Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
И на мен ми беше неудобно, но не забелязах някой лекар да се притесни Mr. Green

# 496
  • София
О със сигурност не се впечатляват от такива неща, но аз не съм свикнала Grinning

# 497
  • София
cristi , Angels_ , благодаря!  Hug

След лапароскопия налага ли се биопсия следващия месец или са различни неща и не се изключват взаимно?

# 498
Лапароскопия и биопсия са самостоятелни манипулации, които не са взаимно свързани. При някои от нас се налагат и двете Simple Smile, но да се надяваме че ще пропуснеш някоя.

# 499
  • София
Лапароскопия и биопсия са самостоятелни манипулации, които не са взаимно свързани. При някои от нас се налагат и двете Simple Smile, но да се надяваме че ще пропуснеш някоя.

Благодаря ти, chipoHug

Надявам се да започнем с опита скоро, но ако се наложи биопсия явно ще пропусна и следващия месец.

# 500
Прочетох, че ще има конференция от 29.06. до 2.07. в Берлин.Да сте чували нещо за отсъствие на лекарите по това време?Помня, че миналата година ги нямаше за 5 дни всичките, заради конференцията.

# 501
Здравейте,момичета!Утре съм на преглед за започване на стимулация от 2 ден на цикъл.Часът ми е за 12.20.Има ли някакви ограничения относно храна,кафе,заради изследванията на хормоните?Попитах преди малко като записвах час,но госпожата не можа да ми отговори със сигурност.Благодаря предварително за отговорите ви.Ако има някое момиче да започва утре ,може да се запознаем и да си изкараме стимулацията заедно.Успех на всички.

# 502
Пий кафе, хапни и спокойно Simple Smile

# 503
Пий кафе, хапни и спокойно Simple Smile
Благодаря за инфото и успокоението.Хайде скоро само бебешки рев да звучи в ушите ни.

# 504
Здравейте,момичета!Утре съм на преглед за започване на стимулация от 2 ден на цикъл.Часът ми е за 12.20.Има ли някакви ограничения относно храна,кафе,заради изследванията на хормоните?Попитах преди малко като записвах час,но госпожата не можа да ми отговори със сигурност.Благодаря предварително за отговорите ви.Ако има някое момиче да започва утре ,може да се запознаем и да си изкараме стимулацията заедно.Успех на всички.
Привет mi4eto71 ...И аз може би ще започвам стимулация в началото на следващия месец. Бих искала да те попитам, дали знаеш в какви часове записват, когато те викат на 2ден от цикъла? Виждам, че си писала, че имаш час за 12,20, по-рано или по-късно дали може...?  bouquet

# 505
  • София
от 7 до 8 записват, после чак след 11.
хич не са удобни часовете, ама това е положението  Rolling Eyes

# 506
Виждам, че си писала, че имаш час за 12,20, по-рано или по-късно дали може...?  bouquet

Може! Вие за колко часа предпочитате?

# 507
от 7 до 8 записват, после чак след 11.
хич не са удобни часовете, ама това е положението  Rolling Eyes
бамбарадамбара благодаря ти...Това означава ли,че от 7 до 8 можеш да минеш и на проследяване и да пуснеш хормони..? Знам, че сутрин докторите са доста заети..

# 508
Виждам, че си писала, че имаш час за 12,20, по-рано или по-късно дали може...?  bouquet

Може! Вие за колко часа предпочитате?
Или рано сутрин, както бамбарадамбара ми е отговорила,че може или след 17,30 ч.

# 509
  • София
малко са сутрин рано часовете, иначе може да се мине за всичко.
много е тъпо като те запишат за 11 например, и няколко часа закъснение и ходенето на работа е невъзможно  ooooh!
вечер не записват за стимулации. освен може би някакви изключения.

Общи условия

Активация на акаунт