира на ул. Цар Иван Срацимир 5 (до Била на Колохозен пазар)

Аз съм Станислава Михайлова: 0897505401

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 10:29 от Анонимен

# 383
  • София
Май се бяхме разбрали такива ужасии да не се публикуват тук ?!
Както и в групата...

# 384
Жгмъц, извинявам се, не съм знаела, какво сте се разбрали.
Още малко ще го задържа поста, за да се отзове някой и да помогне, после ще го изтрия.
Просто незнам, какво да направя. Дайте съвет.

# 385
  • София
Моля помогнете! БЛЪСНАТО КУЧЕ ОТ КОЛА!
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес 23.05. около 7.45 сутринта беше блъснато куче на ул. Кракра 30, гр. Варна.
Ние го намерихме вече блъснато, лежащо по средата на пътя, изцапано с кръв. Беше изплашено до смърт, ближеше си кракът, от който течеше кръв и скимтеше много жално. Кучето беше на платното за движение и всички коли го заобикаляха, като никоя от тях не спря, даже за малко, да го блъснат пак, въпреки че крещяхме по тях, но те ни казваха, че „Какво, да направя?!” и не се интересуваха.
Аз, приятеля ми и още две жени, работещи в хотел Елица, който се намира в близост, успяхме, да накараме кучето, да се премести и да не е на улицата. Застана пред хотела, почти цялото в кръв и не дава, да се доближим до него, ръмжи и иска, да хапе, не от друго, а просто от страх.
Първо се обадих на 112, от там ми казаха „Нищо не можем, да направим, обадете се на някой ветеринар” и ме отрязаха най – нагло. Нямам думи, да опиша възмущението си.
Дадохме на кучето вода, но не искаше, да пие, беше много уплашено, ама много.
Единствен телефона си вдигна д-р Филипов, практикуващ във ветеринарна амбулатория „Филипови”.
Поклон пред този лекар, който е на много стойностен човек и се отзова на нашата молба, въпреки почивния празничен ден и ранния час. Има все още стойностни и добри хора, макар и да са малко, за съжаление.
Д-р Филипов се отзова възможно най – бързо на нашия зов, би обезболяваща инжекция на кучето и каза, че няма кръвоизлив в очите, което е добър знак за него, но трябва, да се направи рентген, за да се разбере, какво му е. Дясната задна лапа е премазана от колата и ще трябва, да се лекува.
Лекарят взе кучето в кабинета си, да го лекува и каза, че тъй като при тях няма удобство, да остане кучето, докато се оправи, ще го закара при друг доктор, който се намира в Аспарухово.
Аз в момента съм на работа, закъснях с 1 час и трябваше, да отида.
Искам, да ви помоля, да помогнете, хора.
Незнам, колко пари струва рентгена и лечението му. Ако е само крачето, да се превърже и да се направи рентген, нямам си и на идея, колко пари е. Аз ще дам също, колкото мога, но се надявам и на вашата помощ.
Най – вече, когато кучето оздравее, ще му трябва приемен дом, а в най – добрия случай осиновители, защото с болна лапичка, няма как, да си търси храна и вода само.
Аз имам малко куче вкъщи, живея на квартира, нямам възможност, да го приема и да го гледам. Имам желание, но нямам възможност. Иначе ще помагам с каквото мога, с храна и прочие.
В момента кучето е с лекаря, а аз съм на работа. Разбрахме се с него, да се свържем с организации, за да помогнете, с каквото можете. МОЛЯ ВИ!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ на тази бедна душичка, да живее.

За връзка: д-р Филипов: 0899767533, 052/601910
Ветеринарната амбулатория се намира на ул. Цар Иван Срацимир 5 (до Била на Колохозен пазар)

Аз съм Станислава Михайлова: 0897505401

Виж в face na Animal hope-Varna
може и да помогнат

# 386
Писах им по емайл и ФБ, нямат телефон за контакт.
Моля ви, споделете сред приятелите си.
Дайте ми някакви съвети, към кого, да се обърна.

Извинявайте, че ви занимавам, просто съм много разстроена.  Hug

# 387
  • София
Няма към кого да се обърнеш, освен да пробваш и АР София, но не знам те дали могат да помогнат.
Съжалявам, че си станала свидетел на такова нещо, не се забравя лесно подобна случка... no Hug

# 388
Обадиха ми се от АР София току що, преди това явно съм звъняла на грешен номер, защото не можех, да се свържа.
Казаха, че ще проверят.

# 389
Привет на глутницатаааааааа, гушкам ви и ви цункам всички, най-вече четириногите!
Първо честит рожден ден на празнувалите дами   bouquet!
Много са ви хубави кучинките на всички в темичката ни!  bouquet
Изключително съм доволна от отношението към нас там където ходихме на операция! Доктора каза, че Чарка е единствения руски териер, който го е ръмжал! Та операцията мина успешно отстраниха и костицата, която беше виновна за всичко, видяхме я, голяма колкото зарче за не се сърди човече. Доста почакахме докато излезе напълно от упйоката. На връщане от Варна се държа геройски, миличката ми муцунка, не повръща и слушка. Като се прибрахме си хапна дажбата за вечерта и основно спа. Сега сме на антибиотик и обезболяващи. Днес се опитва да се затичва, но аз не и позволявам, че доктора каза 1 месец да се вардим много.
Много ми е мъчно за пострадалото животинче във Варна..

Общи условия

Активация на акаунт