Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
това за първи път чувам, да се прави инсеминация на толкова фоликули. Наистина това вече е безотговорно!!!

# 436
Като чета написаното, започва да ме обхваща притеснение. Какво става? Уморени са и се движат по инерция ли?

# 437
Да ви кажа като Ви чета и аз започвам да се разочаровам. По принцип съм пациентка на Стаменов, но стимулацията  ми беше ту при Стаменов , ту при Шефкетова, като Стаменов ми определи датата за инсеминация. Инсеминацията ми я прави Райков, а реинсеминацията Стаменов. Вчера в болницата Райков ме преглежда, въпреки че Стаменов беше там. Следващия час също си го записах при Райков - някакси работи по внимателно и ми харесва как обяснява повече и не е нужно да "му вадиш думите с черпак" както при Стаменов. Още не съм решила твърдо, но обмислям варианта да се прехвърля изцяло при Райков.

# 438
  • София
Е като гледам много добре ти е обяснил рисковете на инсеминация при 20 фоликула ooooh! ooooh!
Съветвам те да се информираш сама за нещата, а да не разчиташ някой да ти обяснява.

# 439
Благодаря Ви момичета  Hug
В този случай както никога до сега реших да не чета много много, че да не се побърквам допълнително... Но станалото станало - сега остава само да стискаме палци и да се надяваме, че всичко ще е наред. И ако опита не е успешен, мисля следващия път да е директно инвитро, въпреки че това ми е едва първата инсеминация.

# 440
  • гр. София
Случая на Елена е поредния за който чувам, но 20 фоликула  Shocked направо думи нямам и да не направят пункция, а сигурно има и непукнали се фоликули  ooooh!

Всички български АРТ клиники плачат за проверки според мен. Thinking

# 441
  • Sofia
Елена, силно ти стискам палци опитът да е успешен и да са се хванали най-много две бебета.

За мен също е безумие да се прави инсе на 20 фоликула. Сега вече си изяснявам как е забременяла с четиризнаци от инсеминация в клиниката жената от Русе, която роди миналата година и стана медийна сензация. Тогава си мислех, че някой нещо е разбрал по трасето и има грешка в комуникацията.

Не мисля, че пациентът може да има каквото и да е вина при такава ситуация, особено когато му е за първи път и разчита на компетентността на лекаря. За да направи пациентът информиран избор информацията трябва да я получи от лекаря или от друго медицинско лице. За съжаление у нас действителността е друга и понякога научаваме повече неща от форумите, от колкото от лекарите си. После пък биваме обвинявани от същите тези лекари, че четем глупости в Интернет и си поставяме сами диагнози. Изобщо границата между нормалното и ненормалното е много тънка...

# 442
Знаете ли дали булеварда до болницата е все още стеснен заради ремонта?

# 443
  • София
Ремонта приключи.  bouquet

# 444
Супер, благодаря ти.

# 445
Здравейте девойки Laughing бихте ли ми дали тел. и координатите на др.Начев зная,че идва в Надежда два пъти месечно и нищо повече.Благодаря предварително

# 446
Момичета искам да помоля, ако някой разбере, че има график за Женска консултация за м.Юни да пише. Тази седмица 4 дни бях в болницата, вчера ходих и втори път за един ден. Питах, но не беше готов.
Благодаря предварително!   bouquet

kremenka78 , в Надежда ще е на 31.05/ вчера питах и това ми казаха/. Тел . му го има на 1 стр. на темата за Хашимото в Здравния. Ако не можеш да го откриеш ми пиши на лични ще го намеря и ще ти го пратя.

# 447
Може ли да ми кажете каква   беше цената на биопсията?

# 448
Биопсията е 135 лв и два хормана, които са още 35лв

# 449
Биопсията е 135 лв и два хормана, които са още 35лв
Благодаря ти chipo.

Общи условия

Активация на акаунт