ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 370
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Вероника, тази гледка колко ми е позната  ooooh!, ей къде що намери листче се къса на дреб  Joy

Кукумявче аз съм рокаджийка само по душа, нещо сбирките не са ми по нрава, а моя мъж от скоро е моторджия, та искам поне край града по гьоловите като ходим да си го взимаме шпицко.

# 436
жгмъци  и аз да те поздравя за уникалните снимки. Ако не е тайна с какъв фотоапарат си направила тези  страхотни кадри ?.
Аз да сложа един данък с една от многото бели на Айра  Joy

Бял кахър е това, щом не ти е избушила стените и изяла ламината можеш да се смяташ за спечелила джакпота Joyза скъпи обувки и мебели няма да споменаваме JoyТози килим по добре би изглеждал с няколко дупки разположени асиметрично  Joy
Зузке, ми то шпицко можеш и джоба си да сложиш бе душка Joy

# 437
жгмъци  и аз да те поздравя за уникалните снимки. Ако не е тайна с какъв фотоапарат си направила тези  страхотни кадри ?.
Аз да сложа един данък с една от многото бели на Айра  Joy

Бял кахър е това, щом не ти е избушила стените и изяла ламината можеш да се смяташ за спечелила джакпота Joyза скъпи обувки и мебели няма да споменаваме JoyТози килим по добре би изглеждал с няколко дупки разположени асиметрично  Joy
Зузке, ми то шпицко можеш и джоба си да сложиш бе душка Joy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 438
жгмъци  и аз да те поздравя за уникалните снимки. Ако не е тайна с какъв фотоапарат си направила тези  страхотни кадри ?.
Аз да сложа един данък с една от многото бели на Айра  Joy

Позната картинка  Hug  Тими от както "прочете" фотографските списания на ММ изгуби правото да има достъп докато е сам в цялата къща   ooooh!  После ми накъса 2 цветя - наказание, че сутрин не ми оставаше време за игра с него  Crossing Arms  Хем сутрин като тръгнем и го оставям в "детския кът" пълен с неговите играчки, които се грижа да са различни по вид  и периодично сменям, да не му омръзнат  Rolling Eyes

# 439
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Тони-мама , за сега наистина можа да кажа че съм уцелила джакпот с нея, белите са и нищожни -от някоя саксия да хапне кал , да разфасоба салфетка или някоя нейна играчка- и то тук -килима ми е още перфектен  Laughing......за сега -да не се хвала много че не се знае де . Ама с другите момичета съм съгласна за калта и за локвите -направо им е любимо, но съм доволна че в банята слуша и със сешоара е на ТИ седи си кротко докато я изсуша

# 440
Вероника@, да не ти убивам ентусиазма, мило, ама Чара ми беше направила 1-2 белички докато не стана на 7 месеца..! Сега вече се налага да сменям обзавеждане, да пребоядисвам коридор и ММ да слага нови первази Mr. Green! Но пък това и действие може да е вледствие от грешната диагноза, която и поставиха заради накуцването, и заради която Чара трябваше да е в пълен покой и никакви разходки 2 седмици  Thinking! Така, че все пак има надежда! Simple Smile

# 441
  • София
Машка, а сега какво ще стане, като трябва цял месец да си почива? Crazy
Важното е да се оправи муцунката! Praynig Hug
Няма как да ги разделя моите, всяка се бута при другата, да не би нещо повече да получи, но се надявам да нямаме повече инциденти....
Лили е зле от сутринта, повърна три пъти, много беше унила, вече не ще нищо да яде, освен консерва кучешка с месце. Дори домашното козе прясно мляко не го ще, а го ядеше с апетит. Доки предписа 24 часа глад и Омепразолче, да видим сега как ще е.
Айра добре се справя с декорирането на къщата, явно иска сняг Grinning

# 442
Коте, дано да прояде! Ааа, че аз затова не сменям мебелите все още  hahaha! Тя засега не буйства, само си лежи и спинка, пък и се разхожда по малко на двора. След 1 седмица смятам да я занимавам с кликъра, макар, че и преди я занимавах и хич не изглеждаше изморена..

# 443
Горката Лилянка Hug, дано и мине и да започне да се храни добре, че да роди хубави здрави бебки Hug Praynig
Машке, мецанчо милия го уморяваме с топката, като му я хвърля 30 пъти на 20метра и съм му стопила лагерите Joy, но пък той като се умори ляга гушва топката и край с играта Joy

# 444
Искам да си взема Коли да гледам Simple Smile До колкото разбрах са много интелигентни и спокойни кучета. Какво мислите? Имам си двор, няма да бъде затворено в къщи. Ох много се радвам!!

# 445
Искам да си взема Коли да гледам Simple Smile До колкото разбрах са много интелигентни и спокойни кучета. Какво мислите? Имам си двор, няма да бъде затворено в къщи. Ох много се радвам!!
Като начало първо е задължително да се информираш как да се грижиш за кучето и дали можеш да си го позволиш и чак тогава да си взимаш.Кучето не е временен каприз който днес искаш, но утре ако ти изяде чехлите вече няма да искаш.
Не искам да ти убивам ентусиазма, но кучето е отговорност и съм абсолютно сигурна, че за всички тук в темата кучетата са като член на семейството ни, за това преди да си вземеш помисли.

# 446
Като начало първо е задължително да се информираш как да се грижиш за кучето и дали можеш да си го позволиш и чак тогава да си взимаш.Кучето не е временен каприз който днес искаш, но утре ако ти изяде чехлите вече няма да искаш.
Не искам да ти убивам ентусиазма, но кучето е отговорност и съм абсолютно сигурна, че за всички тук в темата кучетата са като член на семейството ни, за това преди да си вземеш помисли.

+ 1  Peace  да не кажа, че за Тими се грижа повече от колкото за ММ  baby_neutral

# 447
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
AlisaYordanova , Тони-мама и Мис Облаче са абсолютно прави -аз гледам куче едва от 2м и половина , но всеки ден звъня на мъжа ми да питам какво прави Айра , вместо да питам за децата ми аз питам първо за кучето . Той е повече от човек -верен и предан приятел до гроб , няма да те измами или окраде. За най-дребното нещо се панирам , я кърлеж я бълха. Храната е скъпа -говорим за качествената, а не за долнопробната храна без витамини и тн.
Прецени и помисли наистина много добре .
Иначе те поздравявам за това че си решила да гледаш куче - ще ти е вярно , колито е много умно куче  Peace

# 448
И аз подкрепям предните мнения!
Обожавам колита.  Heart Eyes

# 449
Вероника, голяма беляджийка! Много е забавно да чистиш след тях  Laughing
жгмъц Сапарева Баня, но ще си взема от Благоев или София  Peace Мерси

Днес бяхме на ветеринар, доктор Костадинова (Дупница). Биха му ваксината за бяс. След това се отдадохме на дву часова разходка по площадите и градинките. И нашия като видя един померан  ooooh! Опищя града.
Един дядо мина покрай нас, докато седях на пейката и галих Гугъл. Разговорът протече така:
-Бълхи ли има?
-Не, няма никакви бълхи.
-Абе ние имаме един шпиц, още ЕДНАЖ колко тоя, жена ми само го пощи (показва движенията, с които жена му ги убива)
-Еее, нашия сега го водихме на ветеринар, тя му слага специални капки.
-Абе не ми говори, нашия два пъти излезе да пика и се напълни.
И си тръгна.
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт