Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
И аз ходя, но се проследявам в родния си град. Имам предвид в такава ситуация дали се прави преглед преди бипсията и в Надежда.

# 466
  • гр. София
Не пускай хормони тогава. Ако поискат след като ти вземат биопсията ще отидеш да дадеш кръв.  Peace

# 467
Аз пък бях на пункция и Перси ми каза да си запиша час за биопсия след 5 дни, не ми е пускала хормони, платих 165лв.!

# 468
  • Варна
Kali_tod, тоест има някакъв контролен преглед преди биопсията така ли?

Ами по принцип няколко прегледа през ден, както е писала Шоко. Ама тука прочетох, че някакво момиче ще слага Утрогестан и направо на биопсия, та знам ли вече...  newsm78

# 469
oskarmimi, сигурно и утрогестан не си слагала?
балгодаря за отговорите ви! аз имах прегледи докато се констатира овулацията, необходимо ли е и след това ?

# 470
  • Варна
oskarmimi, сигурно и утрогестан не си слагала?

Ами то след пункция няма смисъл...

аз имах прегледи докато се констатира овулацията, необходимо ли е и след това ?

Ако ти е първа биопсия - не. Но тя Док ще ти каже дали иска хормони на предходните прегледи.

# 471

Ами как да разберем дали трябва да пускаме хормони преди биопсията или не? На мен док. нищо не ми е казала по въпроса.
А всички ли сте си слагали утрогестан преди биопсията? Или някакви други лекарства?
На мен док ми каза, че иска двата хормона в деня на биопсията. Изписа ми утрогестан за една седмица и на определен ден ме вика за биопсия.  Не ме вика за проследяване дотогава.

# 472

аз имах прегледи докато се констатира овулацията, необходимо ли е и след това ?

Ако ти е първа биопсия - не. Но тя Док ще ти каже дали иска хормони на предходните прегледи.

Не ми е казала нищо на предходните прегледи за хормони, защото не се проследявах в София. Лекарят при който ходих просто констатира овулаията и аз я оведомих.

# 473
Февруари и март правих биопсии,хормони не съм пускала.НО и 2 пъти имах след ову утрогестан

# 474
Да, и аз преди  биопсията слагах Утрогестан 2x1 след 5 дни беше самата биопсия- на 27.10.2013г/ след доказана О от преглед при нея / , платих 165лв, никакви хормони не съм пускала/като попитах , но не ми казаха да пускам/, след това Персенска ми каза да слагам поне още 2 дни Утрогестан .

# 475
Еми явно повечето от вас са си слагали Утрогестан. Само Шоколадче до сега каза, че не е. Ама каквото такова - не мога сама да си го назнача.

# 476
Аз преди първата биопсия не съм си слагала Утрогестан.Сега преди втората си слагам.На 13 ти ден имах фоликул 22 мм и док ми предписа 2x2.Много странно ми стана,притесних се да не подтисне овулацията,но така или иначе го слагам. newsm78

# 477
  • София
Имам две правени биопсии и не ми е назначаван утрогестан.Явно зависи от лигавицата и преценка на доктора.Успех ,дано е добър резултата. Hug

# 478
Здравейте,
Включвам се и аз в темата тъй като в понеделник ми е пункцията.Надявам се всичко да завърши с щастлив край.Бях по къс протокол,стимулираха ме с гонал,цитродит и днес ще поставя прегнила Simple Smile
Ако има някой в понеделник на пункция може да ми пише да се запознаем.
Пожелавам на абсолютно всички много положителни тестчета и много ревящи бебета.
Успех момичета
 Praynig

# 479
Благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт