Вътрешен дизайн по Нивиана/7/

• 186 174
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Нивиана имаве нещо, като класьор, в който показваше много добри съчетания на цветове. Ако го качи отново ще е добре и за мен.
Аз помня, само правилото, че в северна стая не се слагат студени цветове.

# 646
Нивиана имаве нещо, като класьор, в който показваше много добри съчетания на цветове. Ако го качи отново ще е добре и за мен.
Аз помня, само правилото, че в северна стая не се слагат студени цветове.

Здравейте, не се сещам какъв  класьор. Сайт ли е било някакъв?  Аз обикновено не ползвам подсказани решения или готови. Ако ми го опишете какво прави, ще се сетя може би.
Могат да се слагат в северна стая студени цветове, но от специалист и внимателно.
Правилото е за по общи случаи , и такива , на които не може да се контролира  цвета - например онлайн и  от монитора.

# 647
Здравейте! Радвам се че открих тази темичка. Предстои ни да обзавеждаме апартамент ново строителство....но в главата ми е каша и не знам как да подбера цветовете и мебелите ,тъй като апартамента е малък...имам голяма нужда от помощ....а най-голямата дилема е спалнята - искам да е 2 в 1 спалня и детска ,поне докато порасне още малкия , а после ще е неговата стая....ще се опитам да кача схема на апартамента по -късно.

Няма никакво значение колко е голям апартамента.
Ако ви е много объркано, извикайте специалист  за една консултация, ще ви изясни основните  проблеми и ще ви набележи  план за действие. Няма да ви каже какъв цвят  да е дивана, но ще ви отвърже ръцете.
И фантазията. Колко е голям малкия?
Ако вие се съгласите с по малко легло, можете да добавите и неговото.
Малко компромиси с гардеробите  сигурно ще трябва да направите, но няма невъзможни неща.

Сега видях че сте от Пловдив, да не би апартамента  ви да е от тези популярните  комплекси Оазис?
Аз често ходя до  Пловдив, ако не бързате, можете да ми разкажете на място.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 18:36 от Нивиана

# 648
Аз до масичка още не съм стигнала Simple Smile Ще я мисля после.
Засега искам да избера диван за тези тв секции.

4 или 5  см разлика в седалката на дивана  няма да се усетят  спрямо секцията. Гледайте дизайна и преди всичко удобството.
Дорис е права за масичката. Препоръчвам няколко помощни.

# 649
  • Варна
Помощни масички? Т.е., не една по-голяма? Винаги ми е пречела, тази холна маса, макар и по-ниска и по-малка от трапезната. Определено трябва да потърся по-малки и по-функционални, благодаря!

# 650
# 651
Здравейте  , предстои ми обзавеждане на детска стая за две деца ... Но тъй като искам да остане повече место за игра реших да сложа едно единично легло  и едно падащо хоризонтално . Много бих се радвала ако някой даде мнения за такива легла. Търсих в други форуми но имаше мнения от 2007-2009г. За двуетажно се отказах тъй като имаше доста негативни мнения.  Wink

# 652
Ако съм пропуснала да отговоря на някого, нека да ми припомни въпроса си. Бях разсеяна по лични причини последните седмици.
Здравей отново!
Скоро те питах за тавански етаж който ще пригодим за живеене на младеж. Ето и някакъв чертеж на самото помещение. Искаше ми се вместо парапет от едната страна да сложа бар и столчета за хранене вместо маса (в червено на чертежа). Не мисля, че ще е нужна маса на този етаж. Мъжа ми обаче измести прозореца за да има повече светлина към стълбите и тъй като това е таванско, прозореца е на 60 см от пода, някак сега не виждам мястото за хранене там. Ти как виждаш разпределението предвид, че там ще се помещава 17 годишен младеж, изходите за тоалетна, душ и мивка са вече изведени, всичко друго подлежи на интерпретация? Най-ниската част е около 1.60, средата на помещението е около 2,40

# 653
Здравейте! Радвам се че открих тази темичка. Предстои ни да обзавеждаме апартамент ново строителство....но в главата ми е каша и не знам как да подбера цветовете и мебелите ,тъй като апартамента е малък...имам голяма нужда от помощ....а най-голямата дилема е спалнята - искам да е 2 в 1 спалня и детска ,поне докато порасне още малкия , а после ще е неговата стая....ще се опитам да кача схема на апартамента по -късно.

Няма никакво значение колко е голям апартамента.
Ако ви е много объркано, извикайте специалист  за една консултация, ще ви изясни основните  проблеми и ще ви набележи  план за действие. Няма да ви каже какъв цвят  да е дивана, но ще ви отвърже ръцете.
И фантазията. Колко е голям малкия?
Ако вие се съгласите с по малко легло, можете да добавите и неговото.
Малко компромиси с гардеробите  сигурно ще трябва да направите, но няма невъзможни неща.

Сега видях че сте от Пловдив, да не би апартамента  ви да е от тези популярните  комплекси Оазис?
Аз често ходя до  Пловдив, ако не бързате, можете да ми разкажете на място.
Здравейте! Благодаря за отговора!
Ще се радвам и лично да се срещнем! Апартамента не е от к-сите Оазис , но си е малък , нямаме много възможности - квадратурата му е 64 квадрата.Разположението на стаите е малко кофти , поне според мен и от това идва и трудността за обзавеждането......Малкият е на 3 годинки ,но не мога да го оставя още сам в стаята, през нощта ме търси и като чуе гласа ми се успокоява и пак заспива.
Не мога да кача схемата, не правя нещо като хората newsm78

# 654
  velviamo ,качете я във ФБ например и сложете линк към изображението.

# 655
  velviamo ,качете я във ФБ например и сложете линк към изображението.
опитах,не става защото е документ

# 656
Опитай със скрийшот на екрана, когато е отворен документа и после качи снимката тук.

# 657
ето
Долу до втората черна черта е входната врата ,в дясно е банята и спалнята , а в ляво хол с бокс.
Това кафявото на снимката в хола е камина, тя ще бъди задължително там , нямаме избор.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 08:17 от velviamo

# 658
  • София
Докато чакаме мнението на Нивиана - мислили ли сте да затворите влизането във втората спалня откъм хола и да отворите врата от коридора?

Дай малко размери по помещенията.

# 659
Докато чакаме мнението на Нивиана - мислили ли сте да затворите влизането във втората спалня откъм хола и да отворите врата от коридора?

Дай малко размери по помещенията.
спалнята е една , а размери ще дам по-късно ,че не ги знам точно.

Общи условия

Активация на акаунт