Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Поморие
Здравейте!На кого звъните, за  да кажете резултата от ЧХГ теста, когато не го правите в клиниката-на доктора или на секретарките?Извинете ако ви се стори глупав въпроса,но на трансфера не ми стана ясно.

# 346
На мен сега за ЗЕТ ми взеха 450лв,но ми включиха и такса оплождане -250лв. за яйцеклетката, с която бяха работили, но не се беше оплодила! Така че платих общо 700лв!

# 347
  • София
мерилин, на мен д-р Персенска ми каза да и се обадя след 14 дни. Аз се обадих на спешния, казаха ми да продължа с лекарствата и след това си записах час за преглед за след 10 дни. Когато отидох Перси ми казва - ама ти защо не се обади мислех, че резултата ти е отрицателен / това при +тест, който правих в клиниката/. При - също записваш час за коментар.

# 348
  • София
CapricornS, сега си погледнах записките и миналата година юни за ЗЕТ + свеж ембрион са ми взели 800 за трансфер и 350 за пункция, такса оплождане не са ми взимали, обаче сега не знам как стоят нещата, явно се плаща и оплождането.
Живот и здраве може да се видим в четвъртък, въпреки че имам силни съмнения, че моя фоликул ще оцелее до тогава.

PS. Обаче сега четейки отговора на oskarmimi си мисля, че са и взели такса оплождане отделно, понеже яйцеклетката не се е оплодила, а те са работили с нея, явно ако се беше оплодила щяха да и вземат 800 в които влиза и оплождането - но това са си мои разсъждения. От друга страна може би са се променили нещата, понеже аз също имах един такъв опит - беше предвиден ЗЕТ + свеж, но яйцеклетката не се оплоди и изчакахме следващия цикъл за трансфер, та тогава ми взеха само за пункция  newsm78

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 19:24 от maka

# 349
Здравейте!На кого звъните, за  да кажете резултата от ЧХГ теста, когато не го правите в клиниката-на доктора или на секретарките?Извинете ако ви се стори глупав въпроса,но на трансфера не ми стана ясно.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 10:25 от BoDill

# 350
  • София
Под резултати от изследвания се има предвид такива, правени в клиниката, които ти искаш да научиш, а не да съобщиш.

# 351
Под резултати от изследвания се има предвид такива, правени в клиниката, които ти искаш да научиш, а не да съобщиш.

Аха не разбрах  Sick  , не трябва ли да се обадиш лично на лекаря си ?  newsm78

# 352
Ами при отрицателен тест от 11 ден /кръвен/ кога и на кой и най-вече за какво да звъня да запазвам час! Нали все питат на регистратура, за какво запазвате часа!

# 353
Буци, съжалявам Hug
Обаждаше се на спешния и казваш, че ти е отрицателен теста.След това си записваш час за коментар ( аз казвам за преглед на секретарките), ходила съм и на следващия цикъл към 10-ти ден и на по-следващия, зависи кога имам път към София.

# 354
Е това със затварянето на клиниката никак не е приятно. Не може 20 дни да няма дори дежурни.  ooooh!

# 355
  • на морето
Момичета, относно отпуската на докторите-информацията е вярна, че от 1 до 20 август ще са в отпуска.

# 356
Еееееее надявах се да не е така.Може би,предварително ще спрат всички процедури. Sad

# 357
Това означава, че никакви процедури няма да се започват след 15 юли... Не ми се вярва, жалко, ако е така, лош мениджмънт, честно казано, защото не спираш работа за 20 дни, а за 35 дни, на мен ми предстои лапаро, надявах се да успея да направя инвитрото цикълът след лапарото, когато шансовете са най-големи, но определено няма да се вместим преди 15 юли.

# 358
за кога ти е насрочено лапарото? може и да се вмъкнеш преди почивката им,тъй като стимулация още на следващият цикъл може да започне

# 359
На 29-ти ми е часът за първичен преглед, макар че начертахме плана за лапарото още януари (бях се вмъкнала на безплатните прегледи). Така и не успях да навия милата рецепция за по-ранен час от 29-ти май, нищо, че при Райков тогава имаше за март, ама нейсе, аз направих грешката да кажа, че точно сега се очаква да получа заповед. Та, в кратце, на 29-ти май в зависимост от цикльо и техния график се надявам да насрочим първата възможна дата. Но с моя късмет и нередовен цикъл, не знам какво да кажа на рецепция като попитат "ами не трябва да е непосредствено преди и след цикъл", когато не знам кога ще е. А ако решат и да ми правят допълнителни изследвания преди лапарото, да проследят цикъл или Бог знае какво, се отели вола, абе точа зъби за инвитро септември, колкото и да се надявах на юли.

Общи условия

Активация на акаунт