Ходите ли ултра секси вкъщи?

• 20 072
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Силно се подтистнАх Cry Ние имаме само любовен чаршаф. Чета архивите. Колко много имам да уча!
Ама, така е то! Не може вече само на едната естествена хубост да се разчита. Ултра, турбо, хипер, гига минимум трябва да си Flutter

# 241
Турбо бууст мега само си ходим  Laughing Grinning Laughing

# 242
  • Kопенхаген
Силно се подтистнАх Cry Ние имаме само любовен чаршаф. Чета архивите. Колко много имам да уча!
Ама, така е то! Не може вече само на едната естествена хубост да се разчита. Ултра, турбо, хипер, гига минимум трябва да си Flutter

Да те успокоя, и ние също  Grinning В зората на връзката ни и Безгащие имаше в спалнята и сваляне на Ултра секси бельо...

А сега, след толкова години, дали ще съм с гащи или без, кой ти гледа  Laughing

# 243

Добре, че комшията ми отгоре е ерген-гей,щото и за не търпя трак, трак.
Един ден ако се задоми с някоя Урсула или Елза Парини ще видиш...

# 244
  • софия

Да те успокоя, и ние също  Grinning В зората на връзката ни и Безгащие имаше в спалнята и сваляне на Ултра секси бельо...

А сега, след толкова години, дали ще съм с гащи или без, кой ти гледа  Laughing
Абе, и ние така, ама гледам ССФ поддържА огъня да не гасне  Confused

# 245
Какъв чаршаф, нямате ли си любовно легло??

# 246
  • софия
Имаме. Но го ползваме при отсъствие на детето. Mr. Green Все още сме 3мата от запаса в спалнята.

# 247
  • Kопенхаген

Обичаме разнообразието в секса, я на диван, я на фотьойл... табуретка и друга мебел  Grinning

# 248
Да, разтегатателния диван в хола, в квартирата, хубави времена...А сега какво, еднообразие в кревата, токчетата за навънка само, въобще, разпасана България. Но виж, автора на темата, след определено количество съжителство, се живее с вътрешната представа. Може да не ходиш на токчета, обаче на токчета да те вижда мъжа ти във вътрешната му представа!

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 15:17 от write2katia

# 249
И, кво, почвате с целувки и милувки и единият тритичва за чаршафа и почва с опаковането  Laughing

# 250
  • Kопенхаген
И, кво, почвате с целувки и милувки и единият тритичва за чаршафа и почва с опаковането  Laughing

Не, първо се казва: Скъпи, постлах Любовния Чаршаф и тогава се почва с целувките  Laughing

# 251
  • софия
Айде, лигавщини - целувки, милувки...
Излагате се Twisted Evil

# 252
'Скъпи' ли? Какъв ти 'скъпи'. Казва се, айде мъжо, легнаха децата, да действаме, че утре трябва да ставам рано.

# 253
Ей с това последното убихте всички мечти на автора!

# 254
  • Hell
Съвсем сте изтрещели,  ама!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт