Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 42 527
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, записана съм за лапаро за 19.05., трябва да съм там на 18-ти. Но когато ме записа по телефона акушерката ми каза, че ще ми звъннат да ми потвърдят. Е, все още не са звъннали. Мислите ли, че на телефона за часовете ще ми дадат инфо?  Hug

Изчакай още малко , ще ти се обадят ... Мисля че е рано още ако лапарото ти е на 19.05 .    Наслука !!! 

# 301
Цялата клиника щяла да почива от 1 до 20 август. Вие знаехте ли това?

# 302
Bo Dill,благодаря, ще си почакам  Wink Късмет и на теб Hug

# 303
Не мисля,че ще затворят цялата клиника заради отпуск,предполагам,че ще са в отпуск както обикновенно и ще и ни изпратят при друг лекар съответно които замества лекуващият ни!

# 304
  • София
Имам въпросче за ЦС, викат ме в 11ч. гладна и жадна заради упойката, това означава ли, че не мога да пия абсолютно нищо цяла сутрин?

# 305
  • София/Стара Загора
Имам въпросче за ЦС, викат ме в 11ч. гладна и жадна заради упойката, това означава ли, че не мога да пия абсолютно нищо цяла сутрин?

Не трябва да пиеш никакви течности обикновено след 22.00 ч. предния ден, а храната е добре да я спрес към 18-19 ч. пак предния ден

# 306
Аз мисля че тогава не се правят процедури  newsm78 за това го обявиха още преди един-два месеца за да си знаем и да няма озадачени и недоволни!

# 307
  • София/Стара Загора
Аз мисля че тогава не се правят процедури  newsm78 за това го обявиха още преди един-два месеца за да си знаем и да няма озадачени и недоволни!

Ами то преди няколко години беше така, но после го премахнаха и излизаха всеки на различна дата в отпуска, но сега явно пак са решили да върнат старата система

# 308
  • София

Не трябва да пиеш никакви течности обикновено след 22.00 ч. предния ден, а храната е добре да я спрес към 18-19 ч. пак предния ден

Охх, ужас, аз 1 ч. ако не пия вода и съм с жестока мигрена, но щом се налага ще изтърпя.
Мерси, МандиHug

# 309
Аз лично,на моята цветна снимка не пих нищо заради упойката!

# 310
Да, заради упойката е всичко и неяденето и непиенето! А и между другото не се нагласяй, че ще влезеш точно в 11! Аз на моята ЦС бях свидетел, как едно момиче, което чакаше да й направят такава с упойка седя до 14:15 гладна и жадна! Грешна работа!

# 311
Така а Буци, права си. Това чакане, особено в такива случаи и при трансфер,например, ужасно утежнява и без това тежкия път, по който вървим. Но докторите не го отчитат като фактор!

# 312
  • София
Значи със сигурност съм направила правилния избор с упойката, за толкова време без вода със сигурност ще съм с мигрена и катастрофално ниско кръвно.

# 313
Е, отчитат го, но са само хора Simple Smile Аз за сега успявам да им простя чакането.

# 314
  • София/Стара Загора
Аз пък вече свикнах и в 95% от случаите не се впечатлявам и дразня, но има моменти, в които и мен това ме вбесява, но виждам колко са натоварени и ги разбирам

Общи условия

Активация на акаунт