Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 628
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Аз лично без упойка ЦС -не! Болките първия път бяха нечовешки! Аз съм със тотално непроходими тръби. Та втората директно с упойка, но не ми се наложи да чакам повече от час. Не искам да плаша никой, само споделям опит.           За чакането , то е ясно, който иска бебе чака и в прекия и в преносния смисъл. И се моли да е по кратко чакането.

# 316
Момичета, от къде научихте, че клиниката ще почива от 1 до 20.08?
Аз сутринта ходих за тест и сега чакам и се моля за +++ резултат  Praynig Praynig Praynig

# 317
  • гр. София
Мacherie,  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 318
Ох дано да ни зарадваш
Стиска палци и ще чакам резултатът с нетърпение....кога трябвада излезе newsm53

# 319
  • София
Мacherie  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 320
# 321
Относно почивката на клиниката, още миналата или по-миналата тема някой го публикува, само дето не си спомням кой  newsm78
Относно чакането - аз също търпеливо си изчаквам за всичко - преглед, ЦС, пункция,
Скрит текст:
нищо че миналия път на пункцията си ме забравиха и госпожата дето вика по имена отвън хич и не ме извика и по едно време гледам качи се Шефи нагоре за пункции, след нея и Райков, айде след малко и Перси и аз отивам при сестрата и викам "ами аз" и вече се разтреперих от нерви, щото ми е малко напрежението и тя ами не сме ли ви извикали и аз казвам - НЕ и проверява и моето име в списъка, обаче предпоследна и като задрасквала другите без да иска и мен и вика: Отидете да платите на каса и идвайте с мен, нито ме прегледаха, а можеше да съм спука фоликула, защото предния път беше станало така! И от всички 30 голи гъзове аз бях от последните - последна и не знаех дори дали имам Фоликул, и като ме извикаха, казах на сестрите че не се знае дали ще трябва да ми се бие упойка, защото не са ме прегледали а тя седи и гледа "умно" обаче си ме надупчи и си ме успаха, та добре че все пак имаше Я иначе не знам до къде щеше да стигне яда ми!
та случаи много, но търпение си трябва за всичко...

Macherie  Praynig Praynig Praynig

# 322
Незнам .....вижда ми се  newsm78 толкоз време да не работи и то цялата клиника, неее
По-скоро ще се изредят един по един лекарите да почиват, а който е спешен, ще го прехвърлят за периода на друг
Миналат година имало ли е подо, на почивка?

# 323
Благодаря на всички за палчетата Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 324
Миналата година почиваха на смени.

# 325
  • София
само миналата година почиваха на смени, преди това винаги почиваха целия август.
явно са преценили, че е по-удобно да затворят за 20 дни.

# 326
По-удобо, но за тях, какво се случва с нас обаче през този период? Направо ме разбихте smile3511

# 327
  • София
чак пък такава драма  ooooh!
не сте тежко болни, за да трябва спешна намеса.

# 328
Е драма, драма....не, но е неприятно, нали всички се борим за едно, но и те са хора-заслужават да почиват

# 329

macherie, много стиснати палчета и от мен!

Аз от вчера съм трансферирана и почвам да броя дните:) Стискам палци и на Драголова, с която се запознахме и е страхотна:) Целувки момичета...

Общи условия

Активация на акаунт