Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 613
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Айде чакаме и от теб EFP имаш многоо палци от мен

# 331
Здравейте, за почивката най-добре да питате на място от две години почиват на смени за да не им се събират пациенти. Тогава идва другия въпрос, че те преглежда този който не почива Simple Smile

# 332
Здравейте дами....Вижте на каква промоция попаднах, но е от клиника Малинов....Пускам линк, ако някой реши, че може да се възползва: "Пакет за двойки КОПНЕЖ за МОЕ БЕБЕ от Клиника МАЛИНОВ! Разширена спермограма + цветна снимка за проходимост на маточни тръби и изследвания за 180 лв! "

http://ofertomat.bg/offers/view/3041.html
 Успех на всички нас.

# 333
Ясно е, че нашите проблеми са един много готин бизнес, но някак е малко грубо да си сложиш ваучера за отстъпчица в цената, и то в темата на друга клиника. Имайте маааалко чувство за такт, пациенти сме, имаме проблеми, а не се чудим къде да направим масажче или някоя спа-процедура.

# 334
Момичета, резултата е <0.10   Cry
Успех на всички! Hug

# 335
  • гр. София
Мacherie, много съжалявам.  spoko spoko spoko

# 336
Аз не правя реклама, просто попаднах на този ваучер на доста приемлива цена, реших да го споделя, ако мога да бъда в помощ на някой от Вас. Моля да ме извинете, ако съм направила грешка. Аз също съм пациентка на клиника Надежда и не бих я сменила. Безкрайно ми е тежко финансовото положение, знам до болка и от личен опит какви са разходите....и затова го публикувах..

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 11:44 от ekiki

# 337
 Hug
Момичета, резултата е <0.10   Cry
Успех на всички! Hug
  bouquet не се отчайвай, следващият път ще стане

# 338
  • Варна
 macherie, много, много съжалявам, мила...  spoko spoko spoko

ekiki , аз ти вярвам, че не си имала задни мисли. Много е сериозен финансовия проблем, наистина.
В този форум обаче трябва да се внимава, защото понякога се възприемат като реклама дадени постове...

# 339
  • София
Здравейте и от мен, днес мина второто проследяване при д-р Шефкетова, хубавата новина е, че имам доминантен фоликул, но лошата е, че LH ми е 35 и сега седя умувам и се притеснявам - биха ми цитротид, довечера ще е прегнила, а в четвъртък пункция, обаче имах миналата година една такава пункция пак ми биха цитротид и яйцеклетката въобще не се оплоди, а тогава LH беше 18, а сега двойно, то дето се вика още малко и ще овулирам, обаче и друго се чудя, преди 5 дена, когато ми беше 10 ден от цикъла Шефкетова ми каза, че нямам тръгнали фоликули и според нея съм за фостимон, аз настоях за още един преглед, ама май изтървахме нещата и как този фоликул за 5 дена се появи и стана 17 мм. newsm78

# 340
  • гр. София
Мака, не се притеснявай. Последният път и аз бях в това положение - фоликул 17 мм и ЛХ 33. Пък извадихме хубава Я и взе, че се оплоди.  Peace

# 341
  • София
Shokoladche  Hug  малко ме успокои, дано поне я опазя до пункцията, че яйчниците нещо ме понаболяват.
Днес искам да похваля лаборантката, не бях я виждала до сега - една руса дама, която ми взе кръв кажи речи от раз, доста ми поопипва ръката, но успя   Mr. Green

# 342
Аз пък с ЛХ 38 предния път го бях спукала фоликула докато стигна за пункция, въпреки цитротид! Та не е нищо сигурно! Дано да имаш късмет този път! Успех!

# 343
  • София
Благодаря.
Да ви попитам, когато се прави само свеж трансфер плаща ли се такса оплождане или тя е включена към 600 лв за трансфер, понеже миналата есен като правих ЗЕТ + свеж, не ми взеха за оплождане, а само 800 лв при трансфера, иначе като замразявах си плащах въпросната такса.

# 344
  • Ст. Загора
Благодаря.
Да ви попитам, когато се прави само свеж трансфер плаща ли се такса оплождане или тя е включена към 600 лв за трансфер, понеже миналата есен като правих ЗЕТ + свеж, не ми взеха за оплождане, а само 800 лв при трансфера, иначе като замразявах си плащах въпросната такса.
maka, и аз съм на пункция в четвъртък. Досега съм имала само свежи трансфери и таксата е 600 лв., което включва оплождането на 1 яйцеклетка. Ако са оплодени повече - взимат допълнително 250 лв. такса, поне при мен беше така.
По нагоре в темата бях попитала за цената на замразения трансфер, понеже ми предстои: тези 800 лв. включват таксата, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт