Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
Кали, честито и прекрасни 9 месеца ти желая Hug

# 256
Кали,   bouquet Hug. Прекрасна новина!
Момичета, знаете ли Инофолик през целият месец ли трябва да се пие или само до овулация, че забравих да питам.  newsm78 Сега ще правим почивка от процедури и д-р Перси каза: Пий си Инофолик, пробвайте си в домашни условия и почивай. Wink

# 257
Аз го пих миналата година , два поредни месеца без да прекъсвам . Подейства ми доста добре даже свалих и килограми Simple Smile
  Успех !!!

# 258
Кали,честито и от мен!Лека и спокойна,по-нататък!
Нежи,късмет и успех ,мила! Hug
Оскармими  Hug !
Саня,много ме радва лентичката ти !
Момичета,случаи има най-различни.Като започнем от дълъг протокол с ПКЯ и то само 1 Я,с положителен тест и съответно  невиждана хиперстимулация с вода в белите дробове и за малко Стаменов да махне 2те бебета ,но слава на бога всичко се размина,та до ултракъс протокол пак при него /да не се сърди Е..,че съм споменала / и т.н и т.н.Някъде там е и нашият късмет!
Успех на всички пожелавам и много ,много късмет!

# 259
Аз го пих миналата година , два поредни месеца без да прекъсвам . Подейства ми доста добре даже свалих и килограми Simple Smile
  Успех !!!

Благодаря!  Hug

# 260
  • София
Момичета, знаете ли Инофолик през целият месец ли трябва да се пие или само до овулация, че забравих да питам.  newsm78 Сега ще правим почивка от процедури и д-р Перси каза: Пий си Инофолик, пробвайте си в домашни условия и почивай. Wink

Аз като отидох при нея на преглед още ноември миналата година, ми каза да го пия до забременяване по 2 прахчета на ден. Все още го пия, само че в повечето дни по едно, че забравям  Embarassed

# 261
  • гр. София
Някой утре да е в клиниката да пита дали е даден един график?  newsm78 newsm78 newsm78

# 262

Аз като отидох при нея на преглед още ноември миналата година, ми каза да го пия до забременяване по 2 прахчета на ден. Все още го пия, само че в повечето дни по едно, че забравям  Embarassed

Благодаря, и аз пропускам едното понякога.  Embarassed Успех!

# 263
  • Ст. Загора
Някой утре да е в клиниката да пита дали е даден един график?  newsm78 newsm78 newsm78

Аз имам час при Перси в 10.30:)
За какво да питам?Simple Smile

# 264
  • гр. София
Сега ще ти пратя на ЛС.  Hug

# 265
Запис и от мен
Честито  Кали, радвам се много за теб Joy

# 266
Кали, честито и от мен!
Моята яйцеклетка не се оплоди и утре отивам да си прибера снежинката! Не успях да стигна до смесен трансфер, но надявам се това ембионче утре да бъде моя късмет! Може ли да ми припомните цената на такъв трансфер, каква е ? Драголова, ти от колко часа си утре, мен мевикат в 14,00:) Хубава и спокойна неделя на всички....

# 267
Кали, честито и от мен!
Моята яйцеклетка не се оплоди и утре отивам да си прибера снежинката! Не успях да стигна до смесен трансфер, но надявам се това ембионче утре да бъде моя късмет! Може ли да ми припомните цената на такъв трансфер, каква е ? Драголова, ти от колко часа си утре, мен мевикат в 14,00:) Хубава и спокойна неделя на всички....

ЗЕТ - 450лв
Успех! Hug

# 268
Кали, честито и от мен!

ЗЕТ - 450лв
Успех! Hug

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ... и от мен  Praynig  bouquet

# 269
 macherie, благодаря! бях се настроила за повече:) някак ми олекна... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт