Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 42 512
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, при някого случвало ли се е .... в понеделник бях на преглед,имах две яйцеклетки и доки реши в сряда да правим пункция,имам поставена инжекция Прегнил 5000 в 21 часа в понеделник.В сряда бях на преглед сутринта, всичко беше ок,платих на касата 350лева ,чаках 2часа и изненада,сложиха упойката и тогава разбраха, че съм в овулация....малко се разочаворах,нали всичко наблюдаваха и защо беше това цялото губене на време.....възможно ли е докато съм чакала да са се пукнали?

# 571
  • Живее на Луната
Възможно е и се случва сравнително често. Следващия път ще успеете  Hug

# 572
 ANGELIKA1 Това е един от рисковете на пункциите на ЕЦ.

# 573
Взимате ли болничен когато отсъствате от работа за прегледи?Имате ли някакви  проблеми след това, освен киселите физиономии на колежките,чудя се ,ако споделя за какво става въпрос дали ще получа някакво разбиране, но се съмнявам....

# 574
  • Ст. Загора
Взимате ли болничен когато отсъствате от работа за прегледи?Имате ли някакви  проблеми след това, освен киселите физиономии на колежките,чудя се ,ако споделя за какво става въпрос дали ще получа някакво разбиране, но се съмнявам....
Аз си пускам ден по чл. 157 от КТ и си взимам служебна бележка от клиниката за деня, в който съм била на преглед или процедура Peace
А за споделянето: аз споделих и сега всеки път ме питат какво става, което в един момент започва да дразни..

# 575

А за споделянето: аз споделих и сега всеки път ме питат какво става, което в един момент започва да дразни..

Подкрепям Peace

# 576
  • Пловдив
Здравейте, и моята пункция мина днес, док е извадила 27 яйцеклетки  Crazy сега чакам утре да се обядят ембриолозите и да кажат колко са годни и са се оплодили. Също така и кръв за лепило давам - днес и на 24.05. Стискайте ми палци  Praynig
Относно споделянето с колежките съм на мнение, че е по-добре да знаят, въпреки разпитването после, поне си спестяваш острите и злобни погледи, когато всеки път се налага да отсъстваш.

# 577
27!!! Shocked Ти си шампион Grinning

# 578
  • София
Стейси с какво те стимулираха и по какъв протокол беше?.Доста яйцеклетки си отгледала,да се оплодят и върнат най хубавите.А после да ни се похвалиш с положителният резултат. Praynig

# 579
Здравейте, и моята пункция мина днес, док е извадила 27 яйцеклетки  Crazy сега чакам утре да се обядят ембриолозите и да кажат колко са годни и са се оплодили. Също така и кръв за лепило давам - днес и на 24.05. Стискайте ми палци  Praynig
Относно споделянето с колежките съм на мнение, че е по-добре да знаят, въпреки разпитването после, поне си спестяваш острите и злобни погледи, когато всеки път се налага да отсъстваш.

Браво! Супер!  Hug
Успех по-нататък!

# 580
ехааа, цели 27, дано да се оплодят повече, даже всичките,ще замразяваш ли ?
Дръж ни в течение, ние палци стискаме Hug

# 581
Уф,че златна кокошчица,колко яйчица си натворила.Хайде ,Стаси, на берекет да ни е,на 24.05 и аз съм при док в 12.05,дано се видим.

# 582
Здравейте момичетааа....Имам няколко въпроса, относно оперативната хистероскопия в "Надежда". Имам час за хистероскопия заради полип в понеделник, на 26.05.2014. Не съм от София. Звъннаха ми преди няколко дни, за да ме информират. Странно ми стана, като ми споменаха, че трябва да нося само картонче с кръвната група. Попитах за вирусология, дали е необходима. Казаха ми, че може и без нея. Малко се зачудих  newsm78. Знаете ли, дали трябва да имам вирусология и някакви други изследвания за хистероскопията. В шах съм....а няма много време, за да реагирам. Последната вирусология, която имам е от 19.09.13. Мерси...
Има ли някоя от Вас, която има час за 26.05.2014? Ще се радвам да си пишем Wink

# 583
Аз мисля, че изследвания там ще ти направят, няма да извършат манипулацията без тях

# 584
  • София/Стара Загора
Здравейте момичетааа....Имам няколко въпроса, относно оперативната хистероскопия в "Надежда". Имам час за хистероскопия заради полип в понеделник, на 26.05.2014. Не съм от София. Звъннаха ми преди няколко дни, за да ме информират. Странно ми стана, като ми споменаха, че трябва да нося само картонче с кръвната група. Попитах за вирусология, дали е необходима. Казаха ми, че може и без нея. Малко се зачудих  newsm78. Знаете ли, дали трябва да имам вирусология и някакви други изследвания за хистероскопията. В шах съм....а няма много време, за да реагирам. Последната вирусология, която имам е от 19.09.13. Мерси...
Има ли някоя от Вас, която има час за 26.05.2014? Ще се радвам да си пишем Wink

точно както са ти казали е. носиш си картончето с кръвната група, ако  е оригинал е добре да го снимаш, той да си остане в теб, сутринта ще дадеш кръв за ПКК и урина, и картона, ако ще искаш болничен. и не се притеснявай ако имаш още въпроси, питай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт