Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Estlar, от доста време съм в клиниката и смятам, че е най-добре да не си правиш планове ти. Има много АКО, които ги променят с пълна сила. Лапарото за оглеждане отвътре ли е?

# 361
Отстраняване на тръби. И оглеждане за допълнителни проблеми, естествено.
Знам, че е добре да не си правя планове, но явно точно това ме тормози най-много в този целия процес - никога не знаеш кога и какво. А имам собствен бизнес, не смея никакви сериозни ангажименти да поемам в момента, които са свързани с пари или време, нито почивки да планирам, много нетипично за мен е така да нямам никакъв план за бъдещето. Та така с изготвяне на план А, план Б и Ц си уплътнявам времето и връщам част от  чувството си за контрол. А кой от десетте плана в главата ми ще се осъществи... никой не знае. Вече достатъчно изненади имах, че да знам - направя ли си план някой там горе ще се засмее : Сега поне знам да си планирам отпуска за август месец. Поне едно сигурно нещо Simple Smile Ето ви добра страна - знаем кога със сигурност сме свободни лятото.

# 362
Въоръжи се с търпение Wink

# 363
И аз планирах през август да направим един ЗЕТ, но явно няма да ми се получи. Май ще си седя и ще си хубавея на плажа и на есен - с песен hahaha

# 364
Е, щом и на друг са го казали, значи информацията ми е вярна. И наистина ще почиват от 1 до 20 август.

# 365
За съжаление,май ще се окаже вярна,въпреки,че и те имат нужда от почивка,но да го направят по етапна и да имат заместници,ама няма,е ще го преживяваме друг избор няма!

# 366
Дано някои от нас забременеят спонтанно от 1 до 20 август и да е за добро. Simple Smile  Praynig

# 367
Днес бях на коментар след 2-о неуспешно инвитро и доктора каза да правим биопсия. А и цикъла ми закъснява,днес ми е 30-и ден от последния цикъл,имам и един фоликул 22мм. Стаменов каза към 10-12-и ден да започна да си вземам тестове за овулация и когато настъпи да се обадя и да насрочим час за биопсията,но аз съм с късна овулация и въобще дали ще има. Който е правил биопсия,нека сподели как протича.

# 368
  • София
Как преценяват каква да е стимулацията? Дали хапчета или инжекции? newsm78

# 369
Който е правил биопсия,нека сподели как протича.

Като един обикновен преглед. Все едно ти взимат секрет за цитонамаска.

# 370
Как преценяват каква да е стимулацията? Дали хапчета или инжекции? newsm78
Просто се преценява с какви лекарства да ти бъде стимулацията, а не дали да е хапчета или инжекция - в зависимост от хормоните, общото състояние, минали интервенции и опит, и пр. Строго индивидуално е.

# 371
Добро утро, момичета,
Изправена съм пред предния проблем - в края на м. февруари, началото на март правих ин витро с дълъг протокол. Неуспешно за съжаление. Д-р Райков поиска да направим биопсия, но от тогава, 2ри месец с цикъл, който ми идва относително на време, овулация няма....днес ми е 17ти ден от цикъла, вчера бях на проследяване, фоликулчетата (аз правя по няколко в началото на цикъла) са като за 2-3 ден. В понеделник отново ще ходя, което вече си е 22ри ден, но започвам много да се притеснявам, че организмът ми си стои блокиран и нямам представа до кога ще продължи това. Докторът не иска хормонално да го балансираме, а да се възстанови сам. Някой бил ли е в подобна ситуация? Ако искате и предпочитате - може и на лични. Много благодаря!

# 372
Estlar, ако план А е бебе, всички останали планове В, С, и т.н. са пряко свързани с план А и подчинени на него. Пожелавам ти успех с план А   bouquet , но и живота ни не трябва да спира заради тази борба. За всички ни е така.

# 373
Здравейте,момичета!Трябва да представим документ от консултация с уролог,тъй като сме по мъжки фактор,някой запознат ли е колко се заплаща за него....

# 374
Здравейте,момичета!Трябва да представим документ от консултация с уролог,тъй като сме по мъжки фактор,някой запознат ли е колко се заплаща за него....

Обади се секретарките и попитай.

02/ 4417973 - регистратура

Общи условия

Активация на акаунт