Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 634
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Аз платих за биопсията 165лв без да пускам каквито и да е хормони - беше на 27.10.2013г. , при Персенска.

# 451
  • Варна
Биопсията е 135 лв и два хормана, които са още 35лв

Тц...  Naughty, 165лв. е

# 452
Благодаря ви, и на мен ми ги искат хормоните, явно не на всички ги искат.

# 453
Елена, стискам палци всичко да се разлие добре при теб.

То хубаво да се информираме и да не разчитаме да ни обясняват, но нали именно на лекарите трябва да се доверяваме.
Ако четем за всичко и то в нета ще се заринем с информация, която в голяма степен няма да ни е от полза.
И аз хем се изкушавам да знам всичко предварително (за което после лекарите ме мъмрят) хем не искам да се натоварвам с толкова много информация и искам да се доверя да хората, които са учили години за това.  ooooh!

# 454
  • София
Елена, дано всичко е наред при теб.

Да се доверим е добре, но напоследък доверието започва да излиза солено на бая народ.
Според мен е добре да си прилично информиран, за да не попадаш в кофти ситуации.
Твърде много стават в последно време погрешните преценки. Лошото е, че си патим ние, а не те.

# 455
Момичета, по повод биопсиите:
- 2013 взимаха хормони
- 2014 - отидох да давам хормони и ме гледаха доста умно на регистратура. обадиха се на до. Персенска и тя каза, че не са необходими хормони. платих 165лв през месец февруари

# 456
Здравейте момичета, да ви питам нещо, че не ми стана много ясно като ви чета. Колко списъка за чакащите има, един нормален и един ВИП ли? Казаха ми, че ще ми се обадят един ден по-рано, ако ще ходя. А ако не съм избрана ще ми се обадят ли пак?

# 457
  • гр. София
Миналата година октомври биопсия с 2 хормона платих 200 лв. Април 2014 правих три вида нови биопсии, двете х 200лв, третата 85 лв. Пак пуснах двата хормона за единия вид биопсия. Явно зависи от вида на биопсията, цял час се мотаех докато ми ги пуснат за плащане, явно от рвгитратурата не всички са съвсем наясно колко вида биопсии има, настана една суматоха звънене на доктора .

# 458
Здравейте момичета,
За пореден път ще имам нужда от вашата помощ, за което съм много благодарна.
Та вчера бях на биопсия при д-р Персенска. Разбрахме се след около четири дни да и напиша sms с трите си имена и ЕГН-то и тя да провери резултатите и съответно ще ми отговори. Проблемът е там, че ужасно много бързах да не изпусна имунолозите и съвсем забравих да я попитам за мобилният и телефон ooooh!.
Голяма глупост знам  Embarassed, но дали някоя от вас го има?

Хиляди благодарности предварително!!!

# 459
Сърдечни благодарности на момичетата, които ми помогнаха с телефона на Персенска.
Признателна съм ви   bouquet Heart Eyes

# 460

Ами как да разберем дали трябва да пускаме хормони преди биопсията или не? На мен док. нищо не ми е казала по въпроса.
А всички ли сте си слагали утрогестан преди биопсията? Или някакви други лекарства?

# 461
  • гр. София
Аз не съм слагала лекарства.  Peace

# 462
  • Варна

Ами как да разберем дали трябва да пускаме хормони преди биопсията или не? На мен док. нищо не ми е казала по въпроса.

Нищо не пускаш преди биопсията. Ако искат хормони, Док ще ти каже като излезеш да отидеш да дадеш кръв. Вече май не пускат хормони, по-скоро като изключение....

# 463
Kali_tod, тоест има някакъв контролен преглед преди биопсията така ли?

# 464
  • гр. София
Аз ходех на проследяване преди биопсията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт