Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 42 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте момичета,
някоя да е на пункция утре Wink?
Да, аз и още едно момиче, ще се засечем в стаята с пъзелите  Simple Smile

# 556
Здравейте момичета!В какво се състои ЗЕТ на ембриони?По точно интересува ме колко дена по- точно ще се налага да пътувам,не съм от София и ще трябва да ангажирам колежката да поеме и моите смени. Д-р Стаменов ми каза да запиша час на 8 ден от МЦ,после ще се следя с тестове за ОВУ от местоживеене,но после? Дали ще има някакви лекарства? Моля споделете Hug

# 557
Моля момичетата, които са правили скоро стимулация по дълъг протокол до споделят как обичайно протича. Във времето. Какво следва след блокиращата на 20 ден?
Опитвам се да сметна кога ще ме викат през ден и дали ще успеем преди да излят в отпуск.

# 558
  • Живее на Луната
14 дена след блокажа те викат за започване на стимулация. След това зависи с какво те стимулират, но ще те викат през ден.

# 559
14 дена след блокажа те викат за започване на стимулация. След това зависи с какво те стимулират, но ще те викат през ден.

Благодаря ти.
А какво означава- седмица ще бия нещо сама у дома, после още седмица, но през ден там?
Това тези 14 дена, които казваш ли са или след тези 14 дена започвам да бия нещо у дома и след това там?  newsm78

# 560
Allaya, аз започвам утре с хормоналните инжекции - 14 дни след блокиращата инжекция - една!
Блокажа се слага между 20 и 22 ден от цикъла. Възможно е да ти закъснее цикъла, но не е задължително. Непременно обаче трябва да изчакаш да изкървиш за да започнеш стимулацията. След поставянето на блокиращата инжекция се изчаква около 14 дни нивото на хормоните да падне и след това се започва стимулация. Тези 14 дни никой не те вика никъде - стоиш си вкъщи и търпеливо чакаш да минат. Между първата хормонална инжекция и първия преглед има 5 дни. На 6 ден трябва да си в клиниката на преглед.
Тъй като не живея в София си взех хормоналните инжекции за 5 дни и ще ги правя сама. Док ме иска на 6 ден в клиниката и оставам в Сф до края на стимулацията. Колко ще продължи самата стимулация зависи от това как ще реагират яйчниците и как ще растат фоликулите/нивото на хормони в кръвта.
Дано да съм го обяснила разбираемо Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 20:07 от pussycat

# 561
Чудесно те разбарах, благодаря.
А ако след тези 14 дни не си прокървил?
Няма как да се изчисли с точност кога ще започне и завърши стимулацията явно, а се притеснявам какво ще се случи ако се забавим и клиниката затвори през август? Още не мога до повярвам, че така ще го направят.

Успех ти желая и  когато аз започна ти вече да си с положителния тест в ръка   bouquet

# 562
Благодаря. На въпроса какво ако не прокървиш за съжаление не мога да отговоря.
Грубо за сметките - Блокаж + 14 дни чакане + грубо още около 14 дни стимулация + 2 дни до пункция + 5 дни до бластоцист = 35 дни
Но нали знаеш за сметките и кръчмаря  Wink
А относно августовската им почивка - не вярвам че някой лекар ще започне нещо което няма как да довърши.

# 563
  • Варна
Здравейте, искам да попитам някоя от вас минала през това. В неделя ще правя биопсия, а от вчера слагам Утрогестан вагинално по нареждане на док. Днес прокървих, случвало ли се е на някоя от вас и нормално ли е това?

Нека се изкажат по-вещите, ама на мен това не ми се струва нормално. Звънни на спешния и питай!

# 564
Здравейте, момичета!
Не знам дали въпросът ми е за тук, но ако някой знае моля да сподели?
Насочили сме се да направим втора спермограма в Малинов, но андролога каза спермограмата да е обикновенна и да има и морфология (в Надежда на обикновенната има и морфология, но не по Крюгер), а в сайта на клиника Малинов пише следното: Обикновена спермограма / Анализ на Обем, Клетъчни елементи, Концентрация и Подвижност на сперматозоидите. Препоръки, ако се налагат други тестове/!
Моля ако някой е правил там (мъжете Ви) и може да види изследванията дали фигурират в тях тази морфология!
Извинявам се ако въпросът ми не е за тук!
Успех на всички!

# 565
Някой приемал ли е дълго време Естрофем? Получих нещо като сърбеж и течение.Някой имал ли е такива странични явления. Чудя се дали да го спра newsm78
................

Ако имате кървене от Утрогестана- спирате вагинално и го приемате орално. Имайте предвид приема орално след няколко дни може да получите световъртеж след 30 мин.  за кратко.

# 566
  • pleven
Здравейте, момичета аз съм на ЕЦ и имам проблем с качеството на яйцеклетките/ не се делят правилно след оплождането и не могат да изкарат до 5 ден, за да ги замръзим/. На последния опит успяхме да ги замръзим, но на 6 ден. Персенска вчера ми каза, че това не е много добре и няма много забременели след замръзяване на този ден.
Моля, ако някои има инфо. за успели на този ден да ми даде малко НАДЕЖДА.
  Praynig

# 567
Здравейте, мили момичета.

Моля ви кажете ми това, че вчера съм била на биопсия пречи ли днес да се прегледам с вагинален ехограф? Прегледът се налага, тъй като имам образувание в матката, за което ми казаха, че е 'нормално' за там. Ама мен страшно много ме притеснява. !?
Колко време след биопсия мога да имам полови контакти?

# 568
Биопсията не ти пречи нито на секса, нито на прегледите. Непременно да се провери какво е това в матката ти.

# 569
Здравейте, искам да попитам някоя от вас минала през това. В неделя ще правя биопсия, а от вчера слагам Утрогестан вагинално по нареждане на док. Днес прокървих, случвало ли се е на някоя от вас и нормално ли е това?

Нека се изкажат по-вещите, ама на мен това не ми се струва нормално. Звънни на спешния и питай!
Кали звъннах на спешния и ми казаха, че не е нормално да ми дойде цикъла, явно е спукан фоликул и да продължавам да слагам Утрогестан. Да ама не, точно цикъл си е, тече си от вчера и днес отивам пред кабинета на док, защото явно по телефона не става #2gunfire #2gunfire 

Общи условия

Активация на акаунт