ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 50 тема

• 40 374
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря, момичета!  Hug
Нямам идея какво точно е фотото, но
е професионално.  Peace

Маша, как е Чара ? Нещо боли ли я ?
Много ме е страх от операции...

П.П.
Някой да има някаква идея що за храна е това ?
http://www.zoofast.bg/royalcaninadulttrad15-p-14760.html

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 21:39 от жгмъц

# 451
Здравейте на всички  Hug
Аз малко се загубих, тъй като последните седмици ми бяха много натоварени, а вие сте наваксали с много страници за четене.

Коте Дано с Лили всичко да е наред  Hug

Маша Безпроблемно оздравяване на Чарка  Hug

жгмъц Невероятни снимки   bouquet

AlisaYordanova Не знам дали има какво повече да кажа по темата, но исках да добавя, че едно такова животинче иска много любов и внимание от твоя страна, а от негова ти се отблагодарява с двойно повече. 

# 452
Жгмъци, имам чувството че не я боли, дори почти не куца. Най-вероятно се дължи на обезболяващите, които и даваме. По-скоро се нерви на обръснатото, дори и се зачерви малко крака на едно място, реших да я мажа с розова вода ама диването не дава. Някакво такова странно се държи - както си лежи и спи изведнъж скача, хуква в другия край на стаята и ляга ..  newsm78. Мисля си, че нещо не и е твърде комфортно и затова прави така. Иначе дава да и опипваме крачето където е самата операция, затова си мисля, че не я боли.  Heart Eyes

# 453
  • На един клон
Ако доктора не е поръчал, не я мажи с нищо, Машке. Един познат хирург повтаря следния рефрен: "Чисто, сухо и открито!"

# 454
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета!  bouquet
Лили вече е много по-добре от сутринта, но умира от глад милата, то й личи направо.. Ама щом е предписан глад от доки, значи ще се спазва. Утре сутрин ще й дам консерва, после малко почивка и на обяд гранулки.

# 455
 Hug за Лили и за Чарка, да оздравяват бързо.

# 456
Добро утро, ненагледни  Heart Eyes! Благодаря, че сте съпричастни с моите неволи за Чарка  Hug!
Кукумявче, то това зачервенкото е от това, че е обръснато крачето, иначе раната е добре. Лепенката на раничката беше махната веднага на другия ден следоперацията  Crazy, но вета каза, че няма проблем с това. Когато Машка беше бременна и обръснаха тумбито, за да я гледат на ехограф и при нея се получи такова зачервяване от обръсването. Мазах я с розова вода тогава и много бързо и мина, но тя е безкрайно търпеливо животинче, за разлика от малката лигла  Rolling Eyes.

# 457
  • София
Радвам се, че е добре Чарка.  Heart Eyes
Според мен най-добре е да я мажеш
с отвара от смрадлика. Лично изпробвано. (върху мен!)

# 458
Пожелавам бързо оздравяване на Чара.Маша можете да я мажете с реванол.Брук вече 2 месец я мажа по корема.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 10:30 от vivi75

# 459
ЖГМЪЦ, този Роял Канин е за развъдници, които са в по-различка опаковка и разфасовка.

Лисе,  браво на Лилка, милата не е лесно да си бременна...ние че четем и се подготвяме, а животинките милите ... Hug

Ох трябва да кача една снимка на Берк да го видите колко е плешив и смешен, милоти ми дано по-бързо се възстанови козината  Praynig Утре сме пак на ваксина.

# 460
  • София
П.П.
Някой да има някаква идея що за храна е това ?
http://www.zoofast.bg/royalcaninadulttrad15-p-14760.html

Не е клубна храна, а някакви люспи (добавки от зеленчуци).

Ето я и клубната:http://www.zoofast.bg/royalcaninclubcc15-p-14458.html

# 461
ЖГМЪЦ, този Роял Канин е за развъдници, които са в по-различка опаковка и разфасовка.

Лисе,  браво на Лилка, милата не е лесно да си бременна...ние че четем и се подготвяме, а животинките милите ... Hug

Ох трябва да кача една снимка на Берк да го видите колко е плешив и смешен, милоти ми дано по-бързо се възстанови козината  Praynig Утре сме пак на ваксина.
Горкия шпицко, сигурно е като партиен секретар от близкото минало   ooooh!

# 462
Това не е Рояла, който доставят на развъдниците, съвсем различна е опаковката. Аз мисля, че Рояла за развъдниците го няма в търговската мрежа. Но аз установих, че разликата е само в опаковката и цената.

# 463
Благодаря за отговорите!

Аз от скоро живея в България, за това ако може да ме извините като бъркам на български малко. Моята леля има куче от 15 години вече и точно както вие казвате го чустваме всички като част от семейството! Напълно съм съгласна че това решение трябва да се вземе в поглед към дълъг план и да се види също финансово дали ще може да се грижа са него.Може ли някой да ми каже колко пари на месец вие давате за вашия домашен любимец?  Grinning

# 464
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
мила аз бих споделила веднага ,но всеки ветеринар е с различни тарифи
паспорт ( май беше около 5лв )
50лв за гранули на месец ( скоро купих 15кг чувал за 120лв )
30лв е ваксина + пълен преглед
10лв каишка за бълхи и кърлежи
20лв са капките пак за кърлежи , сега е сериозно положението -пълно е
20лв пелени за тоалетна ( докато свикне кучето навън да се изхожда ,е необходимо )
май е това , а първоначално дадох 100лв за всичко - каишки ,поводи, легло ,купички за вода и храна , много играчки , гребени, кърпа за баня , шампоан. Еми това е от мен -дано съм помогнала

Общи условия

Активация на акаунт