Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Може ли да ми пишеш на лични как е минал прегледа и за изследванията?Мен момиче от форума ме посъветва да отида 2 часа преди часа,за да направя изследвания и като влезна за прегледа да съм с готови резултати.Та пиши ми ,моля те ,как се процедира.Мерси предварително.Аз сега бягам за резултати от токсоплазмоза,реших да си я пусна,имам котки,но то и от много други източници може да се заразим.Успех.

Здрасти Мариянка, тези иследвания може да ги пуснеш и след прегледа, като СПИН, хепатит и сифилис важат 3 месеца, а ПКК само 7 дни, тея ще я песнеш малко преди пункцията. Утре няма да имаш хормони, така че не е нужто да ходиш 2 часа по-рано, сутринта като ти казах се заблудих. Отиваш, влизаш на прегледа и Перси ще ти обясни всичко, след което намираш Силвия Стефанова, която отговаря за фонда, ако опита ти е по него, ако не директно в манипулацинтата, там също обясняват всичко.
Мерси,Стаси.Ще се чуем,за да се похвалиш след обира на яйцата.

# 541
  • София

Бамбара би ли пояснила, че а нещо съм изпуснала....Може да кандидатствам за инвитро с донорска яйцеклетка ли???
не, мъжки донор.

# 542

Бамбара би ли пояснила, че а нещо съм изпуснала....Може да кандидатствам за инвитро с донорска яйцеклетка ли???
не, мъжки донор.

оффф ясно, мерси.

# 543
Здравейте, момичета!
Дайте съвет в коя друга инвитро клиника да направим втора спермограма!
Приятен и успешен ден!

# 544
  • В сърцето на любимия човек
Предполагам, че ви трябва за фонда, нали?
Ето ти списъкът, които е публикуван в темата за ФАР на клиниките, чиито изследвания се признават:

Медицински заведения - договорни партньори
Скрит текст:
Виена ин витро център – болница Токуда
МЦРМ „Радост” гр. Варна
МЦ Надежда Репродуктив София ЕООД
СБАЛАГ „Селена”ООД, гр. Пловдив
МБАЛ Бургас АД гр. Бургас
АСИМП МЦ "Салманида" Пловдив
СБАЛАГРМ "София" ООД , гр.София
СБАЛАГ „Майчин дом” ЕАД, гр.София
МЦ „СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ” ООД ГР. ТУТРАКАН
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „РЕПРОМЕД" ЕООД
МБАЛ Вита ЕООД
АМЦСМП Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
СГАБАЛ Д-Р ЩЕРЕВ ЕООД
СБАЛГАР „Д-Р МАЛИНОВ” ООД
СБАЛАГ СЕЛЕНА ООД
СБАЛ СВЕТИ ЛАЗАР
I-ва САГБАЛ "Света София" ЕАД
МЦ ТЕХНОБИОС ЕООД
МЦ РЕПРОБИОМЕД ООД
МЦ КИРМ ООД
МЦ ВЯРА ЕООД
МЦ БОРА ЕООД
МЦ Афродита ООД
Инвитро АГ МЦ Димитров ЕООД
ИН ВИТРО МЦ Братя Тодорови ООД
АСМПМЦ СОФИЯ 2000 ЕООД
АМЦСМП Олимед ООД
АМЦСМП Майчин дом ЕООД

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 14:20 от пънче-мънче

# 545
Предполагам, че ви трябва за фонда, нали?
Ето ти списъкът, които в публикуван в темата за ФАР на клиниките, чиито изследвания се признават:

Медицински заведения - договорни партньори
Скрит текст:
Виена ин витро център – болница Токуда
МЦРМ „Радост” гр. Варна
МЦ Надежда Репродуктив София ЕООД
СБАЛАГ „Селена”ООД, гр. Пловдив
МБАЛ Бургас АД гр. Бургас
АСИМП МЦ "Салманида" Пловдив
СБАЛАГРМ "София" ООД , гр.София
СБАЛАГ „Майчин дом” ЕАД, гр.София
МЦ „СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ” ООД ГР. ТУТРАКАН
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „РЕПРОМЕД" ЕООД
МБАЛ Вита ЕООД
АМЦСМП Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
СГАБАЛ Д-Р ЩЕРЕВ ЕООД
СБАЛГАР „Д-Р МАЛИНОВ” ООД
СБАЛАГ СЕЛЕНА ООД
СБАЛ СВЕТИ ЛАЗАР
I-ва САГБАЛ "Света София" ЕАД
МЦ ТЕХНОБИОС ЕООД
МЦ РЕПРОБИОМЕД ООД
МЦ КИРМ ООД
МЦ ВЯРА ЕООД
МЦ БОРА ЕООД
МЦ Афродита ООД
Инвитро АГ МЦ Димитров ЕООД
ИН ВИТРО МЦ Братя Тодорови ООД
АСМПМЦ СОФИЯ 2000 ЕООД
АМЦСМП Олимед ООД
АМЦСМП Майчин дом ЕООД

Да за фонда ни трябват!
Благодаря ти много!

# 546
Здравейте момичета!В какво се състои ЗЕТ на ембриони?По точно интересува ме колко дена по- точно ще се налага да пътувам,не съм от София и ще трябва да ангажирам колежката да поеме и моите смени. Д-р Стаменов ми каза да запиша час на 8 ден от МЦ,после ще се следя с тестове за ОВУ от местоживеене,но после? Дали ще има някакви лекарства? Моля споделете Hug

# 547
Здравейте момичета, много съм щастлива биопсията и имунологичните изследвания са много добри. Започваме с блокираща инжекция на 20-ти ден от цикъла - каза Перси  Simple Smile. Тъй като съм по фонда се чудех дали ще трябва да си заплатя инжекцията или тя влиза към тези парички, който ми се отпускат? Също така предполагам, че ще си я получа от аптеката в клиника или ???

Предварително благодаря  Hug Hug Hug

# 548
Здравейте момичета, много съм щастлива биопсията и имунологичните изследвания са много добри. Започваме с блокираща инжекция на 20-ти ден от цикъла - каза Перси  Simple Smile. Тъй като съм по фонда се чудех дали ще трябва да си заплатя инжекцията или тя влиза към тези парички, който ми се отпускат? Също така предполагам, че ще си я получа от аптеката в клиника или ???

Предварително благодаря  Hug Hug Hug

Аптеката си е аптека. Ще я получиш във манипулационната. Не знам дали влизаше във Фонда, но ако трябва да я плащаш ти ще я имаш накрая във калкулацията за плащане.

# 549
блокиращата инжекция се поема от фонда Peace

# 550
П@нди Много благодаря за отговора, това ми е първи опит,първа стимулация  и питам ли не питам Rolling Eyes.
Мерси още веднъж!!!

# 551
блокиращата инжекция се поема от фонда Peace
Супер  Peace благодаря

# 552
П@нди Много благодаря за отговора, това ми е първи опит,първа стимулация  и питам ли не питам Rolling Eyes.
Мерси още веднъж!!!

beellaa, питай! Тук има доста момичета, които знаят отговорите и веднага се отзовават   bouquet .

# 553
Здравейте, искам да попитам някоя от вас минала през това. В неделя ще правя биопсия, а от вчера слагам Утрогестан вагинално по нареждане на док. Днес прокървих, случвало ли се е на някоя от вас и нормално ли е това?

# 554
Здравейте момичета,
някоя да е на пункция утре Wink?

Общи условия

Активация на акаунт