ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 381
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • На един клон
Гушкации за Чарка!  Hug

# 391
Кучето е настанено във ветеринарна клиника Диана, Аспарухово.
Който може, да помогне с парични средства, временен дом или осиновяване, да ми пише на лично или, да се обади в клиниката:
052919718
0884672308 .
Благодаря ви.

# 392
  • виртуално
Къщата се разлюля, кучето спи....
Кой казва, че животните усещали земетресенията  Thinking

# 393
И аз шях да ви питам дали животните станаха неспокойни,като се обадих вкъщата,където е Бела,казаха че няколко минути преди земетресението е лаела

# 394
Не! Нито куче, нито котка реагираха. На мен ми се иска обяснението да е, че наистина няма нищо сериозно и страшно. Confused

# 395
  • София
Еее, много се радвам за Чарка, бързо възстановяване  Hug

Много бързо пишете, не мога да ви насмогна  Wink

Добре дошли на новите кучовци, прекрасни са всичките  Hug

Предишното ми куче започна да вие неистово малко преди голямото земетресение през нощта (2012 г.), а сега бяхме навън с детето и не видях реакцията на Лиска, но всички улични кучета бяха супер спокойни, дори не си надигнаха главите. Явно наистина не е било толкова страшно  Peace

Резултатът от огледа на устата на Лиска е че има три задържани кучешки зъба, само единият горен е паднал  Sad. Ще я изчакам още малко - да се разгони, а след това при кастрацията ще ги махат и тях. Като малка акула е, много е смешно  Simple Smile

# 396
Браво на Чарито, много се радвам, че всичко е минало добре и ще се оправи чушчицата Hug Hug
Да ви се похваля мецанчо си има приятелка една 5 килограмова рошава кифла от смесена порода.Снимка ще кача скоро да ги видите какви са смешни Joy
Моята кастрираната Сара дава индикации на разгонена, подлага си дупето на мъжките да и го ближат, а те търчат след нея и искат да я качват #Crazy

# 397
Машка,  Hug за теб и Чарка.

# 398
Радвам се за Чарка! Скоропостижно възстановяване Simple Smile

Относно земетресението - само аз усетих.  Joy Нито кучета, нито котки, нито мъж ми до мене.  Laughing

Решили сме да взимаме приятелка на Гугъл, и харесахме една госпожица. Не ми се ще да е без другарче в живота. Сега обмисляме имена за нея, и нищо не ни идва...  Tired Ако имате идеи в същия дух като името на Гугъл, ще се радвам да ги чуя!

# 399
Маша, много се радвам, че операцията е минала успешно. Бързо възстановяване на Чарето!

Мисис Джонсън, можете да я наречете Сири Simple Smile

Тони, много странно за Сара...

Дано раненото куче си намери добри и отговорни стопани.

# 400
 HugБлагодаря, момичета! Hug Hug Hug Heart Eyes
Днес у нас е весело! Сестра ми Зуз@, заминаха със съпруга си на рожден ден извън града. Нямаше на кой да оставят племенничето ми и Берки. Сега всички дружно се веселим у нас, незнам как ще ги преспивам довечера  hahaha. За момента са се кротнали - мецанки спят по земята, Берк зад мен скрит от себе си на дивана, а племнника-маймунче зяпа детски, идилия! newsm03

# 401
Mrs. Johnson - "Мозила"

Фея  Hug

# 402
  • sf
Аз предлагам за приятелка на Гугъл - Уикипедия  Mr. Green накратко Уики

# 403
 hahaha страхотни имена на мацката на Гугъл!!! Mr. Green

# 404
Ето обещаните снимки.

Машке. шпицко направо го слагай в джоба си за по сигурно  Joy

Общи условия