Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 24

• 41 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А ,различните изследвания с какъв срок на годност са- например хормоналните,микробиология ,Хсг, вирусология ,спермограмите? Rolling Eyes

# 526
  • Живее на Луната
вирусологията е 3 месеца, микробиологията - месец  Peace

# 527
  • София
с мъжки азоспермия може само ако при биопсията намерят нещо, иначе не може.
за ендометриозата също не трябва овулация, само да си минал лечение май , ама не съм съвсем сигурна сега дали е така, виж в темата за фонда.

# 528
  • София
доктора каза че от хормоналните изследвания на приятеля ми личало че имал сперматозоиди макар и 3-4,а аз минах 6 месечен курс на золадекс,а ако не намерят нищо все пак в него може ли да кандидатстваме с донор и по кой фактор? Rolling Eyes

# 529
  • София
с донор по женски може.

# 530
  • София
а не може ли да кандидатстваме по който фактор ни предложат само да си доплатим за мъжкия донор?

# 531
  • София
Много ти благодаря бамбарадамбара! Laughing

# 532
  • София
А за женски фактор какви изследвания ще ми искат освен хормони и ХСГ? newsm03

# 533
desislavastoycheva вместо да пускаш по няколко поста един след друг , използвай бутон "редактирай".
Пише го в правилата  Wink

# 534
А за женски фактор какви изследвания ще ми искат освен хормони и ХСГ? newsm03

Етапна епикриза от клиника по стерелитет,спермограма!

# 535
  • София
mama irina , извинявам се! Embarassed

# 536
  • София
Аngels_ ,тези етапни епикризи колко стари може да са имат ли някакъв срок на давност ,защото моята първата е от 2012 но не е правена в клиника по стерилитет а пък втората е в клиника по стерилитет и е от 2013? Rolling Eyes и някой може ли да ми каже при биопсия (ТЕСЕ) какво включва в цената  освен изваждането на сперматозоиди (ако намерят такива) със сигурност ? Включва ли замразяване и ако да -до колко броя сперматозоиди и съответно какъв брой криовиалки ? Включва ли размразяване преди евнтуалната стимулация? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 16:19 от desislavastoycheva

# 537
Аngels_ ,тези етапни епикризи колко стари може да са имат ли някакъв срок на давност ,защото моята първата е от 2012 но не е правена в клиника по стерилитет а пък втората е в клиника по стерилитет и е от 2013? Rolling Eyes и някой може ли да ми каже при биопсия (ТЕСЕ) какво включва в цената  освен изваждането на сперматозоиди (ако намерят такива) със сигурност ? Включва ли замразяване и ако да -до колко броя сперматозоиди и съответно какъв брой криовиалки ? Включва ли размразяване преди евнтуалната стимулация? Rolling Eyes

Етапната епикриза трябва да ти я направят от клиниката,в която ще правиш инвитрото.

# 538

Бамбара би ли пояснила, че а нещо съм изпуснала....Може да кандидатствам за инвитро с донорска яйцеклетка ли???

# 539
  • Пловдив
Може ли да ми пишеш на лични как е минал прегледа и за изследванията?Мен момиче от форума ме посъветва да отида 2 часа преди часа,за да направя изследвания и като влезна за прегледа да съм с готови резултати.Та пиши ми ,моля те ,как се процедира.Мерси предварително.Аз сега бягам за резултати от токсоплазмоза,реших да си я пусна,имам котки,но то и от много други източници може да се заразим.Успех.

Здрасти Мариянка, тези иследвания може да ги пуснеш и след прегледа, като СПИН, хепатит и сифилис важат 3 месеца, а ПКК само 7 дни, тея ще я песнеш малко преди пункцията. Утре няма да имаш хормони, така че не е нужто да ходиш 2 часа по-рано, сутринта като ти казах се заблудих. Отиваш, влизаш на прегледа и Перси ще ти обясни всичко, след което намираш Силвия Стефанова, която отговаря за фонда, ако опита ти е по него, ако не директно в манипулацинтата, там също обясняват всичко.

Общи условия

Активация на акаунт